ASIAKKAITANI

Olen auttanut kymmeniä yrityksiä ja tuhansia kasvun tekijöitä ja asiantuntijoita modernin myynnin (social selling) oppimisessa, myynnin ja prosessien kehittämisessä sekä henkilöbrändien rakentamisessa ja sosiaalisten kanavien hyödyntämisessä. 

Tutustu muutamaan tyytyväiseen asiakkaaseeni tästä ja kurkkaa miten yhteistyömme on sujunut. Ja kerrothan, jos voin olla avuksi myös sinulle!

SOCIAL SELLING

-PUHEENVUORO

”Loistava sisältö ja Oona toi konkreettisia oivalluksia sekä oppia Social Selling kokonaisuudesta – iso kiitos!”

Miia Antila, Sales Director

SOCIAL SELLING

-KOULUTUS

”Tosi hyvin vedetty! Meillä on monenlaista kouluttajaa käynyt puhumassa ja suurin osa lähtenyt häntä koipien välissä kotiin. Oona otti hyvin tilanteen haltuun. Koulutuksessa oli kaikkea aloittejiasta kokeneeseen postailijaan.”

Tomas Lindell, CEO

SOCIAL SELLING JA MYYNNIN

PELIKIRJAN VALMENNUS

Saimme myynnin kasvua varten uuden tavan ja hiotut prosessit miten toimia sekä uuden kanavan osaksi prosessia (LinkedIn), missä myyntiä tehdä. Oonalla on ammattitaitoinen ja positiivinen tapa saada asiakas ymmärtämään mitä tulisi tehdä ja etenkin miksi se tulisi tehdä.

Teemu Lillrank, CEO

SOCIAL SELLING

-KOULUTUS

”Todella inspiroiva esiintyjä ja antaa konkreettisia vinkkejä miten lähteä rakentamaan omaa henkilöbrändiä ja miten social sellingiä tehdä. Vinkkejä irtosi mm. sisältöihin, ajankäyttöön, algoritmin käsittelyyn, verkostoitumiseen ja myyntiin.”

Mothers in Business

SOCIAL SELLING

-VALMENNUS

”Oonan koulutuksessa koko myyntiorganisaatiomme sparrattiin Social Selling -maailmaan. Intohimolla ja ammattitaidolla vedetty koulutus tempaisi mukaansa ja sai myyjämme innostumaan kokeilemaan LinkedIniä arjessa. Suosittelen!”

Kaisa Tiira-Vahala, Markkinointipäällikkö

JOHDON B2B MYYNTIVALMENNUS

”Keskustelut eivät pelkästään auttaneet ymmärtämään social sellingiä, vaan merkittävämpää on se, että Oona auttoi ymmärtämään myyntiprosessia ja mistä asiantuntijatyöstä IT myynnissä on kyse. Hän sai minut syttymään myynnille ja löytämään omat vahvuuteni myynnin johtamisessa. Se tulee näkymään tiimin suorituksessa ja viivan alla.”

Lenni Laukkanen, Johtaja

SOCIAL SELLING

-KOULUTUS

”Positiivinen ja energinen Oona koulutti meille 2h LinkedIniä ja Social Sellingiä. Teimme ennen koulutusta ennakkotehtävät, jonka jälkeen hän pystyi hienosti tiivistämään olennaisimman asian koulutuksessa. Saimme hyviä vinkkejä, joita ollaan hyödynnetty käytännössä. Positiivinen suositus!”

Kalle Venäläinen, CEO

SOCIAL SELLING

-KOULUTUS

”Oona on valovoimainen esiintyjä ja tietää mistä puhuu. Paljon konkreettisia – kokemuspohjaan perustuvia vinkkejä, jotka auttavat myyntiä verkoston kasvattamisessa. Oona haastaa, rohkaisee ja on rohkea itsekin. Myyntitiimi nappasi hänen vinkeistään heti muutaman idean käytäntöön.”

