PUHUJA & JUONTAJA

OONA KANKKUNEN

Onko tapahtumasi vailla inspiroivaa puhujaa, joka herättelisi modernin myynnin mahdollisuuksista ja sosiaalisen median hyödyistä? Tai etsitkö ammattitaitoista ja vaikuttavaa juontajaa, joka osaa ottaa yleisön haltuunsa ja on sanavalmis?

Juontajana tavoitteeni on, että tapahtumasi tunnelma ja energia nousee kattoon ja jokainen viihtyy, koska pidän langat käsissä. Puhujana minusta saat konkretiaa ja energiaa, etkä pelkkää teoriaa ja kalvoja. Kykyni ”ravistella” kuulijoita ja ajatuksia herättävä tapa puhua pitää kiinnostusta yllä.

Puheenvuoroni kannustavat moderniin myyntiin ja markkinointiin. 

Alla muutamia esimerkkejä, sekä voit kutsua minut puhumaan tapahtumaasi mistä vaan toiveaiheesta!

 

  • #kasvusomesta > Myynnin uusi aikakausi on sosiaalinen
  • Näin rakennat oman yhteisön ja verkostopankkisi 
  • Henkilöstä asiantuntijabrändiksi > Moderni asiantuntija on autenttinen viestijä ja vaikuttaja
  • Menestysresepti brändilähettilyyteen

VAIKUTTAVA JA VAKUUTTAVA

PUHUJA TAI JUONTAJA TAPAHTUMAASI!

PUHUJAKSI

alk. 1 000 - 2 500 € + alv

Inspiroivat ja vaikuttavat puheenvuorot ovat loistava lisä tapahtumiin tai yrityksen kick off päiville. Puheenvuoroja mm. social sellingistä, verkostoitumisesta, henkilöbrändäyksestä ja modernista yrittäjyydestä.

Rakennetaan yhdessä puheen tavoite ja anna minun ottaa ihmiset haltuun ja tuoda lisäarvoa tapahtumaasi!

FASILITAATTORIKSI

alk. 2 000 - 3 500 € + alv

Fasilitointi tuo tehoja ja tuottavuutta ryhmätyöskentelyyn. Usein ulkopuolinen asiantuntija auttaa onnistumaan paremmin!

Tavoitteeni on helpottaa ryhmän toimintaa, auttaa yhdistämään tietotaitoa, johtaa keskustelua ja innostaa yhdessä tekemiseen. Opiskelen parhaillaan menetelmiä, malleja ja työvälineitä tilaisuuksien ja prosessien suunnitteluun sekä fasilitointiin Business Facilitator Diploma- koulutuksessa.

JUONTAJAKSI

alk. 1 500 - 3 000 € + alv

Juontajalla on tärkeä rooli, kun halutaan onnistunut live- tai digitapahtuma.

On tapahtumasi seminaari, messut tai gaala, minä osaan virittää tunnelman, vaikuttaa kuulijoihin ja pitää kiinnostuksen yllä sekä olen sanavalmis vuorovaikuttaja. Olen juontanut kymmeniä #linkedinafterworkhelsinki tapahtumia, messuja sekä mm. striimatun Red Carpet tapahtuman 2021 syksyllä.

ASIAKASKOKEMUKSIA

”Oona on valovoimainen esiintyjä ja tietää mistä puhuu. Paljon konkreettisia – kokemuspohjaan perustuvia vinkkejä, jotka auttavat myyntiä verkoston kasvattamisessa. Oona haastaa, rohkaisee ja on rohkea itsekin. Myyntitiimi nappasi hänen vinkeistään ja inspiroivasta tarinastaan heti muutaman idean käytäntöön.”

– Minna Kelonen, Myyntijohtaja, Edenred

Oona oli merkittävässä roolissa, jotta tilaisuutemme oli onnistunut. Loit omalla persoonallasi ja ammattitaidollasi välittömän ja positiivisen ilmapiirin, pidit keskustelun fokuksen pääteemassamme ja molemmissa pöydissä pysyi hyvä dialogi yllä. Suosittelen! 

– Elina Sinivuori, Hyria & Red Carpet

”On ollut ilo tutustua tähän energia pakkaukseen. Olen saanut olla Oonan matkassa LinkendIn After work tapahtumissa lähes alusta saakka. Tapahtumat ei ole koskaan jättänyt kylmäksi. Oona saa ihmiset kiinnostumaan ja seuraamaan mitä hänellä on kerrottavana ja mitä häneltä voisi oppia erityisesti Social sellingin ympäriltä. Vahva suositus kun haluat oppia Social sellingin salat tai järjestää erilaisia tapahtumia tämän aiheen ympärille.

– Janne Vanhala, CEO, Training first

Varaa Kasvuvartti- etätapaaminen tai laita viestiä!

 

Olisiko jokin erityinen tarve, johon etsit ratkaisua, etkä vielä löytänyt etsimääsi? Tästä voit varata vartin etätapaamisen, pyytää suoraan yhteydenottoa tai jättää yhteistyöpyynnön. Sparrataan pian lisää!

Lataa LinkedIn-opas

Tästä oppaasta löydät käytännönläheiset ohjeet, miten rakennat LinkedIn -profiilistasi kohderyhmääsi houkuttelevan sekä erotut massasta. Opas auttaa sinua kasvattamaan LinkedIn -tilisi sekä inspiroi sinua kirkastamaan omaa LinkedIn -brändiäsi!

 

Lataamalla oppaan annat meille luvan lähettää sinulle myös kuukausittaiset #kasvuvinkit ! Luvassa on social sellingin, henkilöbrändäyksen ja somen vinkkejä sekä saat ensimmäisenä tietoa tulevista verkostoitumistapahtumista ja uusista blogeista.

Uutiskirje tilattu onnistuneesti, LinkedIn -opas lähetetään sähköpostiisi!