MYYNTIVALMENUKSET JA KONSULTOINNIT

KUN HALUAT RAKENTAA KASVUA JA HALUAT MUUTOSTA

Myynti on yrityksen polttoaine, joka pitää liiketoiminnot käynnissä ja vauhdittaa liekeillä niiden kasvua. Hyvä myynti ja markkinointi yhdessä jättää jälkeensä tarinoita, joita asiakkaat, verkostot ja suosittelijat muistavat.

Digitaalinen ja sosiaalinen muutos ostamisessa on muuttanut myynnin pelisääntöjä ja parhaita tapoja saada asiakas kiinni tai voittaa asiakas puolelleen.

Vaikkakin luottamusta on tänä päivänä helpompaa ja edullisempaa rakentaa sosiaalisten ja digitaalisten kanavien kautta, se ei tarkoita, että se olisi myyjille aina helppoa.

Toimivin myyntistrategia ja myynnin johtaminen osaa elää muutoksissa, osaa muuttua markkinan mukana, mukautua uusiin toimintamalleihin tai kanaviin sekä kehittyä tekijöittensä kanssa.

KASVUVALMENTAJA

AS A SERVICE

Modernin myynnin ja somemarkkinoinnin “kasvuvalmentaja as a service” palveluni on kuin asiantuntijan vuokrapalvelu yrityksille, jotka tarvitsevat tilapäistä tai pitkäaikaisempaa tukea sekä asiantuntijuutta modernin myynnin ja markkinoinnin tuloksen parantamiseen, muutoksen draivaamiseen tai myynnin valmentamiseen ja kehittämiseen. Olen kuin oma tiimiläinen johdossa ja tiimin kanssa, täytän resurssi- ja osaamisvajeen sekä annan intohimoni kasvun rakentamiseen kuin oma sitoutunut työntekijä.

KASVUKONSULTOINTI

Toteutan erikseen sovitusti myös lyhytaikaisia myynnin konsultointiprojekteja (esim. Social selling tai sisältöstrategia konsultointi johdolle, myynnin nykytilan (prosessit ja toiminta) auditointi, myynnin pelikirjojen, prosessien tai / ja myyntistrategian rakentaminen ja kehittäminen.

Hinnoittelu tehdään kasvukonsultoinnissa projektikohtaisesti.

MYYNTIVALMENNUS

Myyntikoulutuksilla ei aina ole hyvä maine, koska innostuminen on helppoa, mutta sitten konkreettisesti oppien vieminen arkeen on epäonnistunut.

Tämä ei ole sellainen koulutus, vaan tämä on valmennus, joka myös innostaa, mutta myös pitää innon yllä. Ja ennen kaikkea, vie opitut asiat aidosti toiminnan tasolle ja varmistaa myynnin toivotun muutoksen.

Myynnin valmennus on kokonaisuus, joka kattaa kaikki myyntiprosessin vaiheet ja tekniikat kohta kohdalta, unohtamatta myynnin mielen mentorointia sekä myynnin johdon strategista sparrausta.

Myynnin valmennus kattaa kaiken prospektoinnista referenssien pyytämiseen ja asiakassuhteen kehittämiseen sekä myyntimotivaation ja myynnin asenteen ja ilon nostamiseen.

MYYNNIN LÄPIVALAISU

Ennen kuin voidaan rakentaa kasvua, on oltava peruspilarit paikallaan. Myyntivalmennus alkaa aina myynnin auditioinnilla tai voit pyytää minut kasvukonsultiksi, kun tarvitset myynnin nykytilan läpivalaisun, apua tunnistamaan pullonkaulat ja suunnittelemaan kehityksen.

Myynnin läpivalaisu pähkinänkuoressa

 • Unelma-asiakas workshop
 • Myyntitarinan kirkastaminen
 • Myynnin ja markkinoinnin yhteispelisäännöt
 • Myynnin tunnusluvut ja mittarit
 • Markkinoinnin actionit myynnille
 • Myyntiputki (auditointi, suunnittelu ja/tai rakentaminen)
 • Myynnin pelikirjan hahmottaminen
  •  Myyntiputki
   • Prospektoinnista referensseihin
  • Prosessin dokumentointi (esim. CRM)
  • Myyntitarinan kirkastus
  • Myyntiesitykset kuntoon
  • Sosiaalisen myynnin strategiat, kanavat ja taktiikat

Kenelle?

Myynnin kasvuvalmennukset, koulutukset ja konsultoinnit ovat suomalaisille PK-yrityksille ja yrittäjille, joiden myyntitiimissä on noin 2 – 20 myyjää. Valmennus muokataan osallistujien lähtötason ja tarpeiden mukaan.

