MEISTÄ

LINKEDIN AFTER WORK HELSINKI

 ”Missiomme on tehdä verkostoitumisesta ja bisneksestä rennompaa,  elämyksellisempää ja hauskempaa ja jotta verkostoitumistapahtumat eivät olisi vaan pönöttämistä.”

Verkostoitumistapahtumamme on kaikille työelämässä oleville, jotka haluavat tavata uusia ihmisiä, avata uusia mahdollisuuksia ja verkostoitua rennosti – bisneshyöty mielessä tottakai. Me yhdistämme yrityksiä ja ihmisiä, sekä ihmisiä ja uusia mahdollisuuksia ja lupaamme, että lähdet tapahtumasta inspiroituneena sekä uusien kontaktien kera.

Seuraavaa tapahtumaa vietetään 17.2.2022. Ilmoittautuminen avataan joulukuussa 2021 ja tästä ilmoitetaan LinkedIn puolella.

Seuraathan jo meitä LinkedIn-ryhmän kautta sekä #linkedinafterworkhelsinki tunnisteella?

Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä tai esiintymisestä tapahtumassa, ota yhteyttä jättämällä yhteystiedot tai meilaa tapahtumat@networkandgrowth.fi

MITEN TAPAHTUMAT SYNTYIVÄT?

#LINKEDINAFTERWORKHELSINKI

Yhdestä contact- pyynnöstä ja postauksesta LinkedInissä!

Idea toisilleen tuntemattomien LinkedIn- kontaktien kohtaamisesta livenä after work- hengessä ja siihen liittyvä postaus. Tämän jälkeen meitä oli jo 40 osallistujaa, after workkeja, risteilyitä, Linnanmäkeä, Clarion Hotellia, treenejä ja inspiroivia puhujia…

Lähdimme kehittämään tapahtumia ja tuomaan lisäarvoa osallistujille esiintyjien, puhujien upeiden puitteiden ja pelillistettyjen verkostoitumishetkien muodossa. Halusimme jokaisesta tapahtumasta elämyksen!

Nyt 2021 tapahtumat ovat jo brändi, jota ihmiset odottavat – ja jota verkostoituminen tarvitsee!

 

TAPAHTUMISTA SANOTTUA

Kiitos teille järjestäjille. Aivan huikean ihanaa oli. Mahtavaa settiä. Hienoja kohtaamisia ja kokemuksia jäi taskuun. Seuraavaa odotellessa. I’m IN!

Oli huippua olla mukana ekaa kertaa eikä varmasti jää viimeiseksi! Antoi ihan uudenlaista boostia ja näkökulmia ja hienoja kohtaamisia!

Hieno tapahtuma todellakin! Kaikki te, jotka haluatte nauttia rennosta meiningistä, hyvästä seurasta ja actionista, niin mukaan remmiin!

Teillä molemmilla on ihan huikeaa energiaa, joka tarttuu! Lisäksi nämä teidän tapahtumat on ihan parhaita!

Kiitos aivan huikeasta tapahtumasta! Kyllä onnistumisen huomaa siitä, kun vielä seuraavanakin päivänä hymyilyttää.

ESIMERKKEJÄ MENNEISTÄ TAPAHTUMISTA

clarion helsinki & training for warriors (tfw)

Clarion Hotellin verkostoitujat inspiroituivat Johannes ”Hatsolo” Hattusen puheesta ja energisestä treenistä, jonka jälkeen pääsimme hotellin katolle uimaan. Ilta jatkui buffet dinnerillä, hostien lavashowlla ja verkostoitumisella!

linnanmäki

Kesän lopulla 2020 verkostoiduimme Linnanmäellä! Nauru pidentää (työ)ikää!

viking xprs – päiväristeily

2020 tammikuussa 50 verkostoitujaa lähti päiväksi merelle, jossa oli ohjelmassa verkostoitumispeliä kokoustiloissa, puhuja, buffet, vierailu maissa ja illaksi päädyimme maihin karaokebaariin Wallis Skattalle!

MIKÄ LINKEDIN AFTER WORK HELSINKI?

Voit tutustua toimintaamme, tapahtumiin ja historiaamme myös täältä

 

LinkedIn After Work Helsingin yhteistyökumppanit

Verkostoitumistapahtumissa ja menossa mukana ovat tietenkin myös kumppanimme. Ilman teitä, ei olisi meitä!

