TARINA & ARVOT

”Syyskuussa 2020 syntyi Network & Growth, kun toiminimi Oona Kankkunen vaihtui osakeyhtiöksi.  Enää ei tuotettu vain LinkedIn After Work Helsinki tapahtumia, vaan päivätöiden ohella kalenteri täyttyi LinkedIn koulutuksista yrityksille. Ei mennyt kauaa, kun päästin IT- alan B2B myynnin johdon töistä irti ja lähdin kirkastamaan visiotani kasvuvalmentaja-yrittäjänä. ”

Network & Growth auttaa yrityksiä ja yrittäjiä päivittämään myynti- ja markkinointistrategiat sekä toimintatavat 90-luvulta 2020-luvulle.

Huomasimme, että suomalaisissa yrityksissä ei vielä hahmoiteta modernin ja sosiaalisen myynnin sekä asiakaslähtöisen (strategisen) markkinoinnin tai sosiaalisen median kokonaisuuksia.

Eikä ihme, koska myynnin ja markkinoinnin kenttä sekä B2B ostaminen on hyvin pirstaloitunut, nopesti digitalisoitunut ja monikanavoitunut.

Me halusimme auttaa yrityksiä myynnin, tunnettuuden sekä brändin vetovoiman kasvussa.

Missiomme on tehdä suomalaisesta myynnistä sosiaalisempaa ja viestinnästä näkemyksellisempää. Visiomme on olla Suomen johtava modernin myynnin ja markkinoinnin yrittäjävetoinen kasvutalo ja ensisijainen valinta yrityksille, jotka haluavat rakentaa kilpailuetua social sellingin ja brändäyksen keinoin.

Suunnittelemme ja toteutamme kasvumatkoja suomalaisten yrityksien modernin ja sosiaalisen myynnin, brändin vetovoiman sekä asiakaslähtöisen markkinointiviestinnän tarpeisiin. Autamme tuomaan sosiaalisen median ja social sellingin osaksi myynnin sekä markkinoinnin strategioita ja parantamaan myynnin sekä markkinoinnin yhteispeliä.

Oona Kankkunen

ARVOT

INTOHIMO

Se on ”juttu”, joka näkyy, kuuluu ja tarttuu asiakkaaseen, valmennettaviin ja asiakaskohtaamisiin. Se on hyvää positiivista energiaa, joka näkyy työn jäljessä ja antaa vetovoimaa tehdä aina entistä paremmin. Me olemme työssämme koko sydämellä mukana, kuin osa asiakkaan yritystä tai yksi tiimin kollegoista. Teemme työtä rakkaudesta lajiin ja kunnioituksesta asiakkaisiin.

ROHKEUS

Rohkeus on uskallusta olla eri mieltä ja haastaa, kun sille on paikkansa. Rohkeutta on johtaa muutosta, sanoa mielipiteet ääneen ja tuoda näkemyksiä boksin ulkopuolelta. Se on heittäytymistä tilanteisiin, edelläkävijyyttä ja vaikeampienkin paikkojen edessä uskallusta astua eteenpäin. Se on rohkeutta olla juuri sellainen kun on tai rohkeutta nostaa kättä pystyyn virheiden merkiksi.

ASIAKASARVO

Haluamme tehdä yhteistyötä oikeiden asiakkaiden kanssa. Asiakkaamme on kasvuhakuinen kumppani, jonka kanssa rakennetaan pitkäaikaista win-win suhdetta. Tavoitteemme on, että jokainen asiakas on tyytyväinen suosittelija. Luomme arvoa syvällä asiakasymmärryksellä ja sitoutuneisuudella yhteiseen tavoitteeseen ja sen ylittämiseen.

LUOTTAMUS

Vaalimme avoimuutta, läpinäkyvyyttä ja jatkuvaa vuorovaikuttamista heti tutustumisen hetkestä asiakkuuteen ja lopulta jopa ystävyyteen saakka. Kun jotain tehdään, se tehdään aina kunnolla. Luottamus on jokaisen suhteen kivijalka. Me haluamme olla niin luotettava kasvun kumppani, että valiset meidät aina uudelleen 🚀.

MIKÄ NETWORK & GROWTH?

NETWORK

Me edustamme syvää asiantuntijuutta verkostoitumisen ja asiakassuhteiden rakentamisessa eri verkostoissa ja kanavissa.

Tänä päivänä jokainen tarvitsee verkostoja ja yhteisöjä, johon kuulua ja josta löytää tietoa. ”Network” viittaa myös tarinaamme, mistä kaikki lähti; intohimosta kohtaamisiin ja verkostoitumisiin syntyi tapahtuma #linkedinafterworkhelsinki.

Verkostojen rakentamisen asiantuntijoina autamme ja inspiroimme mm. koulutuksilla ja keynote- puheenvuoroilla koskien verkostopankkien ja ammatillisten yhteisöjen rakentamista.

”Your network is Your networth.”

GROWTH

Me autamme liikevaihdon ja kannattavuuden kasvussa. Autamme määrittämään suunnan, laadun ja määrän modernin myynnin ja markkinoinnin tekemiseen.

Kuljemme asiakkaidemme kasvun kumppanina, ratkomme kasvun pullonkaulat, autamme auditoimaan keinot kasvattaa liiketoimintaa sekä valmennamme asiakkaamme tekemään kasvun itse.

“Growth” viittaa moderneihin myynnin ja markkinoinnin ydinosaamisiimme: social selling, sosiaalinen media, asiantuntijabrändäys, sisältöstrategiat, myynnin pelikirjat ja valmentaminen sekä asiakaslähtöinen markkinointiviestintä.

Tilaa #kasvukirje

Klikkauksen takana on uusimpia social sellingin, modernin myynnin ja markkinoinnin vinkkejä. Saat myös tiedon uusimmista blogeista ja tulevista verkostoitumistapahtumista. Me emme spämmää!

Varaa Kasvuvartti- etätapaaminen tai laita viestiä!

 

Olisiko jokin erityinen tarve, johon etsit ratkaisua, etkä vielä löytänyt etsimääsi? Tästä voit varata vartin etätapaamisen, pyytää suoraan yhteydenottoa tai jättää yhteistyöpyynnön. Sparrataan pian lisää!

Lataa LinkedIn-opas

Tästä oppaasta löydät käytännönläheiset ohjeet, miten rakennat LinkedIn -profiilistasi kohderyhmääsi houkuttelevan sekä erotut massasta. Opas auttaa sinua kasvattamaan LinkedIn -tilisi sekä inspiroi sinua kirkastamaan omaa LinkedIn -brändiäsi!

 

Lataamalla oppaan annat meille luvan lähettää sinulle myös kuukausittaiset #kasvuvinkit ! Luvassa on social sellingin, henkilöbrändäyksen ja somen vinkkejä sekä saat ensimmäisenä tietoa tulevista verkostoitumistapahtumista ja uusista blogeista.

Uutiskirje tilattu onnistuneesti, LinkedIn -opas lähetetään sähköpostiisi!