NETWORK & GROWTH

MIKÄ NETWORK & GROWTH ?

Network & Growth on kasvun paikka yrityksille ja yrittäjille, jotka haluavat tuoda myynti- ja markkinointi strategiat 2020 luvulle ja nostaa tuloksiaan liikevaihdossa sekä tunnettuudessa.

Meitä lähestytään, kun tarvitaan social selling osaaminen myyjille tai asiantuntijoille, kun B2B myynniltä puuttuu moderni myynnin pelikirjat, tai  myyntiprosessi. 

Meihin ollaan yhteydessä myös silloin, kun yritykseltä tai yrittäjältä puuttuu sisältö- ja somestrategia tai tarvitaan lisäkäsiä ja osaamista käytännön sisällön tuottamiseen.

Sparraamme johtoa, myyjiä ja asiantuntijoita sekä yrittäjiä LinkedIn- ja, asiantuntijabrändäyksen koulutuksissa ja pidämme inspiroivia sekä rohkaisevia puheenvuoroja modernista myynnistä eri tilaisuuksissa.

Kuljemme asiakkaittemme kasvun matkassa joko pitkäaikaisena kasvuvalmentajana, sisältöstrategina tai lyhyemmän matkan kasvukonsulttina tai sisällöntuottajana.

Network & Growth on moderni kasvutalo, joka kasvattaa osaamistaan, liiketoimintaa ja asiakkaidensa liikevaihtoa yrittäjävetoisesti.

”Uskon moderniin ja sosiaaliseen myyntiin, hyvän ja vetovoimaisen viestinnän kiistattomiin hyötyihin sekä myynnin ja markkinoinnin yhteispelin voimaan, kun tavoitellaan kasvua. ” – Oona Kankkunen, perustaja

Autamme kasvattamaan myyntiä, tunnettuutta ja brändin vetovoimaa.

Network & Growth

KASVUTIIMI

Hyödynnämme asiantuntijaverkostoamme, jonka kanssa on onnistuttu yhteisissä projekteissa ja joiden suositteluiden takana seisomme 200 prosenttisesti. Me jaamme samat arvot ja intohimon asiakasarvon rakentamiseen.

Kun tunnistamme asiakkaidemme tarvitsevan jotain enemmän tai jotain muuta, mitä meillä ei ole, tiedämme kenet suosittelemme tai millaisesta tiimistä kokoamme asiantuntijat.

Tarpeen mukaan tiimimme kasvaa myös projektikohtaisesti laajan verkostomme asiantuntijoista, joita on yhteensä kymmeniä modernin markkinoinnin, brändäyksen ja myynnin ammattilaisista.

Meitä kaikkia yhdistää palava halu tehdä asioista modernisti ja saada aikaan muutosta, jota asiakkaamme haluaa.

🚀 Vuonna 2021 Network & Growthista kasvoi tiimi, kun Tiia Hietala astui mukaan tuottamaan kasvun matkoja sisältömarkkinoinnin osaamisellaan.

🚀 Vuonna 2022 Network & Growth vahvistui valmentavalla, kirjoittavalla ja visuaalisella osaamisella, kun Noora Kukkonen, Sanna-Maria ja Inka liittyivät mukaan.

Yhteinen kasvun matkamme ja asiakkaidemme liikevaihdon kasvattaminen jatkuu!

Tiimi - Tiia

NOORA KUKKONEN

Uusin vahvistuksemme Noora auttaa myyjiä sekä asiantuntijoita ottamaan LinkedInin haltuun! Noora tunnetaan LinkedInistä vuosien takaa, jolloin hän rakensi henkilöbrändinsä ”Presentaatioprinsessan” ja sai somesta poikkeuksellista myynnin sekä tunnettuuden kasvua. Tämän matkan oppeja hän jakaa nyt koulutuksissa, jotka todella rohkaisevat ja antavan käytännön vinkkejä LinkedInissä aloittamiseen.

Network & Growthin lisäksi Noora toimii IT-alalla projektipäällikkönä Digital Office Companyllä ja tuottaa myös LinkedIn After Work Helsinki tapahtumia tiimin kanssa.

Noora on aktiivinen verkostoituja, joka mielellään ottaa vastaan sinunkin Connect- pyyntösi LinkedInissä.

Yhteystiedot: noora@networkandgrowth.fi

Tiimi - Tiia

TIIA HIETALA

Tiimin ensimmäisenä jäsenenä Digital Content Managerin roolissa aloitti 2020 alussa Tiia, huolehtien Network & Growthin sisältöstrategiasta, somekanavien sisällöntuottamisesta ja digimarkkinoinnin suunnittelusta. Kurkkaa esimerkiksi Instagramimme!