 • B2C ja B2B myyjät (uusasiakashankinta)
  • myynnin konkarit, jotka kaipaavat oppia moderniin myyntiin
  • untuvikot, jotka vasta aloittelevat myyntityötä
 • Asiantuntijat, jotka tekevät myyntiä olemassa oleville asiakkaille

Teen mielelläni yhteistyötä myös koulujen ja järjestöjen kanssa.

NÄIN ME ETENEMME KOHTI KASVUA

 1. Myyntitarkastus -auditointi*
 2. Myynnin ja markkinoinnin yhteispelin läpivalaisu
 3. Zoomaus asiakkaan ostoprosessiin ja myyntiprosessiin
 4. Kasvu check – tavoitteet
 5. Kehityssuunnitelma – valmennuksen agenda ja seuranta
 6. Strateginen myynnin johdon sparraus
 7. Valittu valmennus, koulutus tai konsultointi alkaa

ASIAKASKOKEMUKSIA

Lähdimme hakemaan apua B2B myynnin prosessin hiomiseen ja myyntitekniikoiden oppimiseen. Lisäksi social sellingin perusteiden oppimiseen.

Koulutuksessa mentiin suoraan asiaan ja käytiin läpi juuri meille kompastuskivinä olleita aiheita. Saimme konkreettista hyötyä, jonka avulla nyt on rakennettu täysin uusi myynnin pelikirja meidän myyntitiimille.

Tärkeimmät opit olivat koko B2B myynnin prosessin ymmärtäminen ja hiominen timanttiseksi. Uusien asioiden oppiminen b2b myyntiin ja social sellingiin liittyen. Konkreettiset esimerkit ja mallipohjat olivat kultaa! Nyt on tunne, että tästä se vasta lähtee. Nyt on hallussa oppeja, joiden avulla saadaan takuulla myyntiä kasvatettua.

– Marianne Lehikoinen / CG Company Oy

”Oona is positively and at the same time aggresively goal oriented and always willing to work hard to reach the goal. Oona also has a great talent of motivating the teams and/or team members by training and helping them with sales techniques and motivational games and new ideas. I highly recommend Oona for positions in sales and sales trainings.”

– Anne Ketola, Country Manager / ELIXIA Finland

”Oona’s performance has always been absolutely amazing. She is probably the most sales- and result-oriented person I’ve ever met. She is loyal, professional and super hardworking. She always leads by example! Oona is a great coach and she has held several succesfull sales and customer care trainings in ELIXIA. I would love to work with Oona again and I can highly recommend her.”

– Sanna Pirttinen, Regional Manager / ELIXIA Finland

”Keskustelut eivät pelkästään auttaneet ymmärtämään myyntiä ja social sellingiä, vaan merkittävämpää on se, että Oona auttoi ymmärtämään koko myyntiprosessia ja mistä asiantuntijatyöstä IT myynnissä on kyse. Hän sai minut syttymään myynnille ja löytämään omat vahvuuteni myös myynnin johtamisessa. Se tulee näkymään tiimin suorituksessa ja viivan alla.”

– Lenni Laukkanen, COO / Otaverkko

Varaa Kasvuvartti- etätapaaminen tai laita viestiä!

 

Olisiko jokin erityinen tarve, johon etsit ratkaisua, etkä vielä löytänyt etsimääsi? Tästä voit varata vartin etätapaamisen, pyytää suoraan yhteydenottoa tai jättää tarjouspyynnön. Jutellaan pian lisää!

Tilaa #kasvukirje

Klikkauksen takana on uusimpia social selling, LinkedInin, henkilöbrändäyksen ja modernin myyntityön vinkkejä sekä tietoja tulevista verkostoitumistapahtumista ja ilmoitukset uusimmista blogeista! Tilaa #kasvuvinkit !

Autan myynnin ja tunnettuuden kasvussa.

"Jotta myyntiä ja markkinointia tehtäisiin oikeassa kanavassa, oikealle kohderyhmälle, oikeaan aikaan  ja oikealla viestillä."

Lataa LinkedIn-opas

Tästä oppaasta löydät käytännönläheiset ohjeet, miten rakennat LinkedIn -profiilistasi kohderyhmääsi houkuttelevan sekä erotut massasta. Opas auttaa sinua kasvattamaan LinkedIn -tilisi sekä inspiroi sinua kirkastamaan omaa LinkedIn -brändiäsi!

 

Lataamalla oppaan annat meille luvan lähettää sinulle myös kuukausittaiset #kasvuvinkit ! Luvassa on social sellingin, henkilöbrändäyksen ja somen vinkkejä sekä saat ensimmäisenä tietoa tulevista verkostoitumistapahtumista ja uusista blogeista.

Uutiskirje tilattu onnistuneesti, LinkedIn -opas lähetetään sähköpostiisi!