SOCIAL SELLING KOULUTUKSET

Etsitkö enemmän myyntiä vähemmällä vaivalla?

Sosiaaliset kanavat ovat tulleet jäädäkseen asiakkaidemme tiedonhaku ja sisältöjen luku kanaviksi. Social Selling ja LinkedIn koulutukset sopivat sinulle, jos tavoitteesi on tehdä kasvua sosiaalisten kanavien kautta ja etsit konkreettista sekä tehokasta täsmäkoulututusta yrityksesi kasvun tekijöille. 

Koulutuksesta saatte vinkit somen haltuun ottamiseen, LinkedIn ammattiliseen käyttöön, henkilö/asiantuntijabrändäykseen ja social sellingiin eli sosiaalisen myynnin parhaisiin tekniikoihin.

Koulutukset ovat kestoltaan 1-3h, joten jos etsit pitkäkestoisempaa valmennusta, kurkkaathan vaihtoehdoista tänne.

LINKEDIN & SOCIAL SELLING

KOULUTUSVAIHTOEHdot

 Jos olet vasta aloittelemassa sosiaalisten kanavien ammatillista käyttöä, kannattaa aloittaa LinkedIn- koulututuksesta. 

Kun LinkedIn on alustana hallussa, jatka syventävään Social Selling ja henkilöbrändäys koulutukseen. Social Selling koulutuksessa käydään viiden vaiheen pilarit kohti menestystä sosiaalisissa kanavissa.

Koulutukset sisältävät ennakkotehtävän sekä kirjallisen LinkedIn oppaan.

Koulutuksien kesto on 2-4h. Sisältöä räätälöidään aina asiakkaan tarpeen ja osallistujien lähtötasojen mukaan.

LINKEDIN HALTUUN JA

KASVUA SOMESTA

Koulutuksessa keskitytään profiilin täydentämiseen, parhaisiin LinkedIn vinkkeihin, näkyvyyden kasvattamiseen, hands on- käytäntöön ja menestyviin postauksiin. Opitaan mm.

 • rakentamaan verkostoa & seuraajia tuottavasti
 • houkuttelevan someprofiilin rakentaminen
 • ottamaan alusta haltuun ammattillisesti
 • tekemään menestyviä postauksia ja sisältöjä
 • kontaktoimaan potentiaalisia asiakkaita LinkedInissä
 • optimoimaan näkyvyyttä ja ymmärtämään algoritmeja
 • käyttämään LinkedIniä monipuolisesti ja tehokkaasti
 • opit kaikki parhaat LinkedIn do’s and dont’s vinkit

KASVUA SOCIAL SELLINGILLÄ JA BRÄNDÄYKSELLÄ

Koulutuksessa opit ottamaan somen haltuun, henkilöbrändäyksestä, sisällöntuotannosta ja social selling parhaista käytänteistä. Opitaan mm.

 • miten optimoida someprofiili houkuttelevaksi
 • miten rakentaa somekanavasta myynnin tehokas työkalu
 • mitä on prospektoida ja lähestyä asiakkaita somessa
 • miten luodaan suhteita ja rakennetaan verkostoja
 • miten henkilö- ja asiantuntijabrändätä
 • miten suunnitella sisältöjä ja tehdä menestyviä postauksia
 • miten social selling upotetaan myynnin arkeen ja prosesseihin
 • parhaat tavat monikanavaisesta myynnistä ja somemarkkinoinnista
 • miten mitata sekä johtaa social sellingiä

OLETKO SOSIAALISESSA MEDIASSA,

MUTTa et SOSIAALINEN?

Mietitkö, miten tavoittaisit asiakkaasi paremmin ja miten erottuisit massasta? Oletko tunnistanut somen hyödyn, muttet tiedä miten lähteä kasvattamaan verkostoa tuottavasti? 

Epäiletkö, mitä ja miten kirjoittaa someen? Etkä keksi itsellesi somesuunnitelmaa? Mietitkö, miten saisit yrityksesi näkyville ja asiakkaat kiinnostumaan sinusta? 

Onko myyntiprosessisi jämähtänyt 2010 luvun alkuun? Onko myynti hukassa miten hyödyntää LinkedIniä myynnissä? Kyllästyttääkö tavoitella asiakasta turhaan? 

Ei hätää. Koulutukseni on sinua varten. 

ASIAKASKOKEMUKSIA

{

”LinkedIn mörköä pois pelottamaan, saapui Oona ratsullaan. Tsempaten rohkaisi arkoja meitä, ”Rohkeasti juttuun vain peukkua heitä!”. Linkkari auttaa parhaiten heitä, jotka omaa itseään ei turhaan peitä. Kiitos Oona hyvästä koulutuksesta, voin suositella!”

– Sto Finexter, Pekka Rajaniemi / Country Manager

{

”Oonan pitämä Linkedin koulutus oli erinomainen. Koulutuksessa oli kaikkea kaikille olit aloittelija tai kokenut Linkkarin postailija. Suosittelen tätä kaikille ketkä haluavat oppia Social Sellingiä!”

– Lavonia Group, Tomas Lindell / CEO

{
”Koulutuksessa sain apua oman profiilin päivittämiseen, sekä linkedinin käyttämiseen ja päivitysten tekemiseen. Koulutus oli maanläheinen ja oppilaiden tason huomioon ottavaa. Olen todella tyytyväinen koulutukseen ja suosittelinkin koulutusta yrityskumppanilleni ja hän osallistuu parhaillaan samalle kurssille.

– Jomine, Eero Riikonen

{

”Oona saa ihmiset kiinnostumaan ja seuraamaan mitä hänellä on kerrottavana ja mitä häneltä voisi oppia erityisesti Social sellingin ympäriltä. Vahva suositus kun haluat oppia Social sellingin salat tai järjestäää erillaisia tapahtumia tämän aiheen ympärille. ”

– Asiakas

{

Huippuasiantuntija, joka tuntee alansa ja on innostunut työstään. Työote on käytännönläheinen, jonka ansioista asiat ovat helposti ymmärrettäviä ja omaksuttavia. Ja mikä tärkeintä, Oonalla on aito halu auttaa

– Business Joensuu / Miia Lähteenmäki

{

”Oona piti meidän tiimille social selling koulutuksen jota voin lämpimästi suositella kaikille. Huippu tyyppi, huippu kouluttaja ja huippu koulutus.”

– Teemu Lillrank, CEO / Suomen Yrittäjäturva

{

” Tosi hyvin vedetty! Meillä on monenlaista kouluttajaa käynyt puhumassa ja sä otit hyvin tilanteen sekä yleisön haltuun ja esitys oli mielenkiintoinen.  ”

– Lavonia Group

{

Loistava sisältö ja toi konkreettisia oivalluksia sekä oppia Social Selling kokonaisuudesta – iso kiitos!

– Mia Anttila, Sales Director, SSA Group / VALO Hotel & Work

Varaa Kasvuvartti tai ota yhteyttä

Olisiko jokin erityinen tarve, johon etsit ratkaisua, etkä vielä löytänyt etsimääsi? Tästä voit varata vartin etätapaamisen, pyytää suoraan yhteydenottoa tai jättää tarjouspyynnön. Jutellaan pian lisää!

Tilaa kasvuvinkkejä!

Uutiskirjeisiin saat uusimpia Social Selling, LinkedIn ja modernin myyntityön vinkkejä, tietoja tulevista verkostoitumistapahtumista sekä ilmoituksen uusimmasta blogikirjoituksesta.