NETWORK & GROWTH PERUSTAJA OONA KANKKUNEN

Noin 10 vuotta valmennusuraa päivätöissä sai minut ajattelemaan, miksi en tee työtä itselleni ja ikiomille asiakkailleni.

Ammatillinen sydän sykki vahvasti myynnin ja markkinoinnin yhteispelin parantamiselle sekä niiden strategioiden 2020 luvulle tuomiselle.

Uskon moderniin ja sosiaaliseen myyntiin, hyvän ja vetovoimaisen viestinnän kiistattomiin hyötyihin sekä myynnin ja markkinoinnin yhteispelin voimaan, kun tavoitellaan kasvua. 

Yli tuhannen myyjien valmentaminen on todistanut, että myynti tarvitsee rutiineja ja raameja, mutta myös persoonallisuutta ja kykyä heittäytyä muutoksessa. 

Modernissa myynnissä ja markkinoinnissa meidän kaikkien tulisi pyrkiä siihen, että asiakkaasta tehdään jokaisen kohtaamispisteen stara: asiakasta autetaan ja palvellaan ostopolun jokaisella askeleella monikanavaisesti.

Autan sinua kasvattamaan myyntiä, tunnettuutta ja brändin vetovoimaa!

Missioni tehdä myyntityöstä Suomessa sosiaalisempaa ja viestinnästä näkemyksellimpää sai minut perustamaan Network & Growthin. Me olemme  yrityksien kasvun paikka ja kumppani kasvussa. 🚀 

Sparraan niin myynnin sekä markkinoinnin johtoa, kuin myyjiä ja asiantuntijoita. Kuljen asiakkaitteni kasvun matkassa pitkäaikaisena valmentajana tai lyhyemmän matkan kasvun strategisena kumppanina. Rakkaudesta yrittäjyyteen autan myös uusia yrittäjiä heidän mentorinaan.

Oona Kankkunen

OONA KASVUVALMENTAJANA

Kun haluat saada aikaan muutosta ja pysyviä tuloksia kasvuun, minä autan sinua.

Olen oikea kumppani teille, jos tarpeenne koskee modernin myynnin, social sellingin, sosiaalisen median, sisältöstrategian tai myynnin pelikirjoja.

Autan niin näiden valmentamisessa, kuin strategiassa, uuden luomisessa, suunnittelussa sekä kehittämisessä.

Olen apunasi joko sitoutuneena pitkäaikaisena valmentajana tai lyhyt aikaisempana konsulttina, tai tulen osaksi myynnin ja markkinoinnin tiimiä ”as a service” palveluna, kasvuvalmentajana.

Social Selling -valmennukset >>

Myyntivalmennukset >>

OONA PUHUJANA

Kutsu minut puhujaksi, kun tarvitset tarinoita ja inspiraatiota ymmärryksen vahvistamiseksi, uuden oppimiseksi ja energiaa tapahtumasi nostattamiseksi.

Puheenvuoroni herättävät ajatuksia ja vakuuttavat, mutta eivät ole tylsiä vaan saavat ihmiset viihtymään.

Yhdistelen sopivasti faktaa tutkimuksista sekä käytännön esimerkkejä ja omakohtaisia kokemuksia.

2021-2022 suosituin puheenvuoroni on ”Kasvua Somesta”.

Kykyni vaikuttaa ja saada osallistujat kuulemaan on saanut paljon kiitosta.

Lue lisää >>

OONA JUONTAJANA

Luota minulle rooli, kun haluat vuorovaikutustaitoisen, vetovoimaisen ja sanavalmiin juontajan vetämään onnistuneen live- tai digitapahtumasi. 

Hyvällä ja ammattitaitoisella tapahtuman fasilitoijalla ja juontajalla on tärkeä rooli kokonaisuuden onnistumisessa.

Anna minä otan langat ja varmistan tilaisuutesi tunnelman sekä sujuvuuden!

Lue lisää >>

OONA VAIKUTTAJANA

Ulkoista vaikuttaminen ja asiakkaiden mielenkiinnon herättäminen ja aloita tuloksellinen vaikuttajamarkkinoinnin yhteistyö kanssani.

Rakennetaan yhdessä ajatusjohtajuutta, tunnettuutta ja myynnin kasvua kohderyhmää sitouttavilla sisällöillä.

Vaikuttajana seison vahvasti arvojeni ja aitojen kokemuksieni pohjalla, joista muodostan vetovoimaisia ja persoonallisia tarinoita, jotka saavat seuraajat pysähtymään ja sitoutumaan. Vaikuttajana olen tunnettu LinkedIn kanavassa, jossa on 17 000 seuraajaa. Toisena kanava Instagram sitoutuneilla 2 100 seuraajilla.

