ASIAKKAITANI

Olen auttanut kymmeniä yrityksiä ja tuhansia kasvun tekijöitä ja asiantuntijoita modernin myynnin (social selling) oppimisessa, myynnin ja prosessien kehittämisessä sekä henkilöbrändien rakentamisessa ja sosiaalisten kanavien hyödyntämisessä. 

Tutustu muutamaan tyytyväiseen asiakkaaseeni tästä ja kurkkaa miten yhteistyömme on sujunut. Ja kerrothan, jos voin olla avuksi myös sinulle!

SOCIAL SELLING

-KOULUTUS

”Loistava sisältö ja Oona toi konkreettisia oivalluksia sekä oppia Social Selling kokonaisuudesta – iso kiitos!”

Miia Antila, Sales Director

SOCIAL SELLING

-KOULUTUS

”Tosi hyvin vedetty! Meillä on monenlaista kouluttajaa käynyt puhumassa ja suurin osa lähtenyt häntä koipien välissä kotiin. Oona otti hyvin tilanteen haltuun. Koulutuksessa oli kaikkea aloittejiasta kokeneeseen postailijaan.”

Tomas Lindell, CEO

SOCIAL SELLING

-KOULUTUS

”Oona piti meidän tiimille social selling koulutuksen jota voin lämpimästi suositella kaikille. Huippu tyyppi, huippu kouluttaja ja huippu koulutus.”

Teemu Lillrank, CEO

SOCIAL SELLING

-KOULUTUS

”Todella inspiroiva esiintyjä ja antaa konkreettisia vinkkejä miten lähteä rakentamaan omaa henkilöbrändiä ja miten social sellingiä tehdä. Vinkkejä irtosi mm. sisältöihin, ajankäyttöön, algoritmin käsittelyyn, verkostoitumiseen ja myyntiin.”

Mothers in Business

SOCIAL SELLING

-VALMENNUS

”Oonan koulutuksessa koko myyntiorganisaatiomme sparrattiin Social Selling -maailmaan. Intohimolla ja ammattitaidolla vedetty koulutus tempaisi mukaansa ja sai myyjämme innostumaan kokeilemaan LinkedIniä arjessa. Suosittelen!”

Kaisa Tiira-Vahala, Markkinointipäällikkö

SOCIAL SELLING

-VALMENNUS

”Keskustelut eivät pelkästään auttaneet ymmärtämään social sellingiä, vaan merkittävämpää on se, että Oona auttoi ymmärtämään myyntiprosessia ja mistä asiantuntijatyöstä IT myynnissä on kyse. Hän sai minut syttymään myynnille ja löytämään omat vahvuuteni myynnin johtamisessa. Se tulee näkymään tiimin suorituksessa ja viivan alla.”

Lenni Laukkanen, Johtaja

SOCIAL SELLING

-KOULUTUS

”Positiivinen ja energinen Oona koulutti meille 2h LinkedIniä ja Social Sellingiä. Teimme ennen koulutusta ennakkotehtävät, jonka jälkeen hän pystyi hienosti tiivistämään olennaisimman asian koulutuksessa. Saimme hyviä vinkkejä, joita ollaan hyödynnetty käytännössä. Positiivinen suositus!”

Kalle Venäläinen, CEO

SOCIAL SELLING

-KOULUTUS

”Oona on valovoimainen esiintyjä ja tietää mistä puhuu. Paljon konkreettisia – kokemuspohjaan perustuvia vinkkejä, jotka auttavat myyntiä verkoston kasvattamisessa. Oona haastaa, rohkaisee ja on rohkea itsekin. Myyntitiimi nappasi hänen vinkeistään heti muutaman idean käytäntöön.”

Minna Kelonen, Sales Director

SOCIAL SELLING

-VALMENNUS

”Oonan Social Selling-sparraus oli juuri niin hyvä kuin mitä osasin odottaakin. Valmistelut sujui hyvin, Oona kuunteli minun toiveet ja sovittiin yhdessä tavoitteet sparraukselle, jotka myös hienosti esille nousi itse sparrauksesa. Innostava, rohkaiseva ja hoksauttava kokonaisuus jota uskallan avoimesti suositella jokaiselle, on jokaisen euron arvoinen.”

Jarno Paananen, Myyntijohtaja, Level Up

ASIAKASKOKEMUKSIA

”Kekseliäs löytämään uusia tapoja parantamaan myyntiä, jos jokin tietty toimintamalli ei toiminut juuri siinä tilanteessa. Erittäin energinen, selkeä ja ratkaisukeskeinen myynnin johtaja ja valmentaja.”

”Kiitos todella laadukkaasta social selling -webinaarista. Olit rakentanut hyvin inspiroivan ja asiantuntevan paketin, kiitos siitä! Tuntui että ensimmäistä kertaa löytyi puhuja joka osaa kertoa näistä asioista riittävän konkreettisesti.”

”Asiantuntevalla ja lempeän päättäväisellä coachauksella saimme murrettua hurja määrä LinkedIniin liittyviä ennakkoluuloja sekä opittua LinkedInin ja verkostoitumisen mahdollisuuksista ja hyödyistä.”

Osallistuin Oonan Linkedin Social Selling etävalmennukseen ja voin käsi sydämellä sanoa että money well spend. Konkretiaa, sparria, henkilökohtaisuutta ja ihanaa persoonaa. Voin suositella lämpimästi jokaiselle somerämpijälle mörköjensä kanssa!”

”Oonan jämäkkä ja ammattimainen ote yhdistettynä hänen iloiseen persoonaan oli mahtava kokemus tavisperusvalmennuksia läpikäyneenä. Tämä oli juuri sitä mitä Hyria tarvitsi!”

”Huippuasiantuntija, joka tuntee alansa ja on innostunut työstään. Työote on käytännönläheinen, jonka ansioista asiat helposti ymmärrettäviä ja omaksuttavia. Oonalla on aito halu auttaa ja vaikuttaa. Suosittelen lämpimästi!”

”Yhteistyö oli inspiroivaa, herättelevää ja työntäyteistäkin. Selkeät ja konkreettiset neuvot social sellingistä sekä Oonan vahva asiantuntijuus ovat tuottaneet tulosta, jota valmennukselta lähdettiin hakemaankin.”

”Mukaansa tempaava, innostava kouluttaja. Iloisella mielellä asiaa ja käytännön neuvoja LinkedIn Social Sellingista!”

Varaa Kasvuvartti tai ota yhteyttä

 

Olisiko jokin erityinen tarve, johon etsit ratkaisua, etkä vielä löytänyt etsimääsi? Tästä voit varata vartin etätapaamisen, pyytää suoraan yhteydenottoa tai jättää tarjouspyynnön. Jutellaan pian lisää!