Minna Kelonen, Sales Director

SOCIAL SELLING

-KOULUTUS

”Oonan Social Selling-sparraus oli juuri niin hyvä kuin mitä osasin odottaakin. Valmistelut sujui hyvin, Oona kuunteli minun toiveet ja sovittiin yhdessä tavoitteet sparraukselle, jotka myös hienosti esille nousi itse sparrauksesa. Innostava, rohkaiseva ja hoksauttava kokonaisuus jota uskallan avoimesti suositella jokaiselle, on jokaisen euron arvoinen.”

Jarno Paananen, Myyntijohtaja, Level Up

SOCIAL SELLING

– VALMENNUS

Saimme konkreettisia vinkkejä, miten voimme tehdä Social selling -työtä laadukkaammin, tavoitteellisemmin ja tehokkaammin. Opimme paljon postauksien rakenteesta ja verkostojen rakentamisesta. Oona on innostava ja ammattitaitoinen valmentaja – suosittelen valmennusta kaikille, jotka haluavat lisäosaamista LinkedIn:n hyödyntämiseen oman palvelun tai tuotteen myymisen tueksi.

Elina Sinivuori, Yhteyspäällikkö

B2B MYYNNIN KOULUTUS

Koulutuksessa mentiin suoraan asiaan ja käytiin läpi juuri meille kompastuskivinä olleita aiheita. Tärkeimmät opit olivat koko B2B myynnin prosessin ymmärtäminen ja hiominen timanttiseksi. Uusien asioiden oppiminen b2b myyntiin ja social sellingiin liittyen. Konkreettiset esimerkit ja mallipohjat olivat kultaa! Nyt on tunne, että tästä se vasta lähtee ja oppien avulla saamme takuulla myyntiä kasvatettua.

Marianne Lehikoinen, CEO

SOCIAL SELLING

– VALMENNUS

Lähdimme hakemaan ratkaisuja ja oppeja myynnin taitoihin verkostoitumisessa ja social sellingissä sekä sitä kautta suoraan myynnin kasvuun. Saimme erittäin paljon apua käytännön ohjeista sekä vinkeistä toimintatapoihin ja koulutuksen jälkeen onnistuimme luomaan selvät rutiinit tekemiselle. Oonalla on luonnostaan aito halua auttaa ja se näkyi ja toteutui kaikessa läpi yhteistyön ja valmennuksen.

Ari Hirvonen, Myyntijohtaja

MYYNTIVALMENNUS

 

Innostunut fiilis ja koin saaneeni vahvistusta omille ajatuksille siitä, miten näitä hommia myynnillisesti hoidetaan ja uusiakin oivalluksia. Oivalluksia, miten rekrytointityössä tai myyntityössä (teemme molempia) nykyisin ihmisiä voi ja kannattaa kohdata ja mitkä on menetelmät ja kanavat.

Mieleen jäi, että rekrytointi ja myynti on pitkäjänteistä luottamuksen rakentamista kahden ihmisen välillä, aivan kuten myyntityössä ja kaikki on myyntiä. Luotan itseeni, pitää kehdata (pois huijarisyndromasta), saan olla nörtti sanan hyvässä merkityksessä ja että oman viestin kirkastamista pitää vielä kehitellä.

 

Niina Lindfros, Recruitment Director

MYYNTIVALMENNUS

Tuli taas vahvistus siitä, että myynti ei ole rakettitiedettä ja on hyvä ymmärtää ne yksinkertaiset perusasiat sekä pitäytyä niissä. 

Pidin tosi paljon Oonan tavasta ottaa myyntityössä asiakasmateriaaliin mukaan kuvia asiakkaasta – esim. asiakkaan viimeisimpiä uutisia.

Antaa fiiliksen, että asiakkaan tilanteeseen on oikeasti paneuduttu. Oona on best!

 

Kristiina Rauhala, Area Manager

SOCIAL SELLING

– VALMENNUS

Tuhannet kiitokset ja vahva suositus Oonan ammattitaidolle!

