KAUPALLISET YHTEISTYÖT

VAIKUTTAJAMARKKINOINTI ( B2B JA B2C )

Kun vaikuttaja valitaan oikein, hän tavoittaa, vakuuttaa, innostaa ja sitouttaa kohdeyleisön yrityksen omaa markkinointia paremmin. 

Vaikuttajana teen yhteistyötä sellaisten brändien kanssa, joiden kanssa jaan yhteiset arvot ja aidon intohimon brändiin.  

Seison vahvasti arvojeni ja aitojen kokemuksieni pohjalla, joista muodostan vetovoimaisia ja persoonallisia tarinoita, jotka saavat seuraajat pysähtymään ja sitoutumaan.  

Vaikuttajana minut tunnetaan erityisesti LinkedIn kanavassa sekä yhteistyöstä mm. MMA Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset #myynninlähettiläs roolista.

Olen myös osa Bonfire Agencyn B2B vaikuttajayhteisöä.

Yhteistyötä olen tehnyt myös mm. Rastor Instituutin, Scandic Hotelsin,  Leadoon ja Yrittäjät.Ion kanssa

Kaupallinen yhteistyö vaikuttajamarkkinoinnissa sisältää sosiaalisen median (LinkedIn ja Instagram / Facebook) päivityksiä ja niihin vetovoimaista sisällöntuotantoa. 

Muut sisällöntuotannot voivat olla mm. vieraskynäilyt, blogit, videot ja webinaarivierailut. 

Vaihdetaan ajatuksia yhteistyömallista, joka sopii juuri teille! 

Oona Kankkunen vaikuttajana

Pääkanava: LinkedIn 

Seuraajat: 17 100+
Pääyleisö: Myynti- ja markkinointi päättäjät, myyjät ja asiantuntijat sekä HR 

Orgaaninen tavoittavuus: 3 miljoonaa vuosittain (esim. 2021-2022) 

Keskimäärin postauksien reach: 10 000 – 20 000 

Esimerkki teemojani: asiakas- ja työntekijäkokemus, myynti & markkinointi, osaamisen kehittäminen, valmentaminen,  yrittäjyys ja työelämä, modernin myynnin ja markkinoinnin teknologiat, hyvinvointi, matkailu ja elämykset. 

Toimin myös brändilähettiläänä erilaisten kampanjoiden kasvoina. Tästä esimerkkinä mm.  MMA- liiton #myynninlähettiläs roolini ja pian julkaistava Alma Talent kampanja “Osaamisen kehittämisen ammattilaiset”. 

Vaikuttajayhteistyön investointi riippuu yhteistyön laajuudesta. Vaikuttajatyön investointi on alkaen tuhannesta eurosta tuhansiin euroihin. Pidempiaikainen ja laahempi yhteistyömalli kymmeniä tuhansia.  

Varaa Kasvuvartti- etätapaaminen tai laita viestiä!

 

Olisiko jokin erityinen tarve, johon etsit ratkaisua, etkä vielä löytänyt etsimääsi? Tästä voit varata vartin etätapaamisen, pyytää suoraan yhteydenottoa tai jättää yhteistyöpyynnön. Sparrataan pian lisää!

Tilaa #kasvukirje

Klikkauksen takana on uusimpia social sellingin, modernin myynnin ja markkinoinnin vinkkejä. Saat myös tiedon uusimmista blogeista ja tulevista verkostoitumistapahtumista. Me emme spämmää!

Lataa LinkedIn-opas

Tästä oppaasta löydät käytännönläheiset ohjeet, miten rakennat LinkedIn -profiilistasi kohderyhmääsi houkuttelevan sekä erotut massasta. Opas auttaa sinua kasvattamaan LinkedIn -tilisi sekä inspiroi sinua kirkastamaan omaa LinkedIn -brändiäsi!

 

Lataamalla oppaan annat meille luvan lähettää sinulle myös kuukausittaiset #kasvuvinkit ! Luvassa on social sellingin, henkilöbrändäyksen ja somen vinkkejä sekä saat ensimmäisenä tietoa tulevista verkostoitumistapahtumista ja uusista blogeista.

Uutiskirje tilattu onnistuneesti, LinkedIn -opas lähetetään sähköpostiisi!