OONA

Kasvuvalmentaja, vaikuttaja, tekijä ja yrittäjä

Modernin myynnin ja somemarkkinoinnin asiantuntija palveluksessasi! 

10 vuoden myynnin urani aikana on aina ollut ”punaisena lankana” intohimo myyntiprosessiin ja asiakaskokemuksen kehittämiseen sekä jatkuvaan myynnin pullonkaulojen ratkaisemiseen.

Asiakkaitteni auttamisen supervoimani onkin myynnin ja markkinoinnin yhteisymmärrys ja intohimoni molempiin. Puhun intohimoisesti myynnin ja markkinoinnin yhteispelistä, henkilöbrändäyksen merkityksestä, digitaalisesta vuorovaikuttamisesta, verkostoitumisen hyödyistä sekä luottamusta rakentavasta social sellingistä.

Intohimoni verkostoitumiseen on synnyttänyt verkostoitumistapahtumat #linkedinafterworkhelsinki

TARINANI kasvuvalmentajaksi

Tarina alkaa ravintolapäällikön roolista ja myynnin uralle hyppäämisestä 10 vuotta sitten ja jatkuu monen eri toimialan ja myynnin johto/valmennus roolin kautta intohimoiseksi kasvuvalmentajaksi, verkostoitumistapahtumien perustajaksi ja yrittäjäksi.

Se on tuhkimotarinani, jossa on alkuun ”kuurattu lattioita ja kuljettu ryysyissä”, tehty kädet savessa töitä ja kasvatettu verkostoja, joissa luotu suhteita sekä rakennettu connect- pyynnöistä asiakkaita. Se on tarina, jossa on ansaittu lopulta luottamus omalla henkilöbrändillä oman kohderyhmän keskuudessa.

Omalla toiminnallani haluan olla osana myynnin arvostuksen nostamista, kehittää myyntiä sekä myynnin johtamista moderniin suuntaan, jolloin liikevaihto kasvaa, myyjien fiilis sekä työntekijä- ja asiakaskokemuskin paranee.

Missioni on modernisoida suomalaisten organisaatioiden myynnin ja markkinoinnin toimintamallit ja tuoda social selling sekä asiantuntijaviestintä osaksi strategiaa ja tekemisen kokonaisuutta.

Uskon, että edellytys kasvulle on moderni myynnin johtaminen, sosiaalinen myynti sekä vahva myynnin ja markkinoinnin yhteispeli.

Oman yritykseni Network & Growth lisäksi olen valmentajana MINDAlla, missä autamme myynnin johtoa ja myyjiä menestymään paremmin dataohjatun ja ihmisläheisen myynnin johtamisen työkalun avulla.

Lisäksi valmennan social sellingiä myös Luot[AI]n ratkaisun parissa. Yhdistämme sosiaalisen myynnin taidot, tekoälyn ja verkostodatan, jotta myynnin tekeminen olisi entistä laadukkaampaa ja luottamuksen rakentamista verkostojen kautta.

 

aiempi kokemus

Ennen omaa yritystä Network & Growth valmensin myyntiä päätyökseni mm. ELIXIA/SATS ja Change Lingerie ketjuilla sekä sivutoimisesti kevytyrittäjänä henkilö- ja yritysasiakkaille. Viimeisin päivätyö oli B2B ratkaisumyynnissä IT alalla SaaS myynnissä. 

Olen valmennus- ja esihenkilövuosinani kouluttanut ja perehdyttänyt satoja myyjiä ja asiakaspalvelijoita työhönsä. Olen auttanut organisaatioita myynnin ja asiakastyytyväisyyden kasvussa vetämällä myyntivalmennuksia ja rakentanut myynnin pelikirjoja.

Valmentajana olen myös tukenut myynnin johtoa kehittämään ja johtamaan myynnin arkea ja ihmisiä ja ollut mukana niin liiketoiminnan kasvussa kuin uuden liiketoiminnan starttaamisessa. Intohimoni on aina ollut luoda uutta!

Hiljattain laajensin osaamistani myös opiskelemalla markkinointiviestintää- ja strategiaa liiketoiminnan kehittämisen ja mm. somesisältöstrategian näkökulmista.

 

HAASTATTELUT

MINUSTA Sanottua

”Olet innostava asiantuntija ja herätit kiinnostuksen asiaan, jota en ole aiemmin kokenut omakseni. Kiitos!”
– Johanna Mäkilä
Oonan kanssa yhteistyön tekeminen on paitsi erittäin tehokasta, myös todella hauskaa. Energia tarttuu. Suosittelen 110 % yhteistyötä Oonan kanssa, saat varmasti apua ja hyviä vinkkejä tekemiseen.”
– Tomi Väätäinen
”Mukaansa tempaava, innostava kouluttaja. Iloisella mielellä asiaa ja käytännön neuvoja LinkedIn Social Sellingista!”
Martti Putkonen, Vianor Oy
Kekseliäs löytämään uusia tapoja parantamaan myyntiä, jos jokin tietty toimintamalli ei toiminut juuri siinä tilanteessa. Erittäin energinen, selkeä ja ratkaisukeskeinen myynnin johtaja.
– Entinen valmennettava
Oona osaa asiansa. Myynti, valmennus, SoMe -kanavien käyttö, kaikki huipputasolla.
– Asiakas
Myynnin ja myynninvalmennuksen ammattilainen. Energinen tiimipelaaja joka tekee töitä suurella sydämmellä, rakkaudesta lajiin ja jatkuvaan kehittymiseen.
– Entinen valmennettava

tutustu lisää KASVUpankissa

Inspiroidu lisää ja opi sosiaalisen myynnin vinkeistä Kasvupankki-sivulla.

Tilaa kasvuvinkkejä!

 

Uutiskirjeisiin saat uusimpia Social Selling, LinkedIn ja modernin myyntityön vinkkejä, tietoja tulevista verkostoitumistapahtumista sekä ilmoituksen uusimmasta blogikirjoituksesta.

Varaa Kasvuvartti tai ota yhteyttä

 

Olisiko jokin erityinen tarve, johon etsit ratkaisua, etkä vielä löytänyt etsimääsi? Tästä voit varata vartin etätapaamisen, pyytää suoraan yhteydenottoa tai jättää tarjouspyynnön. Jutellaan pian lisää!

OONA KANKKUNEN

Oona Kankkunen

Jos emme ole vielä verkostoituneet,
niin laitathan kutsun minulle!