Olen häkeltynyt, miten viet täydellä höökillä koko koulutuksen intensiivisesti, alusta loppuun, uskomaton! Olen onnekas että saan nauttia opeistasi.

Tarjousvaiheesta lähtien oli selvää mitä lisäarvoa social selling- koulutuksesta saadaan sekä tarjouksen sisältö oli selkeä ja kattava. Vastaukset ja kommunikointi oli koko prosessin ajan salaman nopeaa. Oona kouluttajana oli johdonmukainen, energinen, selkeä ja ennen kaikkea inspiroiva ja osallistava.

 

Heidi Sivunen, Key Account Manager

ASIAKASKOKEMUKSIA

”Kekseliäs löytämään uusia tapoja parantamaan myyntiä, jos jokin tietty toimintamalli ei toiminut juuri siinä tilanteessa. Erittäin energinen, selkeä ja ratkaisukeskeinen myynnin johtaja ja valmentaja.”

”Kiitos todella laadukkaasta social selling -webinaarista. Olit rakentanut hyvin inspiroivan ja asiantuntevan paketin, kiitos siitä! Tuntui että ensimmäistä kertaa löytyi puhuja joka osaa kertoa näistä asioista riittävän konkreettisesti.”

”Asiantuntevalla ja lempeän päättäväisellä coachauksella saimme murrettua hurja määrä LinkedIniin liittyviä ennakkoluuloja sekä opittua LinkedInin ja verkostoitumisen mahdollisuuksista ja hyödyistä.”

Osallistuin Oonan Linkedin Social Selling etävalmennukseen ja voin käsi sydämellä sanoa että money well spend. Konkretiaa, sparria, henkilökohtaisuutta ja ihanaa persoonaa. Voin suositella lämpimästi jokaiselle somerämpijälle mörköjensä kanssa!”

”Oonan jämäkkä ja ammattimainen ote yhdistettynä hänen iloiseen persoonaan oli mahtava kokemus tavisperusvalmennuksia läpikäyneenä. Tämä oli juuri sitä mitä Hyria tarvitsi!”

”Huippuasiantuntija, joka tuntee alansa ja on innostunut työstään. Työote on käytännönläheinen, jonka ansioista asiat helposti ymmärrettäviä ja omaksuttavia. Oonalla on aito halu auttaa ja vaikuttaa. Suosittelen lämpimästi!”

”Yhteistyö oli inspiroivaa, herättelevää ja työntäyteistäkin. Selkeät ja konkreettiset neuvot social sellingistä sekä Oonan vahva asiantuntijuus ovat tuottaneet tulosta, jota valmennukselta lähdettiin hakemaankin.”

”Mukaansa tempaava, innostava kouluttaja. Iloisella mielellä asiaa ja käytännön neuvoja LinkedIn Social Sellingista!”

Varaa Kasvuvartti- etätapaaminen tai laita viestiä!

 

Olisiko jokin erityinen tarve, johon etsit ratkaisua, etkä vielä löytänyt etsimääsi? Tästä voit varata vartin etätapaamisen, pyytää suoraan yhteydenottoa tai jättää yhteistyöpyynnön. Sparrataan pian lisää!

Lataa LinkedIn-opas

Tästä oppaasta löydät käytännönläheiset ohjeet, miten rakennat LinkedIn -profiilistasi kohderyhmääsi houkuttelevan sekä erotut massasta. Opas auttaa sinua kasvattamaan LinkedIn -tilisi sekä inspiroi sinua kirkastamaan omaa LinkedIn -brändiäsi!

 

Lataamalla oppaan annat meille luvan lähettää sinulle myös kuukausittaiset #kasvuvinkit ! Luvassa on social sellingin, henkilöbrändäyksen ja somen vinkkejä sekä saat ensimmäisenä tietoa tulevista verkostoitumistapahtumista ja uusista blogeista.

Uutiskirje tilattu onnistuneesti, LinkedIn -opas lähetetään sähköpostiisi!