TARINA & ARVOT

”Lokakuussa 2020 syntyi Network & Growth, kun päästin IT- alan B2B myynnin johdon töistä irti ja lähdin kirkastamaan visiotani kasvuvalmentajana.

Huomasin jo vuosien varrella myyntivalmentajana sekä sittemmin yrittäjän urani alkutaipaleen aikana, että suomalaisissa yrityksissä ei vielä täysin hahmoiteta modernin ja sosiaalisen myynnin sekä asiakaslähtöisen (strategisen) markkinoinnin kokonaisuuksia.

Eikä ihme, koska myynnin ja markkinoinnin kenttä on hyvin pirstaloitunut, digitalisoitunut ja monikanavoitunut.

Vuodet myynnin prosessien ja menetelmien kehittämisessä sekä opiskelut markkinointiviestinnän ja sisältöstrategian parissa sytyttivät entistä kovemman liekin myynnin ja markkinoinnin vahvan yhteispelin parantamiseen.

Halusin auttaa yrityksiä myynnin, tunnettuuden sekä brändin vetovoiman kasvussa.”

Missiomme on tehdä suomalaisesta myynnistä näkemyksellisempää ja sosiaalisempaa sekä viestinnästä vetovoimaisempaa. 

Visiomme on olla Suomen johtava modernin myynnin ja markkinoinnin yrittäjävetoinen kasvutalo ja ensisijainen valinta yrityksille, jotka haluavat rakentaa kilpailuetua social sellingin ja brändäyksen keinoin.

Suunnittelemme ja toteutamme kasvumatkoja suomalaisten yrityksien modernin ja sosiaalisen myynnin, brändin vetovoiman sekä asiakaslähtöisen markkinointiviestinnän tarpeisiin.

Tuomme sosiaalisen median osaksi myynnin ja markkinoinnin strategioita ja parannamme myynnin sekä markkinoinnin yhteispeliä.

Oona Kankkunen

ARVOT

INTOHIMO

Se on ”juttu”, joka tarttuu valmennettaviin, asiakaskohtaamisiin hyvänä energiana ja näkyy myös työnjäljessä. Annan aina kaikkeni, kuin olisin osa yritystä jota valmennan tai yksi tiimin kollegoista. Teen työtäni rakkaudesta lajiin ja kunnioituksesta asiakkaisiin.

ROHKEUS

Rohkeus on uskallusta olla eri mieltä ja haastaa, kun sille on paikkansa. Rohkeutta on johtaa muutosta, sanoa mielipiteet ääneen ja tuoda näkemyksiä boksin ulkopuolelta. Se on heittäytymistä tilanteisiin, edelläkävijyyttä ja vaikeampienkin paikkojen edessä uskallusta astua eteenpäin.

TUNNOLLISUUS

Tunnollisuus näkyy jokaisessa vaiheessa yhteistyötä. Kun jotain tehdään, niin se tehdään kunnolla. Tavoite on, että jokainen asiakas on tyytyväinen suosittelija. Tunnollisuudessani on sopivasti perfektionismia ja paljon sitoutuneisuutta yhteiseen tavoitteeseen ja sen ylittämiseen.

AVOIMUUS

Avoimuus on läpinäkyvyyttä ja jatkuvaa vuorovaikuttamista tutustumisen hetkestä asiakkuuteen ja jopa ystävyyteen. Avoimuus on näkemyksien pyyteetöntä jakamista ja autenttisuutta. Se on myös rohkeutta olla juuri sellainen kun on tai rohkeutta nostaa kättä pystyyn virheiden merkiksi.

MIKÄ NETWORK & GROWTH?

NETWORK

Kukaan ei enää pärjää ilman ammatillisia verkostoja ja yhteisöjä, johon kuulua ja josta löytää tietoa. ”Network” viittaa myös tarinaan, mistä kaikki lähti; intohimosta kohtaamisiin ja verkostoitumisiin syntyi #linkedinafterworkhelsinki.

Verkostoituminen kertoo myös syvästä asiantuntijuudestamme koskien suhteiden luomista ja syventämistä LinkedIn kanavassa. Tätä asiantuntijuutta ja inspiraatiota tarjoilemme koulutuksilla ja keynote- puheenvuoroilla koskien verkostopankkien ja yhteisöjen rakentamista.

GROWTH

Me autamme liikevaihdon kasvussa. Kuljemme asiakkaidemme kasvun kumppanina, ratkomme kasvun pullon kaulat, autamme auditioimaan keinot kasvattaa liiketoimintaa sekä valmennamme asiakkaamme tekemään kasvun itse.

“Growth” viittaa moderneihin myynnin ja markkinoinnin ydinosaamiseemme, kuten social selling, sosiaalinen media, asiantuntijabrändäys, sisältöstrategiat, myynnin pelikirjat ja valmentaminen sekä asiakaslähtöinen markkinointiviestintä.

Tilaa #kasvukirje

Klikkauksen takana on uusimpia social sellingin, modernin myynnin ja markkinoinnin vinkkejä. Saat myös tiedon uusimmista blogeista ja tulevista verkostoitumistapahtumista. Me emme spämmää!

Varaa Kasvuvartti- etätapaaminen tai laita viestiä!

 

Olisiko jokin erityinen tarve, johon etsit ratkaisua, etkä vielä löytänyt etsimääsi? Tästä voit varata vartin etätapaamisen, pyytää suoraan yhteydenottoa tai jättää yhteistyöpyynnön. Sparrataan pian lisää!

Oona Kankkunen

OONA KANKKUNEN

Oona Kankkunen

Jos emme ole vielä verkostoituneet,
niin laitathan kutsun minulle! 

Lataa LinkedIn-opas

Tästä oppaasta löydät käytännönläheiset ohjeet, miten rakennat LinkedIn -profiilistasi kohderyhmääsi houkuttelevan sekä erotut massasta. Opas auttaa sinua kasvattamaan LinkedIn -tilisi sekä inspiroi sinua kirkastamaan omaa LinkedIn -brändiäsi!

 

Lataamalla oppaan annat meille luvan lähettää sinulle myös kuukausittaiset #kasvuvinkit ! Luvassa on social sellingin, henkilöbrändäyksen ja somen vinkkejä sekä saat ensimmäisenä tietoa tulevista verkostoitumistapahtumista ja uusista blogeista.

Uutiskirje tilattu onnistuneesti, LinkedIn -opas lähetetään sähköpostiisi!