PUHEENVUOROT

OONA KANKKUNEN

Inspiroivat puheenvuorot kannustavat myynnin modernisointiin (social selling), ammatilliseen somen käyttöön ja henkilö/asiantuntijabrändäykseen.

Nostetaanko tapahtumasi tai myyntitiimisi fiilis kattoon? Taikavoimani puheenvuoroissa on vakuuttaa, vaikuttaa ja inspiroida niin tarinoilla kuin konkretialla. Näin saadaan osallistujat innostumaan ja onnistumaan!

Kykyni ”ravistella” kuulijoita ja ajatuksia herättävä tapa puhua pitää kiinnostusta yllä. Myyntivalmentaja sekä tapahtumajärjestäjän taustani on kerryttänyt paljon esiintymiskokemusta ja nautin lavan haltuun ottamisesta.

Varaa minut puhumaan tapahtumaasi tai tilaisuuteesi alla olevista teemoista;

 

  • Social Selling – Kasvua sosiaalisella myynnillä
  • Henkilöstä asiantuntijabrändiksi
  • Verkostoituminen ja yhteisöjen rakentaminen
  • Rohkea yrittäminen ja yrittäjyys

VAIKUTTAVA JA VAKUUTTAVA PUHUJA TAPAHTUMAASI!

PUHUJAKSI

Inspiroivat ja vaikuttavat puheenvuorot ovat loistava lisä tapahtumiin tai yrityksen kick off päiville. Puheenvuoroja mm. social sellingistä, verkostoitumisesta, henkilöbrändäyksestä ja modernista yrittäjyydestä.

Rakennetaan yhdessä puheen tavoite ja anna minun ottaa ihmiset haltuun ja tuoda lisäarvoa tapahtumaasi!

FASILITAATTORIKSI

Fasilitointi tuo tehoja ja tuottavuutta ryhmätyöskentelyyn. Usein ulkopuolinen asiantuntija auttaa onnistumaan paremmin!

Tavoitteeni on helpottaa ryhmän toimintaa, auttaa yhdistämään tietotaitoa, johtaa keskustelua ja innostaa yhdessä tekemiseen. Opiskelen parhaillaan menetelmiä, malleja ja työvälineitä tilaisuuksien ja prosessien suunnitteluun sekä fasilitointiin Business Facilitator Diploma- koulutuksessa.

JUONTAJAKSI

Juontajalla on tärkeä rooli, kun halutaan onnistunut live- tai digitapahtuma.

On tapahtumasi seminaari, messut tai gaala, minä osaan virittää tunnelman, vaikuttaa kuulijoihin ja pitää kiinnostuksen yllä sekä olen sanavalmis vuorovaikuttaja. Olen juontanut kymmeniä #linkedinafterworkhelsinki tapahtumia, messuja sekä mm. striimatun Red Carpet tapahtuman 2021 syksyllä.

ASIAKASKOKEMUKSIA

”Oona on valovoimainen esiintyjä ja tietää mistä puhuu. Paljon konkreettisia – kokemuspohjaan perustuvia vinkkejä, jotka auttavat myyntiä verkoston kasvattamisessa. Oona haastaa, rohkaisee ja on rohkea itsekin. Myyntitiimi nappasi hänen vinkeistään ja inspiroivasta tarinastaan heti muutaman idean käytäntöön.”

– Minna Kelonen, Myyntijohtaja, Edenred

”Olet innostava asiantuntija ja herätit kiinnostuksen asiaan, jota en ole aiemmin kokenut omakseni. Kiitos!”

– Johanna Mäkelä, Sandvik

”On ollut ilo tutustua tähän energia pakkaukseen. Olen saanut olla Oonan matkassa LinkendIn After work tapahtumissa lähes alusta saakka. Tapahtumat ei ole koskaan jättänyt kylmäksi. Oona saa ihmiset kiinnostumaan ja seuraamaan mitä hänellä on kerrottavana ja mitä häneltä voisi oppia erityisesti Social sellingin ympäriltä. Vahva suositus kun haluat oppia Social sellingin salat tai
järjestäää erillaisia tapahtumia tämän aiheen ympärille.

– Janne Vanhala, CEO, Training first

Varaa Kasvuvartti tai ota yhteyttä

 

Olisiko jokin erityinen tarve, johon etsit ratkaisua, etkä vielä löytänyt etsimääsi? Tästä voit varata vartin etätapaamisen, pyytää suoraan yhteydenottoa tai jättää tarjouspyynnön. Jutellaan pian lisää!