ASIAKKAITANI

Olen auttanut kymmeniä yrityksiä ja tuhansia kasvun tekijöitä ja asiantuntijoita modernin myynnin (social selling) oppimisessa, myynnin ja prosessien kehittämisessä sekä henkilöbrändien rakentamisessa ja sosiaalisten kanavien hyödyntämisessä. 

Tutustu muutamaan tyytyväiseen asiakkaaseeni tästä ja kurkkaa miten yhteistyömme on sujunut. Ja kerrothan, jos voin olla avuksi myös sinulle!

Miia Antila, Sales Director

”Loistava sisältö ja Oona toi konkreettisia oivalluksia sekä oppia Social Selling kokonaisuudesta – iso kiitos!”

Tomas Lindell, CEO

”Tosi hyvin vedetty! Meillä on monenlaista kouluttajaa käynyt puhumassa ja suurin osa lähtenyt häntä koipien välissä kotiin. Oona otti hyvin tilanteen haltuun. Koulutuksessa oli kaikkea aloittejiasta kokeneeseen postailijaan.”

Teemu Lillrank, CEO

”Oona piti meidän tiimille social selling koulutuksen jota voin lämpimästi suositella kaikille. Huippu tyyppi, huippu kouluttaja ja huippu koulutus.”

Mothers In Business

”Todella inspiroiva esiintyjä ja antaa konkreettisia vinkkejä miten lähteä rakentamaan omaa henkilöbrändiä ja miten social sellingiä tehdä. Vinkkejä irtosi mm. sisältöihin, ajankäyttöön, algoritmin käsittelyyn, verkostoitumiseen ja myyntiin.”

Kaisa Tiira-Vahala, Markkinointipäällikkö

”Oonan koulutuksessa koko myyntiorganisaatiomme sparrattiin Social Selling -maailmaan. Intohimolla ja ammattitaidolla vedetty koulutus tempaisi mukaansa ja sai myyjämme innostumaan kokeilemaan LinkedIniä arjessa. Suosittelen!”

Kalle Venäläinen, CEO

”Positiivinen ja energinen Oona koulutti meille 2h LinkedIniä ja Social Sellingiä. Teimme ennen koulutusta ennakkotehtävät, jonka jälkeen hän pystyi hienosti tiivistämään olennaisimman asian koulutuksessa. Saimme hyviä vinkkejä, joita ollaan hyödynnetty käytännössä. Positiivinen suositus!”

Lenni Laukkanen, Johtaja

Keskustelut eivät pelkästään auttaneet ymmärtämään social sellingiä, vaan merkittävämpää on se, että Oona auttoi ymmärtämään myyntiprosessia ja mistä asiantuntijatyöstä IT myynnissä on kyse. Hän sai minut syttymään myynnille ja löytämään omat vahvuuteni myynnin johtamisessa. Se tulee näkymään tiimin suorituksessa ja viivan alla.” 

Minna Kelonen, Sales Director

”Oona on valovoimainen esiintyjä ja tietää mistä puhuu. Paljon konkreettisia – kokemuspohjaan perustuvia vinkkejä, jotka auttavat myyntiä verkoston kasvattamisessa. Oona haastaa, rohkaisee ja on rohkea itsekin. Myyntitiimi nappasi hänen vinkeistään heti muutaman idean käytäntöön.”

ASIAKASKOKEMUKSIA

{

”Kekseliäs löytämään uusia tapoja parantamaan myyntiä, jos jokin tietty toimintamalli ei toiminut juuri siinä tilanteessa. Erittäin energinen, selkeä ja ratkaisukeskeinen myynnin johtaja ja valmentaja.”

{

”Kiitos todella laadukkaasta social selling -webinaarista. Olit rakentanut hyvin inspiroivan ja asiantuntevan paketin, kiitos siitä! Tuntui että ensimmäistä kertaa löytyi puhuja joka osaa kertoa näistä asioista riittävän konkreettisesti.”

{

”Asiantuntevalla ja lempeän päättäväisellä coachauksella saimme murrettua hurja määrä LinkedIniin liittyviä ennakkoluuloja sekä opittua LinkedInin ja verkostoitumisen mahdollisuuksista ja hyödyistä.”

{

Osallistuin Oonan Linkedin Social Selling etävalmennukseen ja voin käsi sydämellä sanoa että money well spend. Konkretiaa, sparria, henkilökohtaisuutta ja ihanaa persoonaa. Voin suositella lämpimästi jokaiselle somerämpijälle mörköjensä kanssa!”

Varaa Kasvuvartti tai ota yhteyttä

Olisiko jokin erityinen tarve, johon etsit ratkaisua, etkä vielä löytänyt etsimääsi? Tästä voit varata vartin etätapaamisen, pyytää suoraan yhteydenottoa tai jättää tarjouspyynnön. Jutellaan pian lisää!