MYYNTIVALMENNUKSET JA KASVUKONSULTOINNIT

KUN HALUAT RAKENTAA KASVUA JA HALUAT MUUTOSTA

Myynti on yrityksen polttoaine, joka pitää liiketoiminnot käynnissä ja vauhdittaa liekeillä kasvua. Näkemyksellinen myynti ja vetovoimainen markkinointi yhdessä jättää jälkeensä tarinoita joita asiakkaat, verkostot ja suosittelijat muistavat – ja suosittelevat eteenpäin.

Digitaalinen muutos ostamisessa on muuttanut myynnin pelisääntöjä ja parhaita tapoja saada asiakas kiinni tai voittaa asiakas puolelleen.

Myynnin on ymmärrettävä paremmin asiakkaan ostopolkua, pystyttävä vakuuttamaan ostoprosessissa useampi päättäjä ja vaikuttaa näkemyksillään oikeaan aikaan.

Käytännön vinkkejä tarjoavat myyntivalmennukset kattavat kaikki myyntiprosessin vaiheet ja myynnin tärkeimmät tehtävät tekniikoineen kohta kohdalta, unohtamatta myynnin mielen ja asenteen mentorointia ja kasvukonsultointi auttaa sinua tunnistamaan pullonkaulat ja kasvun keinot!

KASVUVALMENTAJA

AS A SERVICE

Modernin myynnin ja somemarkkinoinnin “kasvuvalmentaja as a service” palveluni on kuin asiantuntijan vuokrapalvelu yrityksille, jotka tarvitsevat tilapäistä tai pitkäaikaisempaa tukea sekä asiantuntijuutta modernin myynnin ja markkinoinnin tuloksen parantamiseen, muutoksen draivaamiseen tai myynnin valmentamiseen ja kehittämiseen. Olen kuin oma tiimiläinen johdossa ja tiimin kanssa, täytän resurssi- ja osaamisvajeen sekä annan intohimoni kasvun rakentamiseen kuin oma sitoutunut työntekijä.

KASVUKONSULTOINTI

Toteutan erikseen sovitusti myös lyhytaikaisia myynnin konsultointiprojekteja (esim. Social selling tai sisältöstrategia konsultointi johdolle, myynnin nykytilan (prosessit ja toiminta) auditointi, myynnin pelikirjojen, prosessien tai / ja myyntistrategian rakentaminen ja kehittäminen.

Hinnoittelu tehdään kasvukonsultoinnissa projektikohtaisesti.

MYYNTIVALMENNUS

Myyntikoulutuksilla ei aina ole hyvä maine, koska innostuminen on helppoa, mutta sitten konkreettisesti oppien vieminen arkeen on epäonnistunut.

Tämä ei ole sellainen koulutus, vaan tämä on valmennus, joka myös innostaa, mutta myös pitää innon yllä. Ja ennen kaikkea, vie opitut asiat aidosti toiminnan tasolle ja varmistaa myynnin toivotun muutoksen.

Myynnin valmennus on kokonaisuus, joka kattaa kaikki myyntiprosessin vaiheet, myynnin tärkeimmät tehtävät ja tekniikat kohta kohdalta, unohtamatta myynnin mielen mentorointia sekä myynnin johdon strategista sparrausta.

MYYNNIN LÄPIVALAISU

Tarvitsetko ulkopuolisen myynnin asiantuntijan auditioimaan myynnin tilanteesi ja tekemään kasvusuunnitelmaa? Tai oletko kiinnostunut myyntivalmennuksesta, joka aloitetaan myynnin auditioinnilla? Voit pyytää minut kasvukonsultiksi, kun tarvitset apua myynnin nykytilan läpivalaisuun, apua tunnistamaan pullonkaulat ja suunnittelemaan kehitystä kasvulle.

Myynnin läpivalaisu pähkinänkuoressa

 • Unelma-asiakas workshop
 • Myyntitarinan kirkastaminen
 • Myynnin ja markkinoinnin yhteispelisäännöt
 • Myynnin tunnusluvut ja mittarit
 • Markkinoinnin actionit myynnille
 • Myyntiputki (auditointi, suunnittelu ja/tai rakentaminen)
 • Myynnin pelikirjan hahmottaminen
  •  Myyntiputki
   • Prospektoinnista referensseihin
  • Prosessin dokumentointi (esim. CRM)
  • Myyntitarinan kirkastus
  • Myyntiesitykset kuntoon
  • Sosiaalisen myynnin strategiat, kanavat ja taktiikat

Kenelle?

Myynnin kasvuvalmennukset, koulutukset ja konsultoinnit ovat suomalaisille PK-yrityksille ja yrittäjille, joiden myyntitiimissä on noin 2 – 20 myyjää. Valmennus muokataan osallistujien lähtötason ja tarpeiden mukaan.

