KASVUPAJAT

Kasvupaja on myynnin ja brändin kasvusi workshop.

Yleisimmät myynnin kompastuskivet löytyvät vanhentuneista toimintatavoista, tehottomista prosesseista, hyvän suunnitelman puutteesta tai pullonkaula efekteistä. Kuulostaako tutulta? Kaipaatko ulkopuolista näkemystä ja vahvaa asiantuntijuutta?

Workshop on suunnattu myynnin johdon, myynnin kehityksen tai yrittäjyyden parissa työskenteleville. Kasvupajan sisältö tarkennetaan asiakkaan kanssa tavoitteiden ja tarpeen mukaisesti. 

Kasvupajaa on hyödynnetty mm.

  • Puuttuvan myynnin pelikirjan rakentamiseen
  • Somesisältöstrategiaan ja ajatusjohtajuuden rakentamiseen
  • Social Selling ja Linkedinin integroimisen myyntiprosessiin
  • B2B -bookkauksen kehittämiseen

KOHTI KASVUA JA KEHITYSTÄ

 Kasvupajassa on kolme workshop- päivää, joissa ensin etsitään pullonkaulat ja löydetään onnistumisten ytimet, kirkastetaan viesti sekä myyntipäämäärä, selkeytetään tekeminen ja rakennetaan pelikirja kasvulle.

Saatte minut myynnin, somen ja kasvun ammattilaisena ajattelemaan boxin ulkopuolelta, kehittämään ideoita, dokumentoimaan parhaita käytänteitä ja varmistamaan onnistuminen. Hyvin suunniteltu on jo puoliksi tehty ja yhdessä tehdään enemmän.

Esimerkkejä kasvupaja- päivistä

Katso lisää Kasvupaja- päivistä

SOCIAL SELLING PAJA

Tuntuuko myyntiprosessi tehottomalta?
Vastaako se asiakkaan modernia ostokäyttäymistä? Olisiko myynnin aika ottaa sosiaaliset kanavat haltuun?

Etsitään pullon kaulat ja integroidaan social selling ja digitaaliset toimintatavat ja työkalut osaksi myyntiprosessia. Prosessin kehittäminen kohti asiakkaan ostoprosessia hyödyttää niin myyntiä, kuin koko organisaatiota ja sen asiakkaita.

BOOKKAUSPAJA

Eikö puhelut johda tapaamiseen tai peruuntuko tapaamisia?
Puuttuuko luurista hyvä hissipuhe?
Nostetaan kylmäsoittojen taso ylös!

”Kylmäsoittaminen” ei ole kuollut, mutta KYLMÄsoitto on. Rakennetaan yhdessä arvoa tuottava soittorunko, eli ”pitch” jolla lähestyt asiakasta niin, että kalenterit täyttyvät laadukkaista tapaamisista. Tapaamisia, jotka toteutuvat, johtavat jatkoon. Asiakas saa arvoa ja sinun myyntisi kasvua.

MYYNNIN PELIKIRJAPAJA

Puuttuuko tärkeä myynnin dokumentaatio ja pelisäännöt? Ei hätää – se rakennetaan yhdessä. Tarkastellaan nykyiset toimintamallit; mikä toimii, mikä ei ja mitä pitäisi tehdä paremmin.

Etsitään pullon kaulat, dokumentoidaan onnistumiset ja rakennetaan myynnille pelikirja. Kun tämä on yhteisesti kehitetty, läpikäyty sekä hyvin dokumentoitu, se mahdollistaa jatkuvan kehityksen, skaalautuvuuden ja laadun läpi prosessin.

SISÄLTÖPAJA

Takkuuko sisällöntuotanto?
Etkö pääse alkuun brändin rakentamisessa?

Somestrategia ja sisältösuunnitelma päivässä opit vaikuttamaan ja vakuuttamaan sisällöillä. Tavoite on antaa työkalut ja ideat, miten  lähdet rakentamaan henkilöbrändiä ja ajatusjohtajuutta.

Saat vinkkejä, strategista valmennusta ja sisältöideoita sekä tukea suunnitteluun. Tämän jälkeen sisältösi on aina asiakaslähtöistä ja tuo sinulle myynnin mahdollisuuksia!

Varaa Kasvuvartti tai ota yhteyttä

 

Olisiko jokin erityinen tarve, johon etsit ratkaisua, etkä vielä löytänyt etsimääsi? Tästä voit varata vartin etätapaamisen, pyytää suoraan yhteydenottoa tai jättää tarjouspyynnön. Jutellaan pian lisää!

oona@networkandgrowth.fi

041 314 8363

Jos emme ole vielä verkostoituneet,
niin laitathan kutsun minulle!