Ota yhteyttä >>

OONA MENTORINA

Autan yrittäjiä siinä missä itse onnistuin; myynnin ja tunnettuuden kasvussa ilman kylmäsoittoja tai maksettua mainontaa.

Mentorina jaan kaiken oppini, miten sinä yrittäjänä sekä sinun yritys nostetaan kasvuun laadukkaan monikanavaisen myynnin, asiantuntijabrändäyksen ja sosiaalisen medianvoimalla.

Tehdään sinunkin kasvun matkasi fiksusti, tuottavasti ja mahdollisimman vähäisillä kasvukivuilla.

Lue lisää >>

{

On ollut ilo tutustua tähän energia pakkaukseen. Se millaisella asenteella Oona tarttuu asioihin on jopa jokseenkin kadehdittavaa. 

Oona on hyvin myyntiorjentoitunut, mutta hänen tapansa ei suinkaan työnnä ihmisiä etäälle. Päinvastoin hän saa ihmiset kiinnostumaan ja seuraamaan mitä hänellä on kerrottavana!

Vahva suositus kun haluat oppia Social sellingin salat tai järjestäää erillaisia tapahtumia tämän aiheen ympärille. Eräs henkilö sanoi minulle aikoinaa että jos kahden ihmisen välisestä yhteistyöstä otetaan työ pois niin mitä jää. Jos jäljelle jää ystävyys niin silloin olet onnistunut. Uskon että tämä asia on myös Oonan toiminnan keskiössä.

Janne Vanhala

{

I have been 100% privileged in having Oona as my dear colleague and one of my team member’s during my time as a club manager in ELIXIA.

Oona’s performance has always been absolutely amazing. She is probably the most sales- and result-oriented person I’ve ever met. She is loyal, professional and super hardworking.

She has been loved as a colleague and a teamleader due to her positive and accountable attitude. She always leads by example! Oona is a great coach and she has held several succesfull sales and customer care trainings in ELIXIA.

I would love to work with Oona again and I can highly recommend her.

Sanna Pirttinen

{

Oona toimi myynninvalmentajana minulle ja myymälätiimilleni Change Lingeriellä. Oona on loistava myyjä, ja häneltä sai selkeitä käytännön esimerkkejä kuinka parantaa myös omaa ja tiimin suoritustaan myynnin saralla.

Oona oli myös kekseliäs löytämään uusia tapoja parantamaan myyntiä, jos jokin tietty toimintamalli ei tuntunut toimivan juuri siinä paikassa tai tilanteessa.
Erittäin energinen, selkeä ja ratkaisukeskeinen työkaveri.

Energinen tiimipelaaja joka tekee töitä suurella sydämmellä, rakkaudesta lajiin ja jatkuvaan kehittymiseen. Mahtava kollage ja vielä mahtavampi esimies – joka johtaa esimerkillään ja jalkautuu sinne missä myyntiä tapahtuu.

Tiia Rahkola

Tilaa #kasvukirje

Klikkauksen takana on uusimpia social sellingin, modernin myynnin ja markkinoinnin vinkkejä. Saat myös tiedon uusimmista blogeista ja tulevista verkostoitumistapahtumista. Me emme spämmää!

Varaa Kasvuvartti- etätapaaminen tai laita viestiä!

 

Olisiko jokin erityinen tarve, johon etsit ratkaisua, etkä vielä löytänyt etsimääsi? Tästä voit varata vartin etätapaamisen, pyytää suoraan yhteydenottoa tai jättää yhteistyöpyynnön. Sparrataan pian lisää!

Lataa LinkedIn-opas

Tästä oppaasta löydät käytännönläheiset ohjeet, miten rakennat LinkedIn -profiilistasi kohderyhmääsi houkuttelevan sekä erotut massasta. Opas auttaa sinua kasvattamaan LinkedIn -tilisi sekä inspiroi sinua kirkastamaan omaa LinkedIn -brändiäsi!

 

Lataamalla oppaan annat meille luvan lähettää sinulle myös kuukausittaiset #kasvuvinkit ! Luvassa on social sellingin, henkilöbrändäyksen ja somen vinkkejä sekä saat ensimmäisenä tietoa tulevista verkostoitumistapahtumista ja uusista blogeista.

Uutiskirje tilattu onnistuneesti, LinkedIn -opas lähetetään sähköpostiisi!