TARINA & ARVOT

Network & Growthin missio on nostaa suomalaisten yrityksien myynnin, markkinoinnin ja asiantuntijaviestinnän tasoa sekä modernisoida myynnin pelikenttää, tapoja ja prosesseja, jolloin yritykset kasvavat kannattavasti.

Huomasin, että yrityksissä ei vielä täysin hahmoteta modernin myynnin, sosiaalisen myynnin ja asiakaslähtöisen somemarkkinoinnin kokonaisuutta.

Eikä ihme, koska B2B kenttä on hyvin monikanavoitunut, pirstaloitunut ja digitalisoitunut. Halusin auttaa suomalaisia yrityksiä ja yrittäjiä näissä haasteissa sekä myynnin ja tunnettuuden kasvussa.

Puhun intohimoisesti verkostoitumisen hyödyistä, myynnin ja markkinoinnin yhteen hitsaamisesta ja social sellingistä, jossa moderni sosiaalinen myynti, asiakaslähtöinen somemarkkinointi, asiantuntijaviestintä sekä henkilöbrändäys yhdistyvät. Tähän pelikenttään haluan vaikuttaa ja näitä valmennan.

Uskon näkemykselliseen ja sosiaaliseen myyntiin sekä myynnin ja markkinoinnin vahvaan yhteispeliin kasvun edellytyksenä.

ARVOT

INTOHIMO

Intohimo näkyy työnjäljessä, tavassani vuorovaikuttaa ja valmentaa. “Kaikki laitetaan peliin” kuin olisin osa yritystä jota valmennan tai yksi tiimin “omista”. Teen työtäni rakkaudesta lajiin ja kunnioituksesta asiakkaisiin.

ROHKEUS

Rohkeus on uskallusta olla eri mieltä ja haastaa, kun sille on paikkansa. Rohkeutta on sanoa ääneen ja tuoda näkemyksiä myös boksin ulkopuolelta ja heittäytyä tilanteisiin sekä hallita vaikeammatkin paikat.

TUNNOLLISUUS

Tunnollisuus näkyy jokaisessa vaiheessa yhteistyötä. Kun jotain tehdään, niin se tehdään kunnolla ja tavoite on, että jokainen asiakas on suosittelija. Tunnollisuudessa on sopivasti perfektionismia ja paljon sitoutuneisuutta yhteiseen tavoitteeseen ja sen saavuttamiseen.

AVOIMUUS

Avoimuus on läpinäkyvyyttä ja jatkuvaa vuorovaikuttamista tutustumisen hetkestä asiakkuuteen ja jopa ystävyyteen. Kuten kaikissa suhteissa, on luottamus, avoimuus ja turvallisuus puhua ääneen elintärkeää. Se on myös avointa rohkeutta nostaa kättä pystyyn virheiden merkiksi.

TARINA

Kaikki alkoi yhdestä LinkedIn- postauksesta, jossa kutsuin LinkedIn verkostoa viettämään verkostoitumisiltaa LIVEnä Helsinkiin. Olin 2019 syksyllä B2B myynnissä IT- alan yrityksessä ja halusin rakentaa verkostojani. Ensimmäisen illan aikana mielenkiintoni yhteisöjen ja verkostojen rakentamiseen sai lisää liekkiä ja syntyi idea verkostoitumistapahtumista #linkedinafterworkhelsinki.

Päätin lähteä kokeilemaan LinkedInin voimaa myynnin sekä henkilöbrändini rakentamiseen. Aktiivinen läsnäolo somessa, verkostojen rakentaminen ja LinkedIn vinkkien jakaminen johti kyselyihin, jossa minut haluttiin puhumaan LinkedIn hyödyistä ja jakamaan oppejani somen hyödyntämisestä.

Markkinointiviestinnän ja sisältöstrategian opintoni 2020 aikana sytyttivät entistä kovemman liekin ja rakkauden myynnin ja markkinoinnin vahvan yhteispelin kehittämiseen sekä suomalaisten markkinointiviestinnän kehittämiseen. Liian usein huomaan yrityksien puhuvan itsestään, kun pitäisi puhutella asiakkaita.

Lokakuussa 2020 syntyi Network & Growth oy ja joulukuussa 2020 päästin IT myyjän töistä irti. Lähdin kirkastamaan visiotani kasvuvalmentajana.

