VALMENNUKSET

SOCIAL SELLING, BRÄNDÄYS & B2B MYYNTI

Tarvitseeko myyntisi sparrausta? Onko tavoitteesi tehdä kasvua sosiaalisten kanavien kautta? Tökkiikö myynti ja oletko hukassa moderneista keinoista?

Social selling ja henkilöbrändäys tai B2B myynnin valmennukseni vauhdittavat liikevaihtosi kasvua ja auttavat sinua saavuttamaan myyntipäämääräsi. Valmennukset sopivat parhaiten myyjille sekä asiantuntijoille, joiden tavoite on tehdä kasvua.

Valmennuksien runko varmistaa, että kaikki opittu viedään heti toiminnan tasolle ja saat valmentajan tuen koko valmennuksen ajan. Opit tekniikoista, prosesseista sekä käytännön tekemisestä. Tapani valmentaa on konkreettinen, innostava ja ”kädestä pitäen”, jotta opit nviedään suoraa toiminnan tasolle.

Valmennuksien kesto vaihtelee 2-6kk välillä. Tavoitteemme on yhteinen: taklata pullon kaulat, innostua, onnistua ja tehdä kasvua!

KASVUVALMENNUKSET

SOCIAL SELLING & HENKILÖBRÄNDÄYS

2 - 6 kuukautta

Valmennuksen aikana käydään läpi viisi pilaria kohti menestystä modernissa myynnissä; ydin kuntoon, brändin kirkastus, somen monipuolinen käyttö, brändäys ja sosiaalisen myynnin best practise.

Opit modernisoimaan myyntiprosessia tuottavammaksi, otat somen haltuun ja parhaat modernin myynnin tekniikat arkeesi. Kirkastat oman punaisen langan, saat sisällöille suunnitelman ja rakennat henkilöbrändin, joka houkuttelee asiakkaita.

MYYNTI- JA SOMEVALMENTAJA KUUKAUSIPALVELUNA

6 - 12 + kuukautta

Asiantunteva myynti- ja somevalmentaja apunasi, kun omat resurssisi tai osaamisesi eivät riitä. Valmentaja on kuukausittain osa tiimiäsi myynnin kehittämisessä, strategian eteenpäin jalkauttamisessa ja myynnin tukemisessa tai johtamisessa.

Valmentajan käytettävä aika/kuukausi ja tehtävät sovitaan aina tarpeen mukaan.  Pyydä lisäkädet- ja laaja myynnin sekä markkinoinnin osaaminen kasvusi ja tiimisi kehittämiseen!

B2B MYYNTIVALMENNUS MYYJILLE TAI YRITTÄJILLE

4 - 12 kuukautta

Autan sinua kehittämään myyntiprosessiasi alusta loppuun, löytämään pullonkaulat ja viemään sinua kohti kasvua. Tapaat valmentajan joka kuukausi sekä saat jatkuvan etätuen ja osallistavia tehtäviä.

Kehitetään yhdessä tapaasi tehdä, taklataan myynnin sudenkuoppia ja luodaan lisää myyntimahdollisuuksia. Valmennuksessa opit kaiken oleellisen B2B myynnistä, social selligistä sekä saat vinkkejä itsesi ja myyntisi johtamiseen. 

SOCIAL SELLING

SOSIAALINEN MYYNTI JA HENKILÖBRÄNDÄYS 

Social Selling hyötynä tulee ansaittu luottamus kohderyhmän keskuudessa, myyntimahdollisuudet, suosittelut ja inbound sekä tunnettavuuden kasvu.

Valmennuspäivien lisäksi kuuluu valmennukseen osallistavat tehtävät, kirjallinen toimintasuunnitelma sekä LinkedIn opas.

Haluatko kuulla lisää miten valmennus etenee ja mitä tulet oppimaan?

Tutustu Social Selling-etävalmennukseen

MITEN OLEN AUTTANUT VALMENTAJANA

Social Sellingin, B2B myynnin ja henkilöbrändäyksen valmennuksissa ja workshopeissa olen auttanut asiakkaitani kehittämään ja rakentamaan;

  • myynnin pelikirjoja
  • myynnin prosesseja
  • brändien strategioita ja sisältösuunnitelmia
  • sosiaalisen media profiileja inbound- kanaviksi
  • integroimaan social sellingin perinteiseen myyntiprosessiin
  • nopeuttamaan myyntisykliä – enemmän myyntiä vähemmällä vaivalla
  • löytämään myynnin pullonkauloja

 

Varaa Kasvuvartti tai ota yhteyttä

Olisiko jokin erityinen tarve, johon etsit ratkaisua, etkä vielä löytänyt etsimääsi? Tästä voit varata vartin etätapaamisen, pyytää suoraan yhteydenottoa tai jättää tarjouspyynnön. Jutellaan pian lisää!

Tilaa kasvuvinkkejä!

Uutiskirjeisiin saat uusimpia Social Selling, LinkedIn ja modernin myyntityön vinkkejä, tietoja tulevista verkostoitumistapahtumista sekä ilmoituksen uusimmasta blogikirjoituksesta.