KASVUPANKKI

Etsitkö inspirointia miten tehdä SoMessa tuloksia? Kaipaatko vinkkejä social selling tekniikoihin ja henkilöbrändäykseen?

Mietitkö miten LinkedIn otetaan ammatillisesti haltuun ja saadaan siitä hyödyllinen kanava, jossa sinulla on oma verkostopankki ja myyntimahdollisuudet?

Hyvä! Tervetuloa Kasvupankkiin.

Täällä on myyjille, asiantuntijoille, yritysjohdolle, yrittäjille sekä kaikille kasvusta kiinnostuneille luettavaa, katsottavaa ja kuunneltavaa social selling, LinkedIn ja henkilöbrändäyksen aiheista sekä tarinoita kasvusta.

Lisää blogeja ja haastatteluitani löydät täältä. Myös Youtubessani on tallenteita, joita ei kannata missata!

Uskon, että inspiroin sinuakin aloittamaan ja menestymään!

Tilaa #kasvukirje

Klikkauksen takana on uusimpia social selling, LinkedInin, henkilöbrändäyksen ja modernin myyntityön vinkkejä sekä tietoja tulevista verkostoitumistapahtumista ja ilmoitukset uusimmista blogeista! Tilaa #kasvuvinkit !

Varaa Kasvuvartti- etätapaaminen tai laita viestiä!

 

Olisiko jokin erityinen tarve, johon etsit ratkaisua, etkä vielä löytänyt etsimääsi? Tästä voit varata vartin etätapaamisen, pyytää suoraan yhteydenottoa tai jättää tarjouspyynnön. Jutellaan pian lisää!

Autan myynnin ja tunnettuuden kasvussa.

"Jotta myyntiä ja markkinointia tehtäisiin oikeassa kanavassa, oikealle kohderyhmälle, oikeaan aikaan  ja oikealla viestillä."

Lataa LinkedIn-opas

Tästä oppaasta löydät käytännönläheiset ohjeet, miten rakennat LinkedIn -profiilistasi kohderyhmääsi houkuttelevan sekä erotut massasta. Opas auttaa sinua kasvattamaan LinkedIn -tilisi sekä inspiroi sinua kirkastamaan omaa LinkedIn -brändiäsi!

 

Lataamalla oppaan annat meille luvan lähettää sinulle myös kuukausittaiset #kasvuvinkit ! Luvassa on social sellingin, henkilöbrändäyksen ja somen vinkkejä sekä saat ensimmäisenä tietoa tulevista verkostoitumistapahtumista ja uusista blogeista.

Uutiskirje tilattu onnistuneesti, LinkedIn -opas lähetetään sähköpostiisi!