TIIMI

NETWORK & GROWTH PERUSTAJA JA YRITTÄJÄ, OONA KANKKUNEN

Uskon moderniin ja sosiaaliseen myyntiin, hyvän ja vetovoimaisen viestinnän kiistattomiin hyötyihin sekä myynnin ja markkinoinnin yhteispelin voimaan kasvussa.

Vuosien kokemus ja satojen myyjien valmentaminen on todistanut, että myynti tarvitsee rutiineita ja raameja, mutta myös persoonallisuutta ja kykyä heittäytyä ja kehittyä muutoksessa.

Modernissa myynnissä ja markkinoinnissa mielestäni meidän kaikkien tulisi pyrkiä siihen, että asiakkaasta tehdään jokaisen kohtaamispisteen stara ja että asiakasta autetaan ja palvellaan hänen ostopolullaan.

Network & Growth on kasvun paikka. 

Minua lähestytään kun tarvitaan moderni myynnin pelikirja, myynnille valmentaja ja uudistettu myyntiprosessi.  Minuun ollaan yhteydessä, kun yritykseltä puuttuu sisältö- ja somestrategia tai tarvitaan LinkedIn kouluttaja, asiantuntijabrändäyksen valmentaja tai tapahtumaan inspiroiva ja herättelevä puhuja.

Sparraan niin johtoa kuin myyjiä ja asiantuntijoita. Kuljen asiakkaitteni kasvun matkassa pitkäaikaisena valmentajana tai lyhyemmän matkan kasvun strategisena kumppanina. Rakkaudesta yrittäjyyteen autan myös uusia yrittäjiä heidän mentorinaan.

Autan sinua kasvattamaan myyntiä, tunnettuutta ja brändin vetovoimaa.

Oona Kankkunen

OONA KASVUVALMENTAJANA

Kun haluat saada aikaan muutosta ja pysyviä tuloksia kasvuun, minä autan sinua.

Olen oikea kumppani teille, jos tarpeenne koskee modernin myynnin, social sellingin, sosiaalisen median, sisältöstrategian tai myynnin pelikirjoja.

Autan niin näiden valmentamisessa, kuin strategiassa, uuden luomisessa, suunnittelussa sekä kehittämisessä.

Olen apunasi joko sitoutuneena pitkäaikaisena valmentajana tai lyhyt aikaisempana konsulttina, tai tulen osaksi myynnin ja markkinoinnin tiimiä ”as a service” palveluna, kasvuvalmentajana.

Social Selling -valmennukset >>

Myyntivalmennukset >>

OONA PUHUJANA

Kutsu minut puhujaksi, kun tarvitset tarinoita ja inspiraatiota ymmärryksen vahvistamiseksi, uuden oppimiseksi ja energiaa tapahtumasi nostattamiseksi.

Puheenvuoroni herättävät ajatuksia ja vakuuttavat, mutta eivät ole tylsiä vaan saavat ihmiset viihtymään.

Yhdistelen sopivasti faktaa tutkimuksista sekä käytännön esimerkkejä ja omakohtaisia kokemuksia.

2021-2022 suosituin puheenvuoroni on ”Kasvua Somesta”.

Kykyni vaikuttaa ja saada osallistujat kuulemaan on saanut paljon kiitosta.

Lue lisää >>

OONA JUONTAJANA

Luota minulle rooli, kun haluat vuorovaikutustaitoisen, vetovoimaisen ja sanavalmiin juontajan vetämään onnistuneen live- tai digitapahtumasi. 

Hyvällä ja ammattitaitoisella tapahtuman fasilitoijalla ja juontajalla on tärkeä rooli kokonaisuuden onnistumisessa.

Anna minä otan langat ja varmistan tilaisuutesi tunnelman sekä sujuvuuden!

Lue lisää >>

OONA VAIKUTTAJANA

Ulkoista vaikuttaminen ja asiakkaiden mielenkiinnon herättäminen ja aloita tuloksellinen vaikuttajamarkkinoinnin yhteistyö kanssani.

Rakennetaan yhdessä ajatusjohtajuutta, tunnettuutta ja myynnin kasvua kohderyhmää sitouttavilla sisällöillä.

Vaikuttajana seison vahvasti arvojeni ja aitojen kokemuksieni pohjalla, joista muodostan vetovoimaisia ja persoonallisia tarinoita, jotka saavat seuraajat pysähtymään ja sitoutumaan. Vaikuttajana olen tunnettu LinkedIn kanavassa, jossa on 17 000 seuraajaa. Toisena kanava Instagram sitoutuneilla 2 100 seuraajilla.

