PUHEENVUOROT 

OONA KANKKUNEN

Inspiroivat puheenvuorot kannustavat myynnin modernisointiin (social selling), ammatilliseen somen käyttöön ja henkilö/asiantuntijabrändäykseen.

Nostetaanko tapahtumasi tai myyntitiimisi fiilis kattoon? Taikavoimani puheenvuoroissa on vakuuttaa, vaikuttaa ja inspiroida niin tarinoilla kuin konkretialla. Näin saadaan osallistujat innostumaan ja onnistumaan!

Kykyni ”ravistella” kuulijoita ja ajatuksia herättävä tapa puhua pitää kiinnostusta yllä. Myyntivalmentaja sekä tapahtumajärjestäjän taustani on kerryttänyt paljon esiintymiskokemusta ja nautin lavan haltuun ottamisesta.

Varaa minut puhumaan tapahtumaasi tai tilaisuuteesi alla olevista teemoista;

 

  • Social Selling – moderni myynti
  • Henkilö- ja asiantuntijabrändäys
  • LinkedIn ammatillinen käyttö
  • Yrittäminen / yrittäjyys

VAIKUTTAVA JA VAKUUTTAVA PUHUJA TAPAHTUMAASI!

PUHUJAKSI

Inspiroivat ja vaikuttavat puheenvuorot ovat loistava lisä tapahtumiin tai yrityksen kick off päiville.

Rakennetaan yhdessä puheen teema ja anna minun ottaa ihmiset haltuun ja tuoda lisäarvoa tapahtumaasi!

FASILITAATTORIKSI

Fasilitointi tuo tehoja ja tuottavuutta ryhmätyöskentelyyn. Usein ulkopuolinen asiantuntija auttaa onnistumaan paremmin!

Tavoitteeni on helpottaa ryhmän toimintaa, auttaa yhdistämään tietotaitoa, johtaa keskustelua ja innostaa yhdessä tekemiseen.

JUONTAJAKSI

Juontajalla on tärkeä rooli, kun halutaan onnistunut live- tai digitapahtuma.

On tapahtumasi seminaari, messut tai gaala, minä osaan virittää tunnelman, vaikuttaa kuulijoihin ja pitää kiinnostuksen yllä sekä olen sanavalmis vuorovaikuttaja.

Varaa Kasvuvartti tai ota yhteyttä

Olisiko jokin erityinen tarve, johon etsit ratkaisua, etkä vielä löytänyt etsimääsi? Tästä voit varata vartin etätapaamisen, pyytää suoraan yhteydenottoa tai jättää tarjouspyynnön. Jutellaan pian lisää!