MEISTÄ

LINKEDIN AFTER WORK HELSINKI

”Missiomme on tehdä verkostoitumisesta ja bisneksestä rennompaa,  elämyksellisempää ja hauskempaa – ihmisiltä ihmisille.”  – 

 Verkostoitumistapahtumamme on kaikille, jotka haluavat tavata uusia ihmisiä, avata uusia mahdollisuuksia ja verkostoitua rennosti bisneshyöty mielessä. Me yhdistämme yrityksiä ja ihmisiä, sekä ihmisiä ja uusia mahdollisuuksia.

Seuraavaa tapahtumaa vietetään 18.11.2021. Aftereiden aiheena on YRITYS- JA TYÖKULTTUURI ja paikkana on työkulttuurin edelläkävijä Goforen tilat Kampissa. Huom: ilmoittautuminen on täynnä.

Seuraathan jo meitä LinkedIn-ryhmän kautta sekä #linkedinafterworkhelsinki tunnisteella?

Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä tai esiintymisestä tapahtumassa, ota yhteyttä jättämällä yhteystiedot tai meilaa tapahtumat@networkandgrowth.fi

MITEN TAPAHTUMAT SYNTYIVÄT?

#LINKEDINAFTERWORKHELSINKI

Yhdestä contact- pyynnöstä ja postauksesta LinkedInissä!

Idea toisilleen tuntemattomien LinkedIn- kontaktien kohtaamisesta livenä after work- hengessä ja siihen liittyvä postaus. Tämän jälkeen meitä oli jo 40 osallistujaa, after workkeja, risteilyitä, Linnanmäkeä, Clarion Hotellia, treenejä ja inspiroivia puhujia…

Lähdimme kehittämään tapahtumia ja tuomaan lisäarvoa osallistujille esiintyjien, puhujien upeiden puitteiden ja pelillistettyjen verkostoitumishetkien muodossa. Halusimme jokaisesta tapahtumasta elämyksen!

Nyt 2021 tapahtumat ovat jo brändi, jota ihmiset odottavat – ja jota verkostoituminen tarvitsee!

 

TAPAHTUMISTA SANOTTUA

Kiitos teille järjestäjille. Aivan huikean ihanaa oli. Mahtavaa settiä. Hienoja kohtaamisia ja kokemuksia jäi taskuun. Seuraavaa odotellessa. I’m IN!

Oli huippua olla mukana ekaa kertaa eikä varmasti jää viimeiseksi! Antoi ihan uudenlaista boostia ja näkökulmia ja hienoja kohtaamisia!

Hieno tapahtuma todellakin! Kaikki te, jotka haluatte nauttia rennosta meiningistä, hyvästä seurasta ja actionista, niin mukaan remmiin!

Teillä molemmilla on ihan huikeaa energiaa, joka tarttuu! Lisäksi nämä teidän tapahtumat on ihan parhaita!

Kiitos aivan huikeasta tapahtumasta! Kyllä onnistumisen huomaa siitä, kun vielä seuraavanakin päivänä hymyilyttää.

ESIMERKKEJÄ MENNEISTÄ TAPAHTUMISTA

clarion helsinki & training for warriors (tfw)

Clarion Hotellin verkostoitujat inspiroituivat Johannes ”Hatsolo” Hattusen puheesta ja energisestä treenistä, jonka jälkeen pääsimme hotellin katolle uimaan. Ilta jatkui buffet dinnerillä, hostien lavashowlla ja verkostoitumisella!

linnanmäki

Kesän lopulla 2020 verkostoiduimme Linnanmäellä! Nauru pidentää (työ)ikää!

viking xprs – päiväristeily

2020 tammikuussa 50 verkostoitujaa lähti päiväksi merelle, jossa oli ohjelmassa verkostoitumispeliä kokoustiloissa, puhuja, buffet, vierailu maissa ja illaksi päädyimme maihin karaokebaariin Wallis Skattalle!

MIKÄ LINKEDIN AFTER WORK HELSINKI?

Voit tutustua toimintaamme, tapahtumiin ja historiaamme myös täältä

 

Kiinnostunut tapahtumista, sponsoroinnista tai muusta yhteistyöstä?

Jätä yhteystietosi niin olemme yhteydessä 24h kuluessa!

Autan myynnin ja tunnettuuden kasvussa.

"Jotta myyntiä ja markkinointia tehtäisiin oikeassa kanavassa, oikealle kohderyhmälle, oikeaan aikaan  ja oikealla viestillä."

Lataa LinkedIn-opas

Tästä oppaasta löydät käytännönläheiset ohjeet, miten rakennat LinkedIn -profiilistasi kohderyhmääsi houkuttelevan sekä erotut massasta. Opas auttaa sinua kasvattamaan LinkedIn -tilisi sekä inspiroi sinua kirkastamaan omaa LinkedIn -brändiäsi!

 

Lataamalla oppaan annat meille luvan lähettää sinulle myös kuukausittaiset #kasvuvinkit ! Luvassa on social sellingin, henkilöbrändäyksen ja somen vinkkejä sekä saat ensimmäisenä tietoa tulevista verkostoitumistapahtumista ja uusista blogeista.

Uutiskirje tilattu onnistuneesti, LinkedIn -opas lähetetään sähköpostiisi!