 • B2C ja B2B myyjät (uusasiakashankinta)
  • myynnin konkarit, jotka kaipaavat oppia moderniin myyntiin
  • untuvikot, jotka vasta aloittelevat myyntityötä
 • Asiantuntijat, jotka tekevät myyntiä olemassa oleville asiakkaille

Teen mielelläni yhteistyötä myös koulujen ja järjestöjen kanssa.

NÄIN ME ETENEMME KOHTI KASVUA

 1. Myyntitarkastus -auditointi*
 2. Myynnin ja markkinoinnin yhteispelin läpivalaisu
 3. Zoomaus asiakkaan ostoprosessiin ja myyntiprosessiin
 4. Kasvu check – tavoitteet
 5. Kehityssuunnitelma – valmennuksen agenda ja seuranta
 6. Strateginen myynnin johdon sparraus
 7. Valittu valmennus, koulutus tai konsultointi alkaa

ASIAKASKOKEMUKSIA

”Lähdimme hakemaan apua B2B myynnin prosessin hiomiseen ja myyntitekniikoiden oppimiseen ja social sellingin perustesiin.

Koulutuksessa käytiin läpi juuri meille kompastuskivinä olleita aiheita ja saimme konkreettista hyötyä, jonka avulla nyt on rakennettu uusi myynnin pelikirja myyntitiimille.

Tärkeimmät opit olivat koko B2B myynnin prosessin ymmärtäminen ja hiominen timanttiseksi sekä uusien asioiden oppiminen myyntiin ja social sellingiin. Konkreettiset esimerkit ja mallipohjat olivat kultaa! Nyt on hallussa paljon oppeja, joiden avulla olemme jo saaneet myyntiä kasvatettua!”

– Marianne Lehikoinen, CEO / CG Company Oy

”Oona’s performance has always been absolutely amazing. She is probably the most sales- and result-oriented person I’ve ever met.

She is loyal, professional and super hardworking. She always leads by example! Oona is a great coach and she has held several succesfull sales and customer care trainings in ELIXIA.

I would love to work with Oona again and I can highly recommend her.”

– Sanna Pirttinen, Regional Manager / ELIXIA Finland

Sain Otaverkon myynnin vastuulleni, joten yhteistyön tavoitteena oli oppia modernista IT:n B2B-myynnistä ja markkinoinnista sekä myynnin johtamisesta.

Keskustelut eivät pelkästään auttaneet ymmärtämään B2B myyntiä ja social sellingiä, vaan merkittävämpää on se, että opin kehittämään koko myyntiprosessia ja kirkastaamaan mistä asiantuntijatyöstä IT myynnissä on kyse. 

Sytyin myynnille ja löysin omat vahvuuteni myynnin johtamisessa. Nämä tulevat näkymään tiimin suorituksessa ja viivan alla. Teimme haasteiden jälkeen 8% kasvua”. 

 

– Lenni Laukkanen, COO / Otaverkko

”Odotukset ylittävä ja erinomainen fiilis koulutuksen jälkeen!

Tavoitteena henk.koht. oli oman myyntityön parempi johtaminen ja aikataulutus ja asiakkuuksien priorisointi, johon hyvin sain vinkkejä.

Muita tärkeimpiä oppeja oli klousaaminen, oman myyntityön suunnitelmallisempi organisointi ja aikatauluttaminen.

Kiitos Oona.”

– Miia Antila / Mehiläinen

Varaa Kasvuvartti- etätapaaminen tai laita viestiä!

 

Olisiko jokin erityinen tarve, johon etsit ratkaisua, etkä vielä löytänyt etsimääsi? Tästä voit varata vartin etätapaamisen, pyytää suoraan yhteydenottoa tai jättää tarjouspyynnön. Jutellaan pian lisää!

Tilaa #kasvukirje

Klikkauksen takana on uusimpia social selling, LinkedInin, henkilöbrändäyksen ja modernin myyntityön vinkkejä sekä tietoja tulevista verkostoitumistapahtumista ja ilmoitukset uusimmista blogeista! Tilaa #kasvuvinkit !

Lataa LinkedIn-opas

Tästä oppaasta löydät käytännönläheiset ohjeet, miten rakennat LinkedIn -profiilistasi kohderyhmääsi houkuttelevan sekä erotut massasta. Opas auttaa sinua kasvattamaan LinkedIn -tilisi sekä inspiroi sinua kirkastamaan omaa LinkedIn -brändiäsi!

 

Lataamalla oppaan annat meille luvan lähettää sinulle myös kuukausittaiset #kasvuvinkit ! Luvassa on social sellingin, henkilöbrändäyksen ja somen vinkkejä sekä saat ensimmäisenä tietoa tulevista verkostoitumistapahtumista ja uusista blogeista.

Uutiskirje tilattu onnistuneesti, LinkedIn -opas lähetetään sähköpostiisi!