MYYNTIVALMENNUKSET JA KASVUKONSULTOINNIT

KUN TARVITSET APUA KASVUUN JA HALUAT MUUTOSTA

B2B myynnin ja markkinoinnin kenttä on monikanavoitunut, pirstaloitunut ja digitalisoitunut.

Se missä myynti on nykyään haastavaa, on asiakkaan ostoprosessi vielä vaikeampaa.

Myynnin tärkein tehtävä on auttaa ja palvella asiakasta monikanavaisella ostopolulla ja näin ohjata asiakasta ostamaan oikea ratkaisu, jonka tavoitteena on auttaa.

Onnistuakseen tässä, myynti tarvitsee rungot ja raamit sekä prosessit yhdistettynä monikanavaisuuteen sekä näkemykselliseen viestintään ja kohtaamisten taitoihin.

Käytännön vinkkejä tarjoavat myyntivalmennukset kattavat tarvittaessa kaikki myyntiprosessin eri vaiheet, tekniikat, kanavat sekä myynnin tärkeimmät tehtävät, unohtamatta myynnin ajan käytön, myyjän mielen sekä asenteen mentorointia.

Kasvujohtaja ” as a service” palvelu on niille yrityksille, jotka eivät kaipaa valmennusta, vaan tarvitsevat jonkun ottamaan vastuun myynti- ja markkinointi strategioista sekä niiden kehittämisestä.

Lue valmennus- ja konsultointipalveluista lisää alta ja varaa aika maksuttomaan sparraukseen.

KASVUJOHTAJA KUUKAUSIPALVELUNA

Onko teillä kasvutavoite, jonka toteuttamiseen ei osaaminen, ajatusaika ja resurssit riitä? Ehkä palvelu tai ratkaisunne on timanttinen, mutta ette osaa viestiä erottuvasti asiakasarvoa?

Kasvujohtajana palveluna olen kuin modernin myynnin ja markkinoinnin strateginen asiantuntija ”vuokrapalveluna” sinulle (ulkoistetuksi) kollegaksi. 

Sinulle, joka tarvitset asiantuntijuutta kasvun suunnitteluun, tuloksien parantamiseen ja myynnin sekä markkinoinin kehittämiseen yrityksessäsi.

Kasvujohtajana palveluna sopii myös olemassa olevan myynti- ja markkinointijohtajan osaamisen, strategian ja kasvun suunnittelun sparraajaksi ja aivotyöpariksi, unohtamatta käsien saveen laittoa.

Alkaen  4 000€ – 8 000 € / kuukausi + alv 

MYYNNIN PELIKIRJAT

Olisiko kasvuun mahdollisuuksia, mutta suunta, prosssit ja oikeiden kanavien parhaat käytännöt puuttuvat?

Ehkä junnaatte paikallaan myynnin luvuissa tai haette kovempaa kasvua ja tasaisempia myyntituloksia?

Modernin myynnin pelikirjaan tuodaan runkoja, raameja, myynnin ja markkinoinnin yhteispeli, myyntikanavia parhailla käytänteillä, monikanavaiset myynnin prosessit ja brändin tapa viestiä sekä vakuuttaa.

Nykyhetken auditioinnin jälkeen laaditaan tulosten pohjalta suunnitelma, josta rakennetaan pelikirja myynnin työpajoissa sekä myynnin johdon tapaamisissa.

Pelikirja alkaen 6 000 € – 20 000 € + alv (projektikohtainen hinnoittelu)

MYYNTIVALMENNUKSET

On paljon myyntikoulutuksia, joista saadaan hetkeksi intoa, joka sitten lopahtaa. Nämä eivät ole sellaisia koulutuksia, vaan nämä ovat valmennuksia, jolla saadaan aikaiseksi muutosta ja kasvua.

Sisältö ja kesto räätälöidään tarpeesi mukaan ja tarvittaessa ne kattavat kaikki myynnin prosessien vaiheet, kanavat sekä myynnin tärkeimmät tehtävät ja prosessit.

