KASVUMENTOROINNIT

Hei yrittäjä! Onko tavoitteesi tehdä kasvua sosiaalisten kanavien ja brändin tunnettavuuden kautta? Oletko hukassa moderneista myynnin ja markkinoinnin keinoista ja miten valjastaa some kasvun työkaluksi?

Tuntuuko, että olet yksin kasvukipujen ja menestymisen esteiden kanssa?

Tänä päivänä on erittäin tärkeää ymmärtää ja osata sosiaalisten kanavine oikeaoppinen hyödyntäminen, somemarkkinointi ja moderni myynti (social selling). Hyvä somestrategia ja brändäys suunnitelma lähtee liikkeelle yrittäjän liiketoimintastrategiasta.

Lupaukseni on, että mentorina tulen kertomaan ja opettamaan kaiken mitä olen itse mokannut, oppinut ja miten rakensin oman kasvun ensimmäisenä vuotena yli 100k€ somekanavien kautta.

Missioni on auttaa muitakin suomalaisia yrittäjiä onnistumaan kasvussa modernein keinoin! Haluan auttaa sinua ja tekemään sen kasvun matkan fiksusti, tuottavasti ja mahdollisimman vähäisillä kasvukivuilla.

Mitä kasvumentorointi on?

Kasvumentorointi on yrittäjän valmentamista, tukemista ja auttamista kasvussa modernein keinoin. Mentorointi EI OLE valmentamista ”kalvosulkeisilla”, vaan voit ajatella mentoria oppaana, haastajana ja opettajana, joka on hyvä keskustelija ja neuvonantaja.

Mentorointi keskittyy yrittäjän myynnin kasvun mahdollistamiseen ja modernin myynnin taitojen kehittämiseen; sosiaaliseen myyntiin, henkilöbrändäykseen, myynnin prosesseihin, asiakashankintaan ja Social Selling strategioihin.

Mentori on tarvittaessa sparraamassa myös somemarkkinointia, markkinointiviestintää sekä digimarkkinoinnin keinoja.

Miten kasvumentorointi toteutetaan?

Mentorointi sisältää tarpeen mukaan viikottaiset tai kuukausittaiset sparraukset sekä jatkuvan yrittäjän tukemisen etänä. Sisältö räätälöidään aina yrittäjäkohtaisesti ja mentoroinnin minimi kesto on 3 kk.

Varaa kanssani maksuton Kasvuvartti, niin jutellaan miten juuri sinun kasvuasi voidaan lähteä rakentamaan!

 

ASIAKASKOKEMUKSIA

”Tuoreena verkkokaupan konsultoinnin yrittäjänä minun piti oppia uusi taito: palveluiden myynti yrityksille. Se oli minulle uutta, joten käännyin Oonan puoleen. Uskon somen voimaan ja olenkin oppinut Oonalta paljon social sellingin taitoja, erityisesti sitä miten lähestytään päättäjiä Linkedinissä ja mitä kannattaa tehdä missäkin vaiheessa myyntiprosessia. Oonan opit ovat ihan timanttisia! Olen aika kriittinen valmentajien suhteen, mutta Oonan vinkit ja neuvot ovat oikeasti todella oivaltavia ja toimivia.”

– Janica Soppela, Yrittäjä / Ignia

Varaa Kasvuvartti- etätapaaminen tai laita viestiä!

 

Olisiko jokin erityinen tarve, johon etsit ratkaisua, etkä vielä löytänyt etsimääsi? Tästä voit varata vartin etätapaamisen, pyytää suoraan yhteydenottoa tai jättää yhteistyöpyynnön. Sparrataan pian lisää!

Lataa LinkedIn-opas

Tästä oppaasta löydät käytännönläheiset ohjeet, miten rakennat LinkedIn -profiilistasi kohderyhmääsi houkuttelevan sekä erotut massasta. Opas auttaa sinua kasvattamaan LinkedIn -tilisi sekä inspiroi sinua kirkastamaan omaa LinkedIn -brändiäsi!

 

Lataamalla oppaan annat meille luvan lähettää sinulle myös kuukausittaiset #kasvuvinkit ! Luvassa on social sellingin, henkilöbrändäyksen ja somen vinkkejä sekä saat ensimmäisenä tietoa tulevista verkostoitumistapahtumista ja uusista blogeista.

Uutiskirje tilattu onnistuneesti, LinkedIn -opas lähetetään sähköpostiisi!