MEISTÄ

LINKEDIN AFTER WORK HELSINKI

”Missiomme on tehdä verkostoitumisesta ja bisneksestä rennompaa,  elämyksellisempää ja hauskempaa – ihmisiltä ihmisille.”  – 

 Verkostoitumistapahtumamme on kaikille, jotka haluavat tavata uusia ihmisiä, avata uusia mahdollisuuksia ja verkostoitua rennosti bisneshyöty mielessä. Me yhdistämme yrityksiä ja ihmisiä, sekä ihmisiä ja uusia mahdollisuuksia.

Seuraava tapahtuma on ajan hengessä etätapahtumana 25.5.2021 ja tapahtuman teemana asiakas- ja työntekijäkokemus, josta mukana huippu puhujia! Seuraa meitä LinkedIn-ryhmän kautta sekä #linkedinafterworkhelsinki tunnisteella.

Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä tai esiintymisestä tapahtumassa, ota yhteyttä jättämällä yhteystiedot tai varaa Kasvuvartti

– Oona Kankkunen & Noora Halttunen

MiTEN TAPAHTUMAT SYNTYIVÄT?

#LINKEDINAFTERWORKHELSINKI

Yhdestä contact- pyynnöstä ja postauksesta LinkedInissä!

Idea toisilleen tuntemattomien LinkedIn- kontaktien kohtaamisesta livenä after work- hengessä ja siihen liittyvä postaus. Tämän jälkeen meitä oli jo 40 osallistujaa, after workkeja, risteilyitä, Linnanmäkeä, Clarion Hotellia, treenejä ja inspiroivia puhujia…

Lähdimme kehittämään tapahtumia ja tuomaan lisäarvoa osallistujille esiintyjien, puhujien upeiden puitteiden ja pelillistettyjen verkostoitumishetkien muodossa. Halusimme jokaisesta tapahtumasta elämyksen!

 

TAPAHTUMISTA SANOTTUA

Kiitos teille järjestäjille. Aivan huikean ihanaa oli. Mahtavaa settiä. Hienoja kohtaamisia ja kokemuksia jäi taskuun. Seuraavaa odotellessa. I’m IN!

Oli huippua olla mukana ekaa kertaa eikä varmasti jää viimeiseksi! Antoi ihan uudenlaista boostia ja näkökulmia ja hienoja kohtaamisia!

Hieno tapahtuma todellakin! Kaikki te, jotka haluatte nauttia rennosta meiningistä, hyvästä seurasta ja actionista, niin mukaan remmiin!

Teillä molemmilla on ihan huikeaa energiaa, joka tarttuu! Lisäksi nämä teidän tapahtumat on ihan parhaita!

Kiitos aivan huikeasta tapahtumasta! Kyllä onnistumisen huomaa siitä, kun vielä seuraavanakin päivänä hymyilyttää.

esimerkkejä MENNEIsTÄ TAPAHTUMIstA

clarion helsinki & training for warriors (tfw)

Clarion Hotellin verkostoitujat inspiroituivat Johannes ”Hatsolo” Hattusen puheesta ja energisestä treenistä, jonka jälkeen pääsimme hotellin katolle uimaan. Ilta jatkui buffet dinnerillä, hostien lavashowlla ja verkostoitumisella!

linnanmäki

Kesän lopulla 2020 verkostoiduimme Linnanmäellä! Nauru pidentää (työ)ikää!

viking xprs – päiväristeily

2020 tammikuussa 50 verkostoitujaa lähti päiväksi merelle, jossa oli ohjelmassa verkostoitumispeliä kokoustiloissa, puhuja, buffet, vierailu maissa ja illaksi päädyimme maihin karaokebaariin Wallis Skattalle!

TUTUSTU LINKEDIN AFTER WORK HELSINKIIN

Voit tutustua toimintaamme myös esityksestä, joka avautuu alla olevaa kuvaa klikkaamalla. 

 

BISNESKUTSUT

#businesskutsut

Business Shower eli Bisneskutsut on paikka jokaiselle, joka on perustanut yrityksen, johtaa yritystä tai on aikomassa tehdä jompaa kumpaa. Tiedät varmaan, että Baby Showereitakin juhlitaan, kun uusi lapsi on syntymässä? No, yrityksemme ovat tässä tapauksessa ”meidän lapsia”.

BISNESKUTSUT on paikka, jossa yrittäjät yhdessä juhlivat uusien yrityksen alkua. Niin oman, kuin muiden. Juhlimme myös kasvutarinoita sekä sparraamme kasvukipuja, joten yrityksen ei ole pakko olla uusi, jotta voit liittyä mukaan. Jokaisen kutsun aikana, nostetaan yrittäjiä esille, jaetaan kokemuksia, kerrotaan tarinoita, inspiroidutaan ja VERKOSTOIDUTAAN. Tämä on paikka, jossa muut yrittäjät tukevat sinua, sparraavat ja juhlivat kanssasi uuden alkua tai kasvumatkaasi ja sitä samaa pääset tekemään muille yrittäjille.

Kiinnostunut tapahtumista, sponsoroinnista tai muusta yhteistyöstä?

Jätä yhteystietosi niin olemme yhteydessä 24h kuluessa!