OONA

Kasvuvalmentaja, vaikuttaja, tekijä ja yrittäjä

Modernin myynnin ja somemarkkinoinnin asiantuntija palveluksessasi! 

10 vuoden myynnin urani aikana on aina ollut ”punaisena lankana” intohimo myyntiprosessiin ja asiakaskokemuksen kehittämiseen sekä jatkuvaan myynnin pullonkaulojen ratkaisemiseen. 

Asiakkaitteni auttamisen supervoimani onkin myynnin ja markkinoinnin yhteisymmärrys ja intohimoni molempiin. Puhun intohimoisesti myynnin ja markkinoinnin yhteispelistä, henkilöbrändäyksen merkityksestä, digitaalisesta vuorovaikuttamisesta, verkostoitumisen hyödyistä sekä arvoa tuottavasta social sellingistä.

Intohimoni verkostoitumiseen on synnyttänyt verkostoitumistapahtumat #linkedinafterworkhelsinki ja #bisneskutsut.

TARINANI kasvuvalmentajaksi

Se alkaa ravintolapäällikön roolista ja myynnin uralle hyppäämisestä 10 vuotta sitten ja jatkuu monen eri toimialan ja myynnin johto/valmennusroolin kautta intohimoiseksi valmentajaksi, verkostoitumistapahtumien perustajaksi ja yrittäjäksi.

Se on tuhkimotarinani, jossa on alkuun ”kuurattu lattioita ja kuljettu ryysyissä”, tehty kädet savessa töitä ja kasvatettu verkostoja, joissa luotu suhteita sekä rakennettu connect- pyynnöistä asiakkaita. Se on tarina, jossa on ansaittu lopulta luottamus omalla henkilöbrändillä oman kohderyhmän keskuudessa.

Opetan ja inspiroin puheenvuorojen, koulutuksien ja blogien muodossa muitakin tekemään, uskomaan itseensä ja toimimaan modernein keinoin. Ja ennen kaikkea olemaan rohkea rakentamaan omaa brändiä sosiaalisissa kanavissa.

Uskon, että edellytys kasvulle on sosiaalisten kanavien haltuunotto, vahva myynnin ja markkinoinnin yhteispeli sekä sosiaalisten kanavien ja sisältöjen hyödyntäminen myyntiprosessin aikana. Asiakkaat etsivät tietoa ja lisäarvoa näistä kanavista oman ostoprosessinsa aikana.

Missionani on modernisoida suomalaisten organisaatioiden myynnin ja markkinoinnin toimintamallit ja tuoda arvoa tuottava social selling osaksi kokonaisuutta. 

 

aiempi kokemus

Ennen omaa yritystä Network & Growth valmensin myyntiä päätyökseni mm. ELIXIA/SATS ja Change Lingerie ketjuilla sekä sittemmin olin B2B ratkaisumyynnissä henkilöstö- ja IT alalla.

Olen valmennus- ja esihenkilövuosinani kouluttanut ja perehdyttänyt satoja myyjiä ja asiakaspalvelijoita työhönsä. Olen auttanut organisaatioita myynnin ja asiakastyytyväisyyden kasvussa vetämällä myyntivalmennuksia ja rakentanut myynnin pelikirjoja.

Valmentajana olen myös tukenut myynnin johtoa kehittämään ja johtamaan myynnin arkea ja ihmisiä ja ollut mukana niin liiketoiminnan kasvussa kuin uuden liiketoiminnan starttaamisessa.

Hiljattain laajensin osaamistani myös opiskelemalla markkinointiviestintää- ja strategiaa liiketoiminnan kehittämisen näkökulmista.

 

MINUSTA Sanottua

{
”Olet innostava asiantuntija ja herätit kiinnostuksen asiaan, jota en ole aiemmin kokenut omakseni. Kiitos!”
– Johanna Mäkilä
{
Oonan kanssa yhteistyön tekeminen on paitsi erittäin tehokasta, myös todella hauskaa. Energia tarttuu. Suosittelen 110 % yhteistyötä Oonan kanssa, saat varmasti apua ja hyviä vinkkejä tekemiseen.”
– Tomi Väätäinen
{
”Mukaansa tempaava, innostava kouluttaja. Iloisella mielellä asiaa ja käytännön neuvoja LinkedIn Social Sellingista!”
Martti Putkonen, Vianor Oy
{
Kekseliäs löytämään uusia tapoja parantamaan myyntiä, jos jokin tietty toimintamalli ei toiminut juuri siinä tilanteessa. Erittäin energinen, selkeä ja ratkaisukeskeinen myynnin johtaja.
– Entinen valmennettava
{
Oona osaa asiansa. Myynti, valmennus, SoMe -kanavien käyttö, kaikki huipputasolla.
– Asiakas
{
Myynnin ja myynninvalmennuksen ammattilainen. Energinen tiimipelaaja joka tekee töitä suurella sydämmellä, rakkaudesta lajiin ja jatkuvaan kehittymiseen.
– Entinen valmennettava

tutustu lisää KASVUpankissa

Inspiroidu lisää ja opi sosiaalisen myynnin vinkeistä Kasvupankki-sivulla.

Tilaa kasvuvinkkejä!

Uutiskirjeisiin saat uusimpia Social Selling, LinkedIn ja modernin myyntityön vinkkejä, tietoja tulevista verkostoitumistapahtumista sekä ilmoituksen uusimmasta blogikirjoituksesta.

Varaa Kasvuvartti tai ota yhteyttä

Olisiko jokin erityinen tarve, johon etsit ratkaisua, etkä vielä löytänyt etsimääsi? Tästä voit varata vartin etätapaamisen, pyytää suoraan yhteydenottoa tai jättää tarjouspyynnön. Jutellaan pian lisää!

OONA KANKKUNEN

Oona Kankkunen

Jos emme ole vielä verkostoituneet,
niin laitathan kutsun minulle!