PUHUJA & JUONTAJA

OONA KANKKUNEN

Onko tapahtumasi vailla inspiroivaa puhujaa tai ammattitaitoista juontajaa, joka osaa ottaa yleisön haltuunsa ja on sanavalmis?

Taikavoimani on vakuuttaa, vaikuttaa ja inspiroida niin tarinoilla kuin konkretialla, jolloin saadaan osallistujiin toivottu vaikutus sekä kanssani tapahtumasi tunnelma ja energia nousee kattoon. Kykyni ”ravistella” kuulijoita ja ajatuksia herättävä tapa puhua pitää kiinnostusta yllä. 

Puheenvuoroni kannustavat brändin vetovoiman parantamiseen, moderniin myyntiin social sellingin keinoin,  työntekijöiden valjastamiseen organisaation lähettiläiksi sekä yhteisöjen ja verkostojen rakentamiseen.

Kutsu minut puhumaan tapahtumaasi alla olevista teemoista; 

  • Verkostopankin rakentaminen LinkedInissä
  • Kasvua somesta – social selling implementointi
  • Henkilöstä asiantuntijabrändiksi
  • Vetovoimaa brändiin ja menestysresepti työntekijälähettilyyteen

  • Menestystarina rohkeasta yrittämisestä ja yhteisön voimasta

VAIKUTTAVA JA VAKUUTTAVA

PUHUJA TAI JUONTAJA TAPAHTUMAASI!

PUHUJAKSI

Inspiroivat ja vaikuttavat puheenvuorot ovat loistava lisä tapahtumiin tai yrityksen kick off päiville. Puheenvuoroja mm. social sellingistä, verkostoitumisesta, henkilöbrändäyksestä ja modernista yrittäjyydestä.

Rakennetaan yhdessä puheen tavoite ja anna minun ottaa ihmiset haltuun ja tuoda lisäarvoa tapahtumaasi!

FASILITAATTORIKSI

Fasilitointi tuo tehoja ja tuottavuutta ryhmätyöskentelyyn. Usein ulkopuolinen asiantuntija auttaa onnistumaan paremmin!

Tavoitteeni on helpottaa ryhmän toimintaa, auttaa yhdistämään tietotaitoa, johtaa keskustelua ja innostaa yhdessä tekemiseen. Opiskelen parhaillaan menetelmiä, malleja ja työvälineitä tilaisuuksien ja prosessien suunnitteluun sekä fasilitointiin Business Facilitator Diploma- koulutuksessa.

JUONTAJAKSI

Juontajalla on tärkeä rooli, kun halutaan onnistunut live- tai digitapahtuma.

On tapahtumasi seminaari, messut tai gaala, minä osaan virittää tunnelman, vaikuttaa kuulijoihin ja pitää kiinnostuksen yllä sekä olen sanavalmis vuorovaikuttaja. Olen juontanut kymmeniä #linkedinafterworkhelsinki tapahtumia, messuja sekä mm. striimatun Red Carpet tapahtuman 2021 syksyllä.

ASIAKASKOKEMUKSIA

”Oona on valovoimainen esiintyjä ja tietää mistä puhuu. Paljon konkreettisia – kokemuspohjaan perustuvia vinkkejä, jotka auttavat myyntiä verkoston kasvattamisessa. Oona haastaa, rohkaisee ja on rohkea itsekin. Myyntitiimi nappasi hänen vinkeistään ja inspiroivasta tarinastaan heti muutaman idean käytäntöön.”

– Minna Kelonen, Myyntijohtaja, Edenred

”Olet innostava asiantuntija ja herätit kiinnostuksen asiaan, jota en ole aiemmin kokenut omakseni. Kiitos!”

– Johanna Mäkelä, Sandvik

”On ollut ilo tutustua tähän energia pakkaukseen. Olen saanut olla Oonan matkassa LinkendIn After work tapahtumissa lähes alusta saakka. Tapahtumat ei ole koskaan jättänyt kylmäksi. Oona saa ihmiset kiinnostumaan ja seuraamaan mitä hänellä on kerrottavana ja mitä häneltä voisi oppia erityisesti Social sellingin ympäriltä. Vahva suositus kun haluat oppia Social sellingin salat tai
järjestäää erillaisia tapahtumia tämän aiheen ympärille.

– Janne Vanhala, CEO, Training first

Varaa Kasvuvartti- etätapaaminen tai laita viestiä!

 

Olisiko jokin erityinen tarve, johon etsit ratkaisua, etkä vielä löytänyt etsimääsi? Tästä voit varata vartin etätapaamisen, pyytää suoraan yhteydenottoa tai jättää tarjouspyynnön. Jutellaan pian lisää!

Autan myynnin ja tunnettuuden kasvussa.

"Jotta myyntiä ja markkinointia tehtäisiin oikeassa kanavassa, oikealle kohderyhmälle, oikeaan aikaan  ja oikealla viestillä."

Lataa LinkedIn-opas

Tästä oppaasta löydät käytännönläheiset ohjeet, miten rakennat LinkedIn -profiilistasi kohderyhmääsi houkuttelevan sekä erotut massasta. Opas auttaa sinua kasvattamaan LinkedIn -tilisi sekä inspiroi sinua kirkastamaan omaa LinkedIn -brändiäsi!

 

Lataamalla oppaan annat meille luvan lähettää sinulle myös kuukausittaiset #kasvuvinkit ! Luvassa on social sellingin, henkilöbrändäyksen ja somen vinkkejä sekä saat ensimmäisenä tietoa tulevista verkostoitumistapahtumista ja uusista blogeista.

Uutiskirje tilattu onnistuneesti, LinkedIn -opas lähetetään sähköpostiisi!