LinkedIn After Work Helsingin yhteistyökumppanit

Verkostoitumistapahtumissa ja menossa mukana ovat tietenkin myös kumppanimme. Ilman teitä, ei olisi meitä!

LinkedIn After Work Helsingin yhteistyökumppanit ovat mahdollistaneet ja tukeneet mm. upeita puitteita, herkullista syömistä, viihtyisiä tiloja sekä tapahtumien kokonaisuuksien erinomaista onnistumista.

Etsimme vuodelle 2021 taas uusia kumppaneita sekä sponsoreita, joten jos haluat mukaan menestystarinaamme, olethan rohkeasti yhteydessä, niin ideoidaan!

Clarion Hotel Helsingin kaksi korkeaa hotellitornia sekä vanhaan makasiiniin rakennettu tapahtumakeskus muodostavat Helsinkiin ainutlaatuisen ja inspiroivan kohtaamispaikan.

LinkedIn After Work Helsingin tapahtumia on pidetty Clarionissa jo useita kertoja!

Clarion Hotel Helsinki on valittu 2019 Suomen parhaaksi tapahtumapaikaksi Evento Awards – palkintojuhlassa.

 

Tarjoamme digitaalisia ratkaisuja brändin rakentamiseen, näkyvyyden lisäämiseen, viestinnän selkeyttämiseen ja myynnin kasvattamiseen.
Tarjoamiamme palveluita ovat muun muassa nettisivut, verkkokaupat, hakukoneoptimointi ja mainonta digitaalisissa kanavissa kuten Googlessa ja sosiaalisessa mediassa

 

Palveluidemme avulla tietokoneet, tulostimet, verkkolaitteet, sähköpostit ja verkkosivut ovat aina optimaalisessa kunnossa eikä asiakkaidemme tarvitse niistä huolehtia.

Automaatinen etätyöapurimme sekä ennakoiva etävalvonta huolehtivat it-ympäristöstäsi 24/7.

Me teemme IT:stä helppoa

 

VALO Hotel & Work on ainutlaatuinen palvelukokonaisuus, joka kokoaa saman katon alle monipuoliset työskentelytilat, majoitus-, kokous- ja ravintolapalvelut. Tämä on paikka, jossa voi kohdata kollegan tai asiakkaan upeissa puitteissa sekä päättää päivän hotellin katolla avautuvaan Wellness -alueeseen nauttien löylyjen lämmöstä sekä rentoutumis- ja kylmävesialtaan elämyksistä. Aidot hirsisaunat porealtaineen terassilla Helsingin taivaan alla luvat unohtumattoman kokemuksen! 

Tervetuloa Mannerheimintielle!

Viking Line on työnantaja, jolla on 3 000 työntekijää. Juuremme ovat peräisin saaristosta. Työskentelemme kestävän kehityksen puolesta kaikessa toiminnassamme ja uusi ilmastofiksu aluksemme tulee liikenteeseen vuonna 2021.

Keskittymällä ympäristöön, mukavuuteen ja asiakkaisiimme luomme tulevaisuuden matkakokemuksia. Tervetuloa vihreämpään ja kauniimpaan maailmaan.

Tervetuloa Viking Linelle!

     

Pixtell luo kiinnostavaa sisältöä.
Kerromme videon keinoin mielenkiintoisia tarinoita.
Pitkä kokemus ja pohjaton intohimo tarinoita kohtaan on hyvä yhdistelmä.
Olemme tottuneet toimimaan kaiken kokoisten asiakkaiden kanssa ja meille jokainen projekto on yhtä tärkeä.
Me tuotamme kiinnostavaa katsottavaa!

 

Kiinnostunut tapahtumista, sponsoroinnista tai muusta yhteistyöstä?

Jätä yhteystietosi niin olemme yhteydessä 24h kuluessa!

Autan myynnin ja tunnettuuden kasvussa.

"Jotta myyntiä ja markkinointia tehtäisiin oikeassa kanavassa, oikealle kohderyhmälle, oikeaan aikaan  ja oikealla viestillä."

Lataa LinkedIn-opas

Tästä oppaasta löydät käytännönläheiset ohjeet, miten rakennat LinkedIn -profiilistasi kohderyhmääsi houkuttelevan sekä erotut massasta. Opas auttaa sinua kasvattamaan LinkedIn -tilisi sekä inspiroi sinua kirkastamaan omaa LinkedIn -brändiäsi!

 

Lataamalla oppaan annat meille luvan lähettää sinulle myös kuukausittaiset #kasvuvinkit ! Luvassa on social sellingin, henkilöbrändäyksen ja somen vinkkejä sekä saat ensimmäisenä tietoa tulevista verkostoitumistapahtumista ja uusista blogeista.

Uutiskirje tilattu onnistuneesti, LinkedIn -opas lähetetään sähköpostiisi!