KASVUMENTOROINNIT

Jos olet yrittäjä ja nämä resonoivat, olet klikannut oikeaan paikkaan:

  • Kylmäsoittaminen ei ole tehokasta ja mainonnan budjetissa ei ole ylimääräistä rahaa?
  • Sinulla on kasvuun mahdollisuuksia, mutta suunta, prosessit ja oikeiden kanavien parhaat käytännöt puuttuvat?
  • Tuntuu, että junnaat paikallaan myynnin luvuissa, oman brändin kirkastamisessa ja strategiasi suunnittelussa?

Autan yrittäjiä tekemään sen mitä minäkin tein –

kasvattamaan myyntiä ja tunnettuutta ilman maksettua mainontaa tai kylmäsoittoja.

Yrittäjyyden ensimmäisenä kokonaisena toimintavuotena (2021) tein liikevaihtoa lähes 130 000 € sosiaalisten kanavien kautta. Ansaitsin myös median huomion, vaikuttaja- sopimuksia, kirjadiilin ja kymmeniä puhujakeikkoja.

Sittemmin olen mentoroinut yli 10 yrittäjää, jotka kaikki onnistuivat kasvattamaan myyntituloksiaan sekä asiantuntijabrändejään heti mentoroinnin ensimmäisen kuukauden aikana.

Kenelle mentoroinnit ovat?

Mentoroinnit sopivat parhaiten asiantuntijapalveluita ja/tai omaa osaamistaan myyville tai B2B ratkaisuja tarjoaville yrittäjille – sekä yrittäjiksi haluaville.

Kuljen mentoroitavan yrittäjän rinnalla ja autan nostamaan myynnin ja markkinoinnin tekemisen laadun sekä tulokset täysin uudelle tasolle.

Mentorointi vaatii sitoutumista ennen kaikkea yrittäjältä itse, joten mentorointi sopii sinulle, jos olet aidosti valmis muutokseen ja töiden tekemiseen. 

Miten mentoroinnit toteutetaan?

Kasvumentoroinnit ovat yrittäjän sparraamista, ohjaamista ja tukemista.

Mentorointi ei ole valmentamista ”kalvosulkeisilla”, vaan voit ajatella mentoria oppaana, strategisena kumppanina ja lisäaivoina, haastajana, tsempparina, opettajana ja neuvonantajana.

Lupaukseni on, että mentorina tulen kertomaan ja opettamaan kaiken mitä olen itse mokannut, oppinut sekä miten rakensin oman kasvun ensimmäisenä vuotena lähes 130 k € somekanavien kautta.

Haluan auttaa sinua tekemään oman kasvun matkasi fiksusti, tuottavasti ja mahdollisimman vähäisillä kasvukivuilla sekä mahdollisimman isoilla kasvutuloksilla.

Kasvumentorointi voi tarpeen mukaan keskittyä  muun muassa liiketoiminnan strategiaan tai palvelumuotoiluun, henkilö- tai yritysbrändäykseen, modernin myynnin prosesseihin, asiakashankintaan, markkinoinnin suunnitteluun ja Social Selling strategioihin sekä sosiaalisten kanavien käytännän opastukseen.

Lue lisää mentoroinnin hyödyistä, referensseistä ja investoinnista täältä.

Varaa myös maksuton Kasvuvartti, niin jutellaan miten juuri sinun kasvuasi voidaan lähteä rakentamaan!

ASIAKASKOKEMUKSIA

Halusin tehdä osaamiseni näkyväksi LinkedInissä ja kasvattaa asiantuntijabrändiäni selkokielen asiantuntijana. Sain selkeitä käytännön vinkkejä ja opin rakentamaan LinkedIn profiiliani ja Oonan todella kannustavalla asenteella uskomaan vahvemmin omaan tekemiseeni minulle vielä silloin vieraassa somekanavassa. Viilasimme postauksiani loistamaan ja olen saanut niittää nyt sitä viljaa, jota Oonan kanssa kylvimme. Verkostoni on kasvanut huimasti ja postausten näkyvyys on lisääntynyt sekä olen saanut uusia asiakkaita LinkedInin kautta. Myynti on ollut valmennuksen jälkeen nousujohteista!

– Sanna-Leena Knuuttila, Yrittäjä / Tmi Selkenee 

”Tuoreena verkkokaupan konsultoinnin yrittäjänä minun piti oppia uusi taito: palveluiden myynti yrityksille. Se oli minulle uutta, joten käännyin Oonan puoleen. Uskon somen voimaan ja olenkin oppinut Oonalta paljon social sellingin taitoja, erityisesti sitä miten lähestytään päättäjiä Linkedinissä ja mitä kannattaa tehdä missäkin vaiheessa myyntiprosessia. Oonan opit ovat ihan timanttisia! Olen aika kriittinen valmentajien suhteen, mutta Oonan vinkit ja neuvot ovat oikeasti todella oivaltavia ja toimivia.”

– Janica Soppela, Yrittäjä / Ignia

Suurin haasteeni oli, etten ollut kirkastanut mitä varten yritykseni oli olemassa ja siten myös tietoisuus siitä, miten kasvattaisin liikevaihtoani oli vähäistä. Tiesin, mitä osasin ja mitä haluan tehdä, mutten osannut kirkastaa sitä itselleni saati asiakkailleni.

Mulla oli aiempaa kokemusta mentoroinnista jo ennen Oonaa. Valinnan Oonasta tein, koska henkilökemiat kohtasivat hyvin sekä sain syväosaamista asioissa, joissa itselläni oli vielä hiukan vaikeaa. Näitä oli mm. asiakkaan ja liiketoiminnan kirkastaminen, asiakaslähtöinen viestintä, social selling, ja B2B myyntiprosessin parhaat tekniikat.

Sain arvoa kaikesta todella paljon, koska olen sellainen, etten pysty olemaan vakuuttava minkään asian suhteen ennen kuin tiedän 100% mitä, miksi ja miten tehdä. Oonan avulla sain kaikkiin kysymyksiin vastaukset. Parasta oli, ettei valmiita vastauksia tullut, vaan Oona herätti minut ajattelemaan ja toimimaan.

Mentoroinnin aikana olen saanut liiketoimintani perustan kuntoon ja itsevarmuuden tekemiseen, joka tottakai näkyy myös liikevaihdossa. Yhteistyö on ollut tuloksellinen ja mitä pidemmälle sitä on päässyt viemään, sitä enemmän se on antanut.

– Jere Harjula, JereJulius Oy

Varaa Kasvuvartti- etätapaaminen tai laita viestiä!

 

Olisiko jokin erityinen tarve, johon etsit ratkaisua, etkä vielä löytänyt etsimääsi? Tästä voit varata vartin etätapaamisen, pyytää suoraan yhteydenottoa tai jättää yhteistyöpyynnön. Sparrataan pian lisää!

Lataa LinkedIn-opas

Tästä oppaasta löydät käytännönläheiset ohjeet, miten rakennat LinkedIn -profiilistasi kohderyhmääsi houkuttelevan sekä erotut massasta. Opas auttaa sinua kasvattamaan LinkedIn -tilisi sekä inspiroi sinua kirkastamaan omaa LinkedIn -brändiäsi!

 

Lataamalla oppaan annat meille luvan lähettää sinulle myös kuukausittaiset #kasvuvinkit ! Luvassa on social sellingin, henkilöbrändäyksen ja somen vinkkejä sekä saat ensimmäisenä tietoa tulevista verkostoitumistapahtumista ja uusista blogeista.

Uutiskirje tilattu onnistuneesti, LinkedIn -opas lähetetään sähköpostiisi!