TIIMI

NETWORK & GROWTH PERUSTAJA JA YRITTÄJÄ, OONA KANKKUNEN

Myyntivalmentajasta tuli Kasvuvalmentaja, kun 10 vuoden myynnin, myynnin valmentamisen ja johtamisen jälkeen rakensin oman henkilökohtaisen menestykseni sosiaalisten kanavien kautta, opettelin LinkedInin ammatillisen käytön, rakensin tunnettuuttani sekä opiskelin myös markkinointiviestintää ja sisältöstrategiaa.

Rakkaus myynnin ja markkinoinnin yhteispeliin syttyi entistä vahvemmin. Nyt haluan auttaa sinuakin näkemyksellisen sosiaalisen myynnin ja vetovoimaisen markkinoinnin monipuolisten koulutuksien tai puheenvuorojen avulla. Tutustu lisää alta!

OONA KASVUVALMENTAJANA

Kun haluat muutosta ja tuloksia kasvuun. Autan sinua myynnin, social sellingin, somemarkkinoinnin, sisältöstrategian ja myynnin pelikirjojen rakentamisessa sekä kehittämisessä. Sitoutuneena valmentajana tai lyhyt aikaisempana konsulttina.

Social Selling -valmennukset >>

Myyntivalmennukset >>

OONA PUHUJANA

Kutsu minut puhujaksi, kun tarvitset tarinoita ja inspiraatiota ymmärryksen vahvistamiseksi, uuden oppimiseksi ja energiaa tapahtumasi nostattamiseksi. Kykyni vaikuttaa ja saada osallistujat kuulemaan on saanut paljon kiitosta.

Lue lisää >>

OONA JUONTAJANA

Luota minulle rooli, kun haluat vuorovaikutustaitoisen, iloisen ja sanavalmiin juontajan vetämään onnistuneen live- tai digitapahtumasi. Anna minä otan langat ja varmistan sujuvuuden.

Lue lisää >>

OONA VAIKUTTAJANA

Ulkoista vaikuttaminen ja asiakkaiden mielenkiinnon herättäminen ja aloita vaikuttajamarkkinoinnin yhteistyö kanssani. Rakennetaan yhdessä ajatusjohtajuutta, tunnettuutta ja myynnin kasvua kohderyhmää sitouttavilla sisällöillä.

Ota yhteyttä >>

OONA MENTORINA

Haluan auttaa yrittäjiä siinä missä itse onnistuin ja jakaa kaiken oppini, miten yritys nostetaan räjähdysmäiseen kasvuun laadukkaan myynnin, henkilöbrändäyksen ja SoMen voimalla. Tehdään kasvun matkasi fiksusti, tuottavasti ja mahdollisimman vähäisillä kasvukivuilla.

Lue lisää >>

KASVUTIIMI

Kasvatan ympärille omaa kasvutiimiä yrittäjävetoisesti sekä hyödyntäen omaa asiantuntijaverkostoani, jonka kanssa on onnistuttu yhteisissä projekteissa sekä joiden kanssa jaamme samat arvot.

Kun tunnistan asiakkaani tarvitsevan jotain enemmän, mitä minulla ei ole, tiedän, kenet suosittelen. Tai kun tarvitsen yhteiseen projektiimme lisäkäden ja syväosaamista valitusta aiheesta, tiedän, kenet otamme kasvun varmistamiseksi mukaan.

Tarpeen mukaan tiimi kasvaa projektikohtaisesti verkostoni asiantuntijoista.

Kasvutiimissä on modernin myynnin, markkinoinnin, strategian, brändäyksen ja digimarkkinoinnin ammattilaisia.

Meitä kaikkia yhdistää intohimo kannattavan kasvun tekemiseen ja asiakkaiden pyytettömään auttamiseen.

Etsimme uusia kasvun asiantuntijoita digimarkkinoinnin, sisällöntuottamisen ja strategisen brändäyksen parista! Oletko se sinä?

TIIA HIETALA

Tiimin ensimmäisenä jäsenenä on Junior Content Managerina Tiia. Tiian rooli on huolehtia Network & Growthin Kasvukirjeiden, Kasvuvinkkien sekä yrityksen somekanavien sisällöntuottamisesta ja ylläpidosta. Tiia on avuksi myös tarvittaessa asiakkaidemme tunnettuuden kasvattamisessa tuottamalla laadukasta ja mielenkiintoista sisältöä tai sparraamalla Instagramin mahdollisuuksia. Taikavoimanaan videot ja hyvä visuaalinen silmä!  

Tiia pitää yrityksemme taustalla sisältömarkkinoinnin langat käsissä ja huolehtii, että kaikki toimii kulissien takana niin somessa kuin #linkedinafterworkhelsinki tapahtumissa.

Some, blogit, uutiskirjeet ja digimarkkinointi hoituvat kätevästi samalla, kun opiskelee International Business – tutkintoa LAB-ammattikorkeakoulussa töidensä rinnalla. 

Etsimme uusia kasvun asiantuntijoita digimarkkinoinnin, sisällöntuottamisen ja strategisen brändäyksen parista! Oletko se sinä?

Tilaa #kasvukirje

Klikkauksen takana on uusimpia social selling, LinkedInin, henkilöbrändäyksen ja modernin myyntityön vinkkejä sekä tietoja tulevista verkostoitumistapahtumista ja ilmoitukset uusimmista blogeista! Tilaa #kasvuvinkit !

Varaa Kasvuvartti- etätapaaminen tai laita viestiä!

 

Olisiko jokin erityinen tarve, johon etsit ratkaisua, etkä vielä löytänyt etsimääsi? Tästä voit varata vartin etätapaamisen, pyytää suoraan yhteydenottoa tai jättää tarjouspyynnön. Jutellaan pian lisää!

OONA KANKKUNEN

Oona Kankkunen

Jos emme ole vielä verkostoituneet,
niin laitathan kutsun minulle! 

Lataa LinkedIn-opas

Tästä oppaasta löydät käytännönläheiset ohjeet, miten rakennat LinkedIn -profiilistasi kohderyhmääsi houkuttelevan sekä erotut massasta. Opas auttaa sinua kasvattamaan LinkedIn -tilisi sekä inspiroi sinua kirkastamaan omaa LinkedIn -brändiäsi!

 

Lataamalla oppaan annat meille luvan lähettää sinulle myös kuukausittaiset #kasvuvinkit ! Luvassa on social sellingin, henkilöbrändäyksen ja somen vinkkejä sekä saat ensimmäisenä tietoa tulevista verkostoitumistapahtumista ja uusista blogeista.

Uutiskirje tilattu onnistuneesti, LinkedIn -opas lähetetään sähköpostiisi!