KASVUPANKKI

Etsitkö inspirointia miten tehdä SoMessa tuloksia? Kaipaatko vinkkejä social selling tekniikoihin ja henkilöbrändäykseen?

Mietitkö miten LinkedIn otetaan ammatillisesti haltuun ja saadaan siitä hyödyllinen kanava, jossa sinulla on oma verkostopankki ja myyntimahdollisuudet?

Hyvä! Tervetuloa Kasvupankkiin.

Täällä on myyjille, asiantuntijoille, yritysjohdolle, yrittäjille sekä kaikille kasvusta kiinnostuneille luettavaa, katsottavaa ja kuunneltavaa social selling, LinkedIn ja henkilöbrändäyksen aiheista sekä tarinoita kasvusta.

Lisää blogeja ja haastatteluitani löydät täältä. Myös Youtubessani on tallenteita, joita ei kannata missata!

Uskon, että inspiroin sinuakin aloittamaan ja menestymään!

Tilaa #kasvukirje

Klikkauksen takana on uusimpia social sellingin, modernin myynnin ja markkinoinnin vinkkejä. Saat myös tiedon uusimmista blogeista ja tulevista verkostoitumistapahtumista. Me emme spämmää!

Varaa Kasvuvartti- etätapaaminen tai laita viestiä!

 

Olisiko jokin erityinen tarve, johon etsit ratkaisua, etkä vielä löytänyt etsimääsi? Tästä voit varata vartin etätapaamisen, pyytää suoraan yhteydenottoa tai jättää yhteistyöpyynnön. Sparrataan pian lisää!

Lataa LinkedIn-opas

Tästä oppaasta löydät käytännönläheiset ohjeet, miten rakennat LinkedIn -profiilistasi kohderyhmääsi houkuttelevan sekä erotut massasta. Opas auttaa sinua kasvattamaan LinkedIn -tilisi sekä inspiroi sinua kirkastamaan omaa LinkedIn -brändiäsi!

 

Lataamalla oppaan annat meille luvan lähettää sinulle myös kuukausittaiset #kasvuvinkit ! Luvassa on social sellingin, henkilöbrändäyksen ja somen vinkkejä sekä saat ensimmäisenä tietoa tulevista verkostoitumistapahtumista ja uusista blogeista.

Uutiskirje tilattu onnistuneesti, LinkedIn -opas lähetetään sähköpostiisi!