NETWORK

verkostot, verkostoituminen ja #linkedinafterworkhelsinki. “Network” viittaa verkostoitumisen intohimoni ja tapahtumien lisäksi LinkedIn koulutuksiin ja keynote- puheenvuoroihin menestystarinastani ja LinkedInistä. Uskon, että ihmisten ja yrityksien pitäisi laittaa enemmän panoksia verkostojen ja yhteisöjen rakentamiseen niissä kanavissa jossa kohderyhmä on.

GROWTH

Uteliaisuus ja intohimo kasvun kehittämiseen, kasvun valmentaminen, myynnin ja markkinoinnin vahvan yhteispelin viestiminen. “Growth” viittaa palveluihin, joilla asiakkaitani autan, kuten social selling, sosiaalisen median ammatillinen käyttö, asiantuntijabrändäys, myynnin valmentaminen, markkinointiviestintä ja asiakaslähtöiset sisältöstrategiat.

RAVINTOLAPÄÄLLIKÖSTÄ VALMENTAJA-YRITTÄJÄKSI

Noin 10 vuotta sitten voitin omat myynnin pelkoni ja ennakkoluuloni, jolloin syttyi liekki myyntityöhön ständi- ja puhelinmyyjänä ja tiesin, että haluan kehittyä myynnissä, koska sain onnistumisen tunteita asiakkaiden haasteiden ratkomisesta. Alle puoli vuotta ensimmäisestä myynnin roolista olin jo myyntivalmentaja.

Ennen myynnin uraani, parhaimpia työelämän ja vuorovaikutustaitoja sekä positiivista rohkeuttani muovautui minuun ravintola-alalla, jossa kului 11 vuotta mm. esihenkilörooleissa, ravintolapäällikkönä ja liiketoiminnan kehittäjänä.

Valmennus- ja esihenkilövuosinani olen sittemmin kouluttanut jo tuhanisa myyjiä ja yli 40 yritystä. Kokemusta ja liiketoiminnan ymmärrystä on kertynyt mm. retail, IT, rakennus, hyvinvointi, rekrytointi- ja palvelualojen ympäristössä.

Olen auttanut yrityksiä kasvussa myyntivalmennuksilla, johdon konsultoinnilla ja somekoulutuksilla. Rakennan pelikirjoja B2B myynnille tai työntekijälähettiläille someen ja asiantuntijabrändäykseen, autan kirkastamaan myyntitarinat ja somemarkkinoinnin asiakaslähtöiseksi ja nostamaan myynnin tuloksia. Kasvun konsulttina olen tukenut myynnin johtoa kehittämään ja johtamaan myynnin arkea ja prosesseja, ollut mukana niin liiketoiminnan kasvussa kuin uuden liiketoiminnan starttaamisessa.

Vaikka paljon on jo unelmista tehty totta, tämä tarina on vasta alussa!

Tilaa #kasvukirje

Klikkauksen takana on uusimpia social selling, LinkedInin, henkilöbrändäyksen ja modernin myyntityön vinkkejä sekä tietoja tulevista verkostoitumistapahtumista ja ilmoitukset uusimmista blogeista! Tilaa #kasvuvinkit !

Varaa Kasvuvartti- etätapaaminen tai laita viestiä!

 

Olisiko jokin erityinen tarve, johon etsit ratkaisua, etkä vielä löytänyt etsimääsi? Tästä voit varata vartin etätapaamisen, pyytää suoraan yhteydenottoa tai jättää tarjouspyynnön. Jutellaan pian lisää!

OONA KANKKUNEN

Oona Kankkunen

Jos emme ole vielä verkostoituneet,
niin laitathan kutsun minulle! 

Lataa LinkedIn-opas

Tästä oppaasta löydät käytännönläheiset ohjeet, miten rakennat LinkedIn -profiilistasi kohderyhmääsi houkuttelevan sekä erotut massasta. Opas auttaa sinua kasvattamaan LinkedIn -tilisi sekä inspiroi sinua kirkastamaan omaa LinkedIn -brändiäsi!

 

Lataamalla oppaan annat meille luvan lähettää sinulle myös kuukausittaiset #kasvuvinkit ! Luvassa on social sellingin, henkilöbrändäyksen ja somen vinkkejä sekä saat ensimmäisenä tietoa tulevista verkostoitumistapahtumista ja uusista blogeista.

Uutiskirje tilattu onnistuneesti, LinkedIn -opas lähetetään sähköpostiisi!