Ota yhteyttä >>

OONA MENTORINA

Autan yrittäjiä siinä missä itse onnistuin; myynnin ja tunnettuuden kasvussa ilman kylmäsoittoja tai maksettua mainontaa.

Mentorina jaan kaiken oppini, miten sinä yrittäjänä sekä sinun yritys nostetaan kasvuun laadukkaan monikanavaisen myynnin, asiantuntijabrändäyksen ja sosiaalisen medianvoimalla.

Tehdään sinunkin kasvun matkasi fiksusti, tuottavasti ja mahdollisimman vähäisillä kasvukivuilla.

Lue lisää >>

KASVUTIIMI

Kasvatan ympärille omaa kasvutiimiä yrittäjävetoisesti sekä hyödyntäen omaa asiantuntijaverkostoani, jonka kanssa on onnistuttu yhteisissä projekteissa sekä joiden kanssa jaamme samat arvot.

Kun tunnistan asiakkaani tarvitsevan jotain enemmän, mitä minulla ei ole, tiedän, kenet suosittelen. Tai kun tarvitsen yhteiseen projektiimme lisäkäden ja syväosaamista valitusta aiheesta, tiedän, kenet otamme kasvun varmistamiseksi mukaan.

Tarpeen mukaan tiimi kasvaa projektikohtaisesti verkostoni asiantuntijoista.

Kasvutiimissä on modernin myynnin, markkinoinnin, strategian, brändäyksen ja digimarkkinoinnin ammattilaisia.

Meitä kaikkia yhdistää intohimo kannattavan kasvun rakentamiseen, moderniin myyntiin sekä markkinointiin ja asiakkaidemme pyyteettömään auttamiseen.

Etsimme uusia kasvun asiantuntijoita digimarkkinoinnin, sisällöntuottamisen ja strategisen brändäyksen parista! Oletko se sinä?

Tiimi - Tiia

TIIA HIETALA

Tiimin ensimmäisenä jäsenenä Digital Content Managerin roolissa toimii Tiia. Tiian rooli on huolehtia Network & Growthin Kasvukirjeiden, Kasvuvinkkien sekä yrityksen somekanavien sisällöntuottamisesta ja ylläpidosta. Tiia on avuksi myös tarvittaessa asiakkaidemme tunnettuuden kasvattamisessa tuottamalla laadukasta ja mielenkiintoista sisältöä tai sparraamalla Instagramin mahdollisuuksia. Taikavoimanaan videot ja hyvä visuaalinen silmä!  

Tiia pitää yrityksemme taustalla sisältömarkkinoinnin langat käsissä ja huolehtii, että kaikki toimii kulissien takana niin somessa, verkkokursseilla kuin #linkedinafterworkhelsinki tapahtumissa.

Some, blogit, uutiskirjeet ja digimarkkinointi hoituvat kätevästi samalla, kun Tiia opiskelee viimeistä vuottansa International Business – tutkinnossa LAB-ammattikorkeakoulussa töidensä rinnalla. 

Etsimme uusia kasvun asiantuntijoita digimarkkinoinnin, sisällöntuottamisen ja strategisen brändäyksen parista! Oletko se sinä?

Tilaa #kasvukirje

Klikkauksen takana on uusimpia social sellingin, modernin myynnin ja markkinoinnin vinkkejä. Saat myös tiedon uusimmista blogeista ja tulevista verkostoitumistapahtumista. Me emme spämmää!

Varaa Kasvuvartti- etätapaaminen tai laita viestiä!

 

Olisiko jokin erityinen tarve, johon etsit ratkaisua, etkä vielä löytänyt etsimääsi? Tästä voit varata vartin etätapaamisen, pyytää suoraan yhteydenottoa tai jättää yhteistyöpyynnön. Sparrataan pian lisää!

Oona Kankkunen

OONA KANKKUNEN

Oona Kankkunen

Jos emme ole vielä verkostoituneet,
niin laitathan kutsun minulle! 

Lataa LinkedIn-opas

Tästä oppaasta löydät käytännönläheiset ohjeet, miten rakennat LinkedIn -profiilistasi kohderyhmääsi houkuttelevan sekä erotut massasta. Opas auttaa sinua kasvattamaan LinkedIn -tilisi sekä inspiroi sinua kirkastamaan omaa LinkedIn -brändiäsi!

 

Lataamalla oppaan annat meille luvan lähettää sinulle myös kuukausittaiset #kasvuvinkit ! Luvassa on social sellingin, henkilöbrändäyksen ja somen vinkkejä sekä saat ensimmäisenä tietoa tulevista verkostoitumistapahtumista ja uusista blogeista.

Uutiskirje tilattu onnistuneesti, LinkedIn -opas lähetetään sähköpostiisi!