VALMENNUKSET

SOCIAL SELLING, HENKILÖBRÄNDÄYS JA B2B MYYNTI

Onko tavoitteesi tehdä kasvua sosiaalisten kanavien kautta? Oletteko hukassa moderneista keinoista ja miten valjastaa some kasvun työkaluksi? Tarvitsetko ideoita asiantuntijaviestintään ja työntekijöiden henkilöbrändin rakentamiseen?

Social selling, henkilöbrändäys ja B2B myynnin valmennukset vauhdittavat liikevaihtosi kasvua, kun sosiaaliset kanavat otetaan osaksi arkea ja henkilöt aktivoidaan verkostoitumaan ja viestimään somessa kohderyhmälleen. Valmennukset sopivat parhaiten yrityksille, jossa on myyjiä ja / tai asiantuntijoita.

Valmennuksien modulit ja tehtävät varmistavat, että kaikki opittu viedään heti toiminnan tasolle ja saatte valmentajan etätuen koko valmennuksen ajan. Opitte niin asenteesta, kuin tekniikoista, prosesseista sekä käytännön tehokkaasta tekemisestä. Tapani valmentaa on konkreettinen, innostava ja ”kädestä pitäen”.

Valmennuksien kesto vaihtelee 2-12kk välillä. Tavoitteemme on yhteinen: taklata pullon kaulat, innostua, onnistua ja tehdä kasvua!

SOCIAL SELLING LINKEDINISSÄ VALMENNUS

2 - 6 kuukautta

Valmennus opettaa 3-4 eri modulissa, miten sosiaalisissa kanavissa tehdään myyntiä sekä rakennetaan asiantuntijabrändiä. Valmennuksia on aloittelijoista kokeneemmillekin myyjille.

Opit rakentamaan asiakkaita houkuttelevan ja hauissa löytyvän someprofiilin, kirkastat myyntiviestisi ja brändisi, saat ideoita asiantuntijaviestintään ja tiedät miten tavoitat kohderyhmäsi.

Osaat ottaa alustan monipuolisesti haltuun sekä tehdä sosiaalista myyntiä ja somemarkkinointia oikeilla tekniikoilla. Sekä johtaa somettamistasi ja tehdä siitä säännöllistä ja ammattimaista, jolloin se aidosti tuottaa.

KASVUVALMENTAJA KUUKAUSIPALVELUNA

4 - 12 + kuukautta

Kasvuvalmentaja organisaation avuksi, kun oma osaaminen tai resurssit eivät riitä.

Valmentaja on strateginen ja taktinen osa myynnin ja/tai markkinoinnin johdon tiimiä. Saat myynnin, markkinoinnin sekä sosiaalisen median ja viestinnän osaamisen käyttöösi.

Apunasi on valmentaja niin myynnin kehittämisessä, myyntistrategian eteenpäin jalkauttamisessa kuin myynnin tukemisessa sekä johtamisessa. Valmentajan käytettävä aika/kuukausi, tehtävät sekä vastuut sovitaan aina tarpeen mukaan.

B2B MYYNTIVALMENNUS 

4 - 12 kuukautta

B2B myynnin valmennuksessa opitaan myynnin parhaat tekniikat, prosessit ja tärkeimmät itsensä ja myynnin johtamisen taidot.

Hands on- valmennusta myynnin prosessiin, tärkeimpiin tehtäviin, asiakkaan ostoprosessin johtamiseen sekä opitaan luomaan myyntimahdollisuuksia modernein keinoin.

Valmennus sisältää tarpeen mukaan 2 – 4 valmennuspäivää / kk, kirjalliset toimintasuunnitelmat myyjille, osallistavia tehtäviä, jatkuvan tuen ja seurannan. Kokonaisuus räätälöidään osallistujien tarpeen mukaan.

Kasvumentoroinnit yrittäjille ja henkilöbrändiksi haluaville

alk. 3 kuukautta

Kasvumentorointi on valmentamista, tukemista ja auttamista kasvussa modernein keinoin.

Mentorointi keskittyy yrittäjän tai henkilön myynnin kasvun mahdollistamiseen ja modernin myynnin taitojen kehittämiseen; sosiaaliseen myyntiin, henkilöbrändäykseen, myynnin prosesseihin, somemarkkinointiin, asiakashankintaan ja social selling strategioihin. 

Mentorointi sisältää viikottaiset tai kuukausittaiset sparraukset ja jatkuvan etätuen. Sisältö räätälöidään aina ja minimi kesto on 3 kk.

SOCIAL SELLING

SOSIAALINEN MYYNTI JA HENKILÖBRÄNDÄYS

Social Selling hyötynä tulee ansaittu luottamus kohderyhmän keskuudessa, myyntimahdollisuudet, suosittelut ja inbound sekä tunnettavuuden kasvu.

Valmennuspäivien lisäksi kuuluu valmennukseen osallistavat tehtävät, kirjallinen toimintasuunnitelma sekä LinkedIn opas.

Haluatko kuulla lisää miten valmennus etenee ja mitä tulet oppimaan?

Tutustu Social Selling- valmennukseen, joka on saatavilla etänä sekä livenä!

MITEN OLEN AUTTANUT VALMENTAJANA

Social Sellingin, B2B myynnin ja henkilöbrändäyksen valmennuksissa ja workshopeissa olen auttanut asiakkaitani kehittämään ja rakentamaan;

  • myynnin pelikirjoja
  • myynnin prosesseja
  • brändien strategioita ja sisältösuunnitelmia
  • sosiaalisen media profiileja inbound- kanaviksi
  • integroimaan social sellingin perinteiseen myyntiprosessiin
  • nopeuttamaan myyntisykliä – enemmän myyntiä vähemmällä vaivalla
  • löytämään myynnin pullonkauloja

 

Varaa Kasvuvartti tai ota yhteyttä

 

Olisiko jokin erityinen tarve, johon etsit ratkaisua, etkä vielä löytänyt etsimääsi? Tästä voit varata vartin etätapaamisen, pyytää suoraan yhteydenottoa tai jättää tarjouspyynnön. Jutellaan pian lisää!

Tilaa kasvuvinkkejä!

 

Uutiskirjeisiin saat uusimpia Social Selling, LinkedIn ja modernin myyntityön vinkkejä, tietoja tulevista verkostoitumistapahtumista sekä ilmoituksen uusimmasta blogikirjoituksesta.