Sen lisäksi, että Tiia pitää taustalla digitaalisen markkinoinnin langat käsissä, on hän avuksi  asiakkaidemme tunnettuuden kasvattamisessa tuottamalla laadukasta, mielenkiintoista ja visuaalisesti vetovoimaista sisältöä ja sparraa Instagramin mahdollisuuksia, super- skillssinä Reels- videot ja viihdyttävät ideat!

Kun Tiia on puikoissa, kaikki toimii Network & Growthin kulissien takana niin somessa, verkkokursseilla kuin #linkedinafterworkhelsinki tapahtumissakin, jonka lisäksi hän jaksaa reippaasti opiskella International Business – tutkinnossa LAB-ammattikorkeakoulussa!

Yhteystiedot: tiia@networkandgrowth.fi

Tiimi - Tiia

SANNA-MARIA KOSKINEN

Sanna-Maria huolehtii copywriterinä ja kirjoittajana Network & Growthin omista blogi- ja someteksteistä sekä auttaa asiakkaitamme viestimään yksilöllisellä tavalla.

Tavoitteena on muokata asiakasyritysten viestinnästä asiakaslähtöisempää ja selkeämpää, jolloin tekstistä hyötyy niin asiakas kuin tekstin lukija.

”Kaikilla yrityksillä on oma ääni ja jotain sanottavaa –  ja nämä viestit pitää saada kuuluviin!”

Tekstitöiden lisäksi Sanna opiskelee ratkaisukeskeistä valmennusta, jonka taitoja vie käytäntöön kannustaen ihmisiä omannäköiseen työelämään. 

🚀 ”Maanantait on ihania, kun saa tehdä unelmatöitään”.  

Yhteystiedot: sanna@networkandgrowth.fi 

INKA SAVILUOTO

Inka aloitti hiljattain Network & Growthin sisällöntuottajatiimissä työharjoittelijana, vastuullaan valokuvaus, kuvapankit ja markkinointiviestinnän visuaalinen suunnittelu.  

Inka auttaa opiskeluiden ohella muitakin yrityksiä ja asiantuntijoita luomaan visuaalisesti yhtenevän ja brändiä palvelevan yleisilmeen kuvien avulla.

Inka uskoo, että onnistuneen brändin luomiseen tarvitaan tarina ja sen yhdistäminen visuaaliseen ilmeeseen.  

“Haluan tuoda esille yritysten ja asiantuntijoiden visuaalisen ilmeen tärkeyttä markkinoinnissa ja brändäyksessä. Olen opiskellut valokuvaajan tutkinnon ja nyt minua kiehtoo oppien vienti sosiaaliseen mediaan.” 

Parhaillaan Inka opiskelee media-alapainotteista liiketoiminnan perustutkintoa. Tämän ansiosta Inkalla on ymmärrystä, brändeistä, visuaalisen ilmeen suunnittelusta ja oikealle kohderyhmälle puhuttelusta. 🚀

Kurkkaa Inka Instagramista!

 

Tilaa #kasvukirje

Klikkauksen takana on uusimpia social sellingin, modernin myynnin ja markkinoinnin vinkkejä. Saat myös tiedon uusimmista blogeista ja tulevista verkostoitumistapahtumista. Me emme spämmää!

Varaa Kasvuvartti- etätapaaminen tai laita viestiä!

 

Olisiko jokin erityinen tarve, johon etsit ratkaisua, etkä vielä löytänyt etsimääsi? Tästä voit varata vartin etätapaamisen, pyytää suoraan yhteydenottoa tai jättää yhteistyöpyynnön. Sparrataan pian lisää!

Lataa LinkedIn-opas

Tästä oppaasta löydät käytännönläheiset ohjeet, miten rakennat LinkedIn -profiilistasi kohderyhmääsi houkuttelevan sekä erotut massasta. Opas auttaa sinua kasvattamaan LinkedIn -tilisi sekä inspiroi sinua kirkastamaan omaa LinkedIn -brändiäsi!

 

Lataamalla oppaan annat meille luvan lähettää sinulle myös kuukausittaiset #kasvuvinkit ! Luvassa on social sellingin, henkilöbrändäyksen ja somen vinkkejä sekä saat ensimmäisenä tietoa tulevista verkostoitumistapahtumista ja uusista blogeista.

Uutiskirje tilattu onnistuneesti, LinkedIn -opas lähetetään sähköpostiisi!