LinkedIn After Work Helsingin yhteistyökumppanit ovat mahdollistaneet ja tukeneet mm. upeita puitteita, herkullista syömistä, viihtyisiä tiloja sekä tapahtumien kokonaisuuksien erinomaista onnistumista.

Etsimme vuodelle 2021 taas uusia kumppaneita sekä sponsoreita, joten jos haluat mukaan menestystarinaamme, olethan rohkeasti yhteydessä, niin ideoidaan!

Clarion Hotel Helsingin kaksi korkeaa hotellitornia sekä vanhaan makasiiniin rakennettu tapahtumakeskus muodostavat Helsinkiin ainutlaatuisen ja inspiroivan kohtaamispaikan.

LinkedIn After Work Helsingin tapahtumia on pidetty Clarionissa jo useita kertoja!

Clarion Hotel Helsinki on valittu 2019 Suomen parhaaksi tapahtumapaikaksi Evento Awards – palkintojuhlassa.

 

Tarjoamme digitaalisia ratkaisuja brändin rakentamiseen, näkyvyyden lisäämiseen, viestinnän selkeyttämiseen ja myynnin kasvattamiseen.
Tarjoamiamme palveluita ovat muun muassa nettisivut, verkkokaupat, hakukoneoptimointi ja mainonta digitaalisissa kanavissa kuten Googlessa ja sosiaalisessa mediassa

 

Palveluidemme avulla tietokoneet, tulostimet, verkkolaitteet, sähköpostit ja verkkosivut ovat aina optimaalisessa kunnossa eikä asiakkaidemme tarvitse niistä huolehtia.

Automaatinen etätyöapurimme sekä ennakoiva etävalvonta huolehtivat it-ympäristöstäsi 24/7.

Me teemme IT:stä helppoa

 

VALO Hotel & Work on ainutlaatuinen palvelukokonaisuus, joka kokoaa saman katon alle monipuoliset työskentelytilat, majoitus-, kokous- ja ravintolapalvelut. Tämä on paikka, jossa voi kohdata kollegan tai asiakkaan upeissa puitteissa sekä päättää päivän hotellin katolla avautuvaan Wellness -alueeseen nauttien löylyjen lämmöstä sekä rentoutumis- ja kylmävesialtaan elämyksistä. Aidot hirsisaunat porealtaineen terassilla Helsingin taivaan alla luvat unohtumattoman kokemuksen! 

Tervetuloa Mannerheimintielle!

Viking Line on työnantaja, jolla on 3 000 työntekijää. Juuremme ovat peräisin saaristosta. Työskentelemme kestävän kehityksen puolesta kaikessa toiminnassamme ja uusi ilmastofiksu aluksemme tulee liikenteeseen vuonna 2021.

Keskittymällä ympäristöön, mukavuuteen ja asiakkaisiimme luomme tulevaisuuden matkakokemuksia. Tervetuloa vihreämpään ja kauniimpaan maailmaan.

Tervetuloa Viking Linelle!

     

Pixtell luo kiinnostavaa sisältöä.
Kerromme videon keinoin mielenkiintoisia tarinoita.
Pitkä kokemus ja pohjaton intohimo tarinoita kohtaan on hyvä yhdistelmä.
Olemme tottuneet toimimaan kaiken kokoisten asiakkaiden kanssa ja meille jokainen projekto on yhtä tärkeä.
Me tuotamme kiinnostavaa katsottavaa!

 

Kiinnostunut tapahtumista, sponsoroinnista tai muusta yhteistyöstä?

Jätä yhteystietosi niin olemme yhteydessä 24h kuluessa!

Lataa LinkedIn-opas

Tästä oppaasta löydät käytännönläheiset ohjeet, miten rakennat LinkedIn -profiilistasi kohderyhmääsi houkuttelevan sekä erotut massasta. Opas auttaa sinua kasvattamaan LinkedIn -tilisi sekä inspiroi sinua kirkastamaan omaa LinkedIn -brändiäsi!

 

Lataamalla oppaan annat meille luvan lähettää sinulle myös kuukausittaiset #kasvuvinkit ! Luvassa on social sellingin, henkilöbrändäyksen ja somen vinkkejä sekä saat ensimmäisenä tietoa tulevista verkostoitumistapahtumista ja uusista blogeista.

Uutiskirje tilattu onnistuneesti, LinkedIn -opas lähetetään sähköpostiisi!