Unohtamatta myynnin ajankäytön, mielen ja asenteen mentorointia, joka usein onkin kaikista tärkein elementti.

Myynnin valmennus koostuu aloitustapaamisista, myyjien haastatteluista sekä eri moduleista, tehtävistä, työpajoista ja mittareista.

Valmennus opettaa työkalut, prosessit ja keinot myyntityössä onnistumiseen. Teidän tehtävänne on viedä se käytäntöön valmentajan tuella ja jatkaa sen jälkeen. Näin saamme aikaan muutoksen.

Alkaen 8 000 € + 35 000 € + alv

Kenelle kasvuvalmennukset sopivat?

Myynnin kasvuvalmennukset, koulutukset ja konsultoinnit ovat yrityksille, jotka aidosti haluavat muutosta ja ovat valmiita käärimään hihat kasvun eteen.

Valmennus tai konsultointi muokataan aina osallistujien lähtötason, osallistujamäärän ja sovittujen tarpeiden sekä tavoitteiden mukaan.

 

 • Untuvikot, jotka vasta aloittelevat myyntityötä
 • Myynnin konkarit, jotka kaipaavat oppia moderniin myyntiin
 • Asiantuntijat, jotka tekevät myyntiä olemassa oleville asiakkaille
 • B2C ja B2B myyjät
 • Asiakkuuspäälliköt

MYYNNIN AUDITIOINTI

Etkö hahmoita nykytilannettasi tai näe boksin ulkopuolelle myyntisi tarpeita tai kipukohtia? Ei hätää, ei moni muukaan omaa helikopterinäkymää, vaan se usein tarvitsee asiantuntijan laatikon ulkopuolelta.

Modernissa myynnin ja markkinoinnin maailmassa on lähes mahdotonta osata yksilötasolla kaikki itse tai edes hahmottaa myynnin ja markkinoinnin kokonaisuuksia sekä mahdollisuuksia.

Olen apunasi, kun tarvitset näkemystä myynnin läpivalaisuun, apua tunnistamaan pullonkaulat ja suunnittelemaan kehitystä ja prosessia kasvulle.

Auditiointi sopii strategiatyöhön, uuden myyntijohtajan avuksi tai uuden myyntitiimin starttaamiseen, kuin myös kokeneemman myyntitiimin prosessien kehittämiseen tai ennen kasvujohtaja- palveluna, tai valmennuksen aloittamista.

Projektikohtainen hinnoittelu.

*Myynnin läpivalaisu pähkinänkuoressa

 • Myynti nyt vs Myynti tavoite
 • Myynnin ja markkinoinnin yhteispeli
 • Myyntiputki (prosessin auditointi, suunnittelu ja/tai rakentaminen)
 • Myynnin kanavat ja parhaat käytänteet
 • Myynnin tunnusluvut ja mittarit
 • Ideaaliasiakkaan määrittely
 • Myyntitarinat ja ydinviestit
 • Myynnin pelikirjan hahmottaminen, kehittäminen tai rakentaminen sellaisen puuttuessa

TYYPILLINEN YHTEISTYÖN ETENEMINEN MYYNTIVALMENNUKSISSA

 1. Myynnin läpivalaisu*
 2. Myynnin ja markkinoinnin yhteispelin status
 3. Myyntiprosessin nykytilan analyysi
 4. Starttipaja: Kasvutavoitteet- ja kehityssuunnitelma
 5. Valittu myyntivalmennus-, koulutus tai kasvukonsultointi alkaa
 6. Strateginen myynnin johdon sparraus läpi valmennuksen
 7. Jatkuva mittaaminen 
 8. Palautekyselyt ja keskustelut

ASIAKASKOKEMUKSIA

”Lähdimme hakemaan apua B2B myynnin prosessin hiomiseen ja myyntitekniikoiden oppimiseen ja social sellingin perustesiin.

Koulutuksessa käytiin läpi juuri meille kompastuskivinä olleita aiheita ja saimme konkreettista hyötyä, jonka avulla nyt on rakennettu uusi myynnin pelikirja myyntitiimille.

Tärkeimmät opit olivat koko B2B myynnin prosessin ymmärtäminen ja hiominen timanttiseksi sekä uusien asioiden oppiminen myyntiin ja social sellingiin. Konkreettiset esimerkit ja mallipohjat olivat kultaa! Nyt on hallussa paljon oppeja, joiden avulla olemme jo saaneet myyntiä kasvatettua!”

– Marianne Lehikoinen, CEO / CG Company Oy

”Oona’s performance has always been absolutely amazing. She is probably the most sales- and result-oriented person I’ve ever met.

She is loyal, professional and super hardworking. She always leads by example! Oona is a great coach and she has held several succesfull sales and customer care trainings in ELIXIA.

I would love to work with Oona again and I can highly recommend her.”

– Sanna Pirttinen, Regional Manager / ELIXIA Finland

Sain Otaverkon myynnin vastuulleni, joten yhteistyön tavoitteena oli oppia modernista IT:n B2B-myynnistä ja markkinoinnista sekä myynnin johtamisesta.

Keskustelut eivät pelkästään auttaneet ymmärtämään B2B myyntiä ja social sellingiä, vaan merkittävämpää on se, että opin kehittämään koko myyntiprosessia ja kirkastaamaan mistä asiantuntijatyöstä IT myynnissä on kyse. 

Sytyin myynnille ja löysin omat vahvuuteni myynnin johtamisessa. Nämä tulevat näkymään tiimin suorituksessa ja viivan alla. Teimme haasteiden jälkeen 8% kasvua”. 

– Lenni Laukkanen, COO / Otaverkko

”Halusimme saada yhtenäisen, toimivan myyntiprosessin / myynnin pelikirjan sekä oppia siitä mitä social selling on.  

Saimme myynnin kasvua varten uuden tavan ja hiotut prosessit miten toimia sekä uuden kanavan osaksi prosessia (LinkedIn), missä myyntiä tehdä. 

Oonalla on ammattitaitoinen ja positiivinen tapa saada asiakas ymmärtämään mitä tulisi tehdä ja etenkin miksi se tulisi tehdä.”

– Teemu Lillrank, CEO / Suomen Yrittäjäturva

”Odotukset ylittävä ja erinomainen fiilis koulutuksen jälkeen!

Tavoitteena henk.koht. oli oman myyntityön parempi johtaminen ja aikataulutus ja asiakkuuksien priorisointi, johon hyvin sain vinkkejä.

Muita tärkeimpiä oppeja oli klousaaminen, oman myyntityön suunnitelmallisempi organisointi ja aikatauluttaminen.

Kiitos Oona.”

– Miia Antila / Mehiläinen

Varaa Kasvuvartti- etätapaaminen tai laita viestiä!

 

Olisiko jokin erityinen tarve, johon etsit ratkaisua, etkä vielä löytänyt etsimääsi? Tästä voit varata vartin etätapaamisen, pyytää suoraan yhteydenottoa tai jättää yhteistyöpyynnön. Sparrataan pian lisää!

Tilaa #kasvukirje

Klikkauksen takana on uusimpia social sellingin, modernin myynnin ja markkinoinnin vinkkejä. Saat myös tiedon uusimmista blogeista ja tulevista verkostoitumistapahtumista. Me emme spämmää!

Lataa LinkedIn-opas

Tästä oppaasta löydät käytännönläheiset ohjeet, miten rakennat LinkedIn -profiilistasi kohderyhmääsi houkuttelevan sekä erotut massasta. Opas auttaa sinua kasvattamaan LinkedIn -tilisi sekä inspiroi sinua kirkastamaan omaa LinkedIn -brändiäsi!

 

Lataamalla oppaan annat meille luvan lähettää sinulle myös kuukausittaiset #kasvuvinkit ! Luvassa on social sellingin, henkilöbrändäyksen ja somen vinkkejä sekä saat ensimmäisenä tietoa tulevista verkostoitumistapahtumista ja uusista blogeista.

Uutiskirje tilattu onnistuneesti, LinkedIn -opas lähetetään sähköpostiisi!