JUONTAJA & FASILITOIJA

TAPAHTUMAPALVELUITA

Onko tapahtumasi vailla vetovoimaista fasilitoijaa ja yleisön vangitsijaa?

Etsitkö ammattitaitoista ja vaikuttavaa juontajaa, joka osaa ottaa yleisön haltuunsa ja on sanavalmis?

Onnistuneessa ja sujuvassa tapahtumassa on oltava vetovoimainen ja sanavalmis juontaja. 

Strategiatyö, tiimipäivät ja työpajat vaativat usein fasilitoijaa, joka osaa johdattaa keskustelua, osallistaa ja huolehtia avoimen turvallisen ilmapiirin. 

Tavoitteeni juontajana tai tilaisuutesi fasilitoijana, on että jokainen viihtyy sekä kokee olonsa kotoisaksi.

Minä pidän langat käsissä ja luon ilmapiirin, jossa on hyvä olla ja jossa dialogi sekä ajatukset kulkevat kohti yhteistä tavoitetta. Sinun tapahtumasi menestystä.

Tai saatat ehkä olla vailla tapahtumaa, jonka tuottamisen haluat ulkoistaa ja jättää parhaisiin käsiin konseptoinnista markkinointiin ja siitä toteutukseen? Tässäkin autamme.

Lue juonto-, fasilitointi ja tapahtumatuotantopalveluista lisää alta.

 

 

 

JUONTO-, FASILITOINTI- JA TAPAHTUMAPALVELUT

JUONTOPALVELUT

alk. 1 500 - 3 500 € + alv

Juontajalla on tärkeä rooli, kun halutaan onnistunut live- tai digitapahtuma.  

On tapahtumasi myynnin kick off, seminaari, messut tai gaala, minä osaan virittää tunnelman, vaikuttaa kuulijoihin ja pitää kiinnostuksen yllä.

Saat minusta sanavalmiin vuorovaikuttaja, jolla ei mene sormi suuhun.

Olen juontanut kymmeniä #linkedinafterworkhelsinki tapahtumia, messuja sekä mm. striimatun Red Carpet tapahtuman 2021 syksyllä ja Hyrian ”Täältä huomisen tekijät” 2022.

 

FASILITOINTI

alk. 2 000 - 4 000 € + alv

Fasilitointi tuo tehoja ja tuottavuutta ryhmätyöskentelyyn. Usein ulkopuolinen asiantuntija auttaa onnistumaan paremmin!

Tavoitteeni on helpottaa ryhmän toimintaa, auttaa yhdistämään tietotaitoa, johtaa keskustelua ja innostaa yhdessä tekemiseen.

Fasitiloinnin menetelmiä, malleja ja työvälineitä hyödynnän tilaisuuksien ja prosessien suunnitteluun sekä valmennuksien tai koulutuksien fasilitointiin. Nämä taidot olen ammentanut Business Facilitator Diploma– koulutuksessa ja yli 10 vuoden valmentamisen kokemuksella.

TAPAHTUMATUOTANTO

alk. 4 000 - 20 000 € + alv

 

Tapahtumatuotanto ”as a service” palveluun kuuluu asiakkaan tarpeen mukaan  juontopalvelut, tapahtuman suunnittelu, markkinointistrategia, somenäkyvyys ja mahdollisten kumppaneiden hankinta sekä puhujat.

Tapahtumien järjestämistä yli 10 vuoden kokemuksella mm. ravintola- ja tapahtuma-alalta sekä tuhansien kumppaniverkosto, josta löytää oikeat ammattilaiset tiimiini.

Tapahtumia ja verkostoitumista rakkaudesta kohtaamisiin ja elämyksiin!

Jokainen projekti on asiakaskohtainen ja täysin räätälöity.

 

ASIAKASKOKEMUKSIA

”Oona on valovoimainen esiintyjä ja tietää mistä puhuu. Paljon konkreettisia – kokemuspohjaan perustuvia vinkkejä, jotka auttavat myyntiä verkoston kasvattamisessa. Oona haastaa, rohkaisee ja on rohkea itsekin. Myyntitiimi nappasi hänen vinkeistään ja inspiroivasta tarinastaan heti muutaman idean käytäntöön.”

– Minna Kelonen, Myyntijohtaja, Edenred

Oona oli merkittävässä roolissa, jotta tilaisuutemme oli onnistunut. Loit omalla persoonallasi ja ammattitaidollasi välittömän ja positiivisen ilmapiirin, pidit keskustelun fokuksen pääteemassamme ja molemmissa pöydissä pysyi hyvä dialogi yllä. Suosittelen! 

– Elina Sinivuori, Hyria & Red Carpet

”On ollut ilo tutustua tähän energia pakkaukseen. Olen saanut olla Oonan matkassa LinkendIn After work tapahtumissa lähes alusta saakka. Tapahtumat ei ole koskaan jättänyt kylmäksi. Oona saa ihmiset kiinnostumaan ja seuraamaan mitä hänellä on kerrottavana ja mitä häneltä voisi oppia erityisesti Social sellingin ympäriltä. Vahva suositus kun haluat oppia Social sellingin salat tai järjestää erilaisia tapahtumia tämän aiheen ympärille.

– Janne Vanhala, CEO, Training first

TAPAHTUMAMME

LINKEDIN AFTER WORK HELSINKI

Jotta verkostoituminen ja bisnes olisi hauskaa, eikä jäykkää pönötystä.

”Missiomme on tehdä verkostoitumisesta ja bisneksestä rennompaa,  elämyksellisempää ja hauskempaa, jotta verkostoitumistapahtuma” – LinkedIn After Work Helsinki

Yhdistämme LinkedInin digitaaliset käyntikortit aidoiksi kohtaamisiksi, jossa rakennetaan win-win yhteistöitä tai jopa ystävyyssuhteita. Tuomme yrityksiä ja ihmisiä sekä ihmisiä ja uusia mahdollisuuksia  saman katon alle Suomen halutuimassa verkostoitumistapahtumassa! 

Me yhdistämme yrityksiä ja ihmisiä, sekä ihmisiä ja uusia mahdollisuuksia ja lupaamme, että lähdet tapahtumasta inspiroituneena sekä uusien kontaktien kera.

Seuraathan jo meitä LinkedIn-ryhmän kautta sekä #linkedinafterworkhelsinki tunnisteella somessa?

Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä tai esiintymisestä tapahtumassa, ota yhteyttä jättämällä yhteystiedot tai meilaa tapahtumat@networkandgrowth.fi

MITEN TAPAHTUMAT SYNTYIVÄT?

#LINKEDINAFTERWORKHELSINKI

Kaikki alkoi yhdestä contact- pyynnöstä ja postauksesta LinkedInissä.

Idea toisilleen tuntemattomien LinkedIn- kontaktien kohtaamisesta livenä after work- hengessä ja siihen liittyvä postaus.

Tämän jälkeen meitä oli ensimmäisessä illassa 2019 syksyllä 40 osallistujaa. Sen jälkeen on pidetty after workeja, risteilyitä, Linnanmäki päivää, treenejä ja inspiroivia puhujatapahtumia.

Lähdimme kehittämään tapahtumia ja tuomaan lisäarvoa osallistujille esiintyjien, puhujien upeiden puitteiden ja pelillistettyjen verkostoitumishetkien muodossa. Halusimme jokaisesta tapahtumasta elämyksen!

Nyt 2022 olemme jo Suomen tunnetuin verkostoitumistapahtuma, jota ihmiset odottavat – ja jota suomalainen verkostoituminen tarvitsee!

Tutustu toimintaamme ja tapahtumiin täältä

 

TAPAHTUMISTA SANOTTUA

Kiitos teille järjestäjille. Aivan huikean ihanaa oli. Mahtavaa settiä. Hienoja kohtaamisia ja kokemuksia jäi taskuun. Seuraavaa odotellessa. I’m IN!

Oli huippua olla mukana ekaa kertaa eikä varmasti jää viimeiseksi! Antoi ihan uudenlaista boostia ja näkökulmia ja hienoja kohtaamisia!

Hieno tapahtuma todellakin! Kaikki te, jotka haluatte nauttia rennosta meiningistä, hyvästä seurasta ja actionista, niin mukaan remmiin!

Teillä molemmilla on ihan huikeaa energiaa, joka tarttuu! Lisäksi nämä teidän tapahtumat on ihan parhaita!

Kiitos aivan huikeasta tapahtumasta! Kyllä onnistumisen huomaa siitä, kun vielä seuraavanakin päivänä hymyilyttää.

ESIMERKKEJÄ MENNEISTÄ TAPAHTUMISTA

clarion helsinki & training for warriors (tfw)

Clarion Hotellin verkostoitujat inspiroituivat Johannes ”Hatsolo” Hattusen puheesta ja energisestä treenistä, jonka jälkeen pääsimme hotellin katolle uimaan. Ilta jatkui buffet dinnerillä, hostien lavashowlla ja verkostoitumisella!

linnanmäki

Kesän lopulla 2020 verkostoiduimme Linnanmäellä! Nauru pidentää (työ)ikää!

viking xprs – päiväristeily

2020 tammikuussa 50 verkostoitujaa lähti päiväksi merelle, jossa oli ohjelmassa verkostoitumispeliä kokoustiloissa, puhuja, buffet, vierailu maissa ja illaksi päädyimme maihin karaokebaariin Wallis Skattalle!

LinkedIn After Work Helsingin yhteistyökumppanit

Verkostoitumistapahtumissa ja menossa mukana ovat tietenkin myös tapahtumatilakumppanimme. 

LinkedIn After Work Helsingin kanssa voit tehdä yhteistyötä sponsorina, tapahtumatilakumppanina, tai kerro jos haluat esiintyjäksi / puhujaksi tapahtumaan.

Tuotamme myös #linkedinafterworkhelsinki ”as a service”, eli tuomme konseptin sinun kaupunkiisi ja autamme järjestelyissä.

Etsimme vuodelle 2022 uusia kumppaneita sekä sponsoreita, joten jos haluat mukaan menestystarinaamme, olethan rohkeasti yhteydessä, niin ideoidaan! tapahtumat@networkandgrowth.fi

Varaa Kasvuvartti- etätapaaminen tai laita viestiä!

 

Olisiko jokin erityinen tarve, johon etsit ratkaisua, etkä vielä löytänyt etsimääsi? Tästä voit varata vartin etätapaamisen, pyytää suoraan yhteydenottoa tai jättää yhteistyöpyynnön. Sparrataan pian lisää!

Lataa LinkedIn-opas

Tästä oppaasta löydät käytännönläheiset ohjeet, miten rakennat LinkedIn -profiilistasi kohderyhmääsi houkuttelevan sekä erotut massasta. Opas auttaa sinua kasvattamaan LinkedIn -tilisi sekä inspiroi sinua kirkastamaan omaa LinkedIn -brändiäsi!

 

Lataamalla oppaan annat meille luvan lähettää sinulle myös kuukausittaiset #kasvuvinkit ! Luvassa on social sellingin, henkilöbrändäyksen ja somen vinkkejä sekä saat ensimmäisenä tietoa tulevista verkostoitumistapahtumista ja uusista blogeista.

Uutiskirje tilattu onnistuneesti, LinkedIn -opas lähetetään